Brzo,odg. mi treba!?

poruka: 6
|
čitano: 9.174
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Brzo,odg. mi treba!?
pitanje

Ekipa treba mi pomoc! ako moze sto prije da mi netko pomogne. treba hitno!

Imam neku zadacu koju ne kuzim ni 5 %. Trebam za politiku naci primjer Makroekonomije ili Mikroekonomije. tj. trebam iz novina naci taj primjer. ako mi mozete objasniti ako netko zna ukrtako sta da trazim neki primjer iz novina za ILI makroekonomiju ILI mikro.

Eto thnx svima!!!!!

17 godina
neaktivan
RE: Brzo,odg. mi treba!?
upisi u google pa vidi sta ce izbacit

http://bs.wikipedia.org/wiki/Mikroekonomija
intel q6600@4.0GHz,500gb hard (7200.12, jedna ploca 500gb),4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w hx(modularno), 4870 1GB oc840/950(3800)
16 godina
protjeran
divines kaže...

Ekipa treba mi pomoc! ako moze sto prije da mi netko pomogne. treba hitno!

Imam neku zadacu koju ne kuzim ni 5 %. Trebam za politiku naci primjer Makroekonomije ili Mikroekonomije. tj. trebam iz novina naci taj primjer. ako mi mozete objasniti ako netko zna ukrtako sta da trazim neki primjer iz novina za ILI makroekonomiju ILI mikro.

Eto thnx svima!!!!!

Neš ti asa.
Procesor: Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz 2MB Cache 800Mhz FSB Matična Ploča: BIOSTAR G31-M7 RAM: 2GB Kingmax DDR2 800Mhz Grafička Kartica .: Club3D Radeon HD4550 512DDR3 Hard Disk: Hitachi HDD320GB 8MB Cache, 7200 o/min Napajanje Frontier 400W
16 godina
haha.too sam ja imao za zadacu..
17 godina
moderator
divines kaže...

Imam neku zadacu koju ne kuzim ni 5 %. Trebam za politiku naci primjer Makroekonomije ili Mikroekonomije. tj. trebam iz novina naci taj primjer.

Pa ne mozes fulati. Potrazi po novinama sta Vlada (politika :)) planira da ublazi krizu i posljedice u drzavi (kompletnoj privredi - makroekonomija).
17 godina
neaktivan
Brzo,odg. mi treba!?

ekonomisti... neš ti od ferovaca dobit ovakva pitanja...

uglavnom, google, wikipedia, business.hr, izbora koliko hoćeš...Osmijeh

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice