Ne bi trebalo biti bitno. Ja nemam sličan primjer, ali sam recimo sada kada sam putovao van države, sve uplate avionskih karata, vlaka, hostela pisao sa prezimenom bez Č, sve uredno prošlo. Čak i kada su uspoređivali sa putovnicom gdje su kvačice i naši znakovi, nije bilo nikakvih problema.
Ne bi trebalo biti bitno. Ja nemam sličan primjer, ali sam recimo sada kada sam putovao van države, sve uplate avionskih karata, vlaka, hostela pisao sa prezimenom bez Č, sve uredno prošlo. Čak i kada su uspoređivali sa putovnicom gdje su kvačice i naši znakovi, nije bilo nikakvih problema.
ok, hvala pero majstore! nakon 4 dana sam uspio nekoga pametnog naći ovdje, živio!
nadam se eto da si u pravu, a s obzirom na tvoj primjer lako je moguće da je tako onda.
A gle, nema tu neke filozofije. Mislim da su ta svoja najmanje bitna, bitan je broj računa ili šta već. Ovo je možda više za lakšu usporedbu ili tako nešto. Ja sve kada kupujem preko ibeja, neta izvana stavljam bez naših znakova i nikakvih problema nije bilo, sve je uredno dolazilo i bivalo plaćeno.
eto super onda nema brige. hvala pero još jednom da se napokon netko našao 4. dan, stvarno se forum pokvario nekad je to bilo sve brže, ali ok, bitno da se na kraju riješi nekako.
Moj blog :)
http://worldwidegamingcenter.blogspot.com/