error
Ovaj video ide u favoritese.
koji ste vi luzeri spominjeto cod i ovaj spot ....Momci ovo je pravi zivot,,,
ovaj spot je pravljen 3km od moje kuce....
a dali vi znate sta je on sve radi ?
ja se bas nezajebavam s ovakvim stvarima,on je spreman da ubije
Po godištu vidim da nisi proživeo ono što mnoge od nas muči i danas. Kad vidim ovakvog kretena kako rekreira scene iz Ramba 3 dolazim do dva zaključka:
- sprema remake prijespomenutog filma sa balkanskom adaptacijom
- sprema sranje a ovo je samo regrutacijski video, koji kako vidim itekako ima uticaja na tebe
Nije mi lagodno dok znam da čak i 15 godina nakon rata ovakve budale skakuću po brdima i igraju se komandosa i teško je ne zapitati se koji je razlog tome i što nameravaju.
Čovek ima i previše problema bez da živi u strahu da će neka budala koja ima par klikera manjka pa ih kompenzira agresivnošću sutra izazvati neko sranje zbog čega će svi ispaštati.
Ako mu već fali akcije neka proda svo oružije i kupi neki gaming-rig i prenese svoju agresivnost prema pikselima ili da ode na daleki istok pa tamo puškara, ovde nam takvi ne trebaju.
A tebi mogu samo prognozirati svetlu budućnost kao deo Nedžadove mladeži i poručit da se goniš, zajedno sa svojim idolom, što dalje sa balkana!
hhahha, najbolje mi je kad iz vode iskoci sa onim lukom i onda natrag u vodu, EPIC
Najbolji dio je kad puca iz .50 cal Barrett-a - STOJEĆKI! I to još jednom rukom.
Hm. Ja ne vidjeh berrettu? U kojoj je to sec videa?
error
On ti je idol?
error
jel on zna da je rat zavrsio?
Otkud ti ideja da me to zanima? Dovoljno mi je lose kad vidim da je slobodan.
error
da al kazem da ima muda,neboji se policije
Nije stvar u tome ima/nema muda (teško da ima)...on NEMA PAMETI, pametan zna čemu služi strah, pogotovo od organa vlasti...takvi uvijek neslavno završe...a i kad zagusti, takvi prvi zbrišu...ili ak ostanu...dožive EPIC FAIL...toliko o tome.
A sad to kaj je on
je druga priča...al najvjerojatnije je obični papčić koji izigrava frajera pred klincima iz kvarta.error
Koji sad vrag? Makneš link i sve postove editiraš?!
Ovo je bezobrazno. Izvini što nismo kleknuli pred tvojim idolim.
Evo ti fino karton pa se žali lokalnom rambu na steroidima.