Blagdanski popusti i dobre ponude 2025. izdvojena tema

poruka: 474
|
čitano: 101.194
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Blagdanski popusti i dobre ponude 2025.
birra kaže...

Ajmo ljudi, ili zatvorite temu ili će se početi pisati o 10% popusta u Konzumu utorkom za umirovljenike. 
Gubi se smisao ovog podforuma. 

Ako ćemo iskreno, ova tema je najlošija do sad od svih koje su nosile isto ime, a idu već godinama unazad.

Kad se pogleda sadržaj poruka na 15 stranica, bilo je možda par informativnih s popustima, ostalo teški spam.

Edit: uključujući i ovaj moj post 

Tigar Krezumica
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2025 14:15 (fromcelltohell).
13 godina
fromcelltohell kaže...
birra kaže...

Ajmo ljudi, ili zatvorite temu ili će se početi pisati o 10% popusta u Konzumu utorkom za umirovljenike. 

Ako ćemo iskreno, ova tema je najlošija do sad od svih koje su nosile isto ime, a idu već godinama unazad.

Kad se pogleda sadržaj poruka na 15 stranica, bilo je možda par informativnih s popustima, ostalo teški spam.

Zato se treba napraviti dvije teme kao za Hardveraj, jedna samo za linkove druga za komentiranje, raspravljanje i slično a ne da otvoriš temu i mjesto linkova na popuste čitaš 2 stranice raspravljanja oko nečega a ako je neki koristan link i bio izgubi se u svom tom spamu.

17 godina
ivek44 kaže...
Jimmy kaže...
Sirotanovic kaže...
Meni javili da će u Mülleru biti 5.12. 10% na sve za mastercard karticu, pa eto ako nekome treba tampon ili pasta za zube ili dobri whey proteini . Ako se dobro sjećam kg je bila cijena 28 eura - 10% = 25,2 eura .

Mislim da je tijekom "crnog tjedna" bilo 20% na sve ako imaš njihovu karticu.

I sa tim popustom od 20% su debelo skuplji od svih ostalih dućana sa istim ili sličnim asortimanom pod nepisanim sloganom "Mi imamo Njemačku kvalitetu". Yeah, right! Ali Hrvacke cijene.

Koliko Mulerove robne marke koštaju u drugim dućanima?

2 mjeseca
fromcelltohell kaže...
birra kaže...

Ima puno besmislenijih tema da budem iskren, mene zapravo u pojedinima zapanjuje količina plakanja. Kao da sam u vrtiću, a ne među odraslim ljudima.

4 godine
Hrža kaže...
fromcelltohell kaže...
birra kaže...

Ima puno besmislenijih tema da budem iskren, mene zapravo u pojedinima zapanjuje količina plakanja. Kao da sam u vrtiću, a ne među odraslim ljudima.

Jbga krenulo je s pelenama, ti sad spominjes vrtićtema ide dalje

11 godina
Blagdanski popusti i dobre ponude 2025.

Jel netko dobio naručeni x3d sa Alija koji su išli po 300+ iz EU?

6 godina
Bog i bogme, cviljenje i gubljenje smisla života.
Ko da popusta mora biti
I nije dosta 10,20%, sramota i tužbe ak nije 50
7 godina

Hajde ako nije problem neka netko napravi grupu u kojoj ce se samo stavljati naslov i link bez ikakvog daljnjeg komentiranja toga:

Primjer:

PEVEX nedjelju 14. 12. 2025 20 % na sve sa ZABA kreditnim karticama

https://www.zaba.hr/home/ostvarite-20-posto-popusta-u-pevex-u-uz-zaba-mastercard-kreditne-kartice

15 godina

Moj je tek danas dosao u hrv, nadam se kroz dan dva da je kod mene. Prayge

17 godina

Za ove koji su uzeli hrpicu onih ssdića od 128GB. Na Ram Koenig je ASRockov adapter PCIE na 4xM.2 s kojim ih možete jednostavno staviti na jedan PCIE slot. 13€.

Inače, slanje iz Ram Koenig je besplatno za iznose iznad 50€, pa ako vas se skupi četvero imate rizični ssd od 512 GB koji jedva čeka da prdne!

Gledam te!
17 godina
Re: Black Friday 2025
Najbrži kaže...

Mislim da ne može bolje od ovoga MSI MAG 275QF, radio sam usporedbu ostalim monitorima do €200 s akcijskim cijenama.

https://www.displayspecifications.com/en/comparison/b690332449

Kao HC fan Asusa, ovaj put sam uzeo 2x MSI MAG 275QF po €156/kom. Kad tandem WOLED padne ispod €500 ću uzeti jedan da isprobam, ako me šokira će ići i drugi.

Moj osvrt na 2x MSI monitora - ➡️KLIK⬅️

LOL: Crobrother
6 godina
Veliki Brat kaže...

Za ove koji su uzeli hrpicu onih ssdića od 128GB. Na Ram Koenig je ASRockov adapter PCIE na 4xM.2 s kojim ih možete jednostavno staviti na jedan PCIE slot. 13€.

Inače, slanje iz Ram Koenig je besplatno za iznose iznad 50€, pa ako vas se skupi četvero imate rizični ssd od 512 GB koji jedva čeka da prdne!

Dobra cijena, toliko košta i noname na aliju. 

15 godina
ZGamer kaže...

Jel netko dobio naručeni x3d sa Alija koji su išli po 300+ iz EU?

Danas mi stigao 9800x3d, sve

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.12.2025 21:52 (vrinho).
16 godina

evo male BMAX kockice s Ryzenom 7430, 16 GB RAMa i 512 GB SSDom za 269 €, s evropskog skladišta...

https://www.geekbuying.com/item/BMAX-B7A-Pro-Mini-PC-AMD-Ryzen-5-7430U-16GB-512GB-529709.html

Ju je je? Je ju je!
17 godina

15% popusta na diners na ekupi, na odabranu ponudu za prvih 400

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
7 godina

Meni prikazuje 339€ sa kuponom za ovaj BMAX. Usput, vrijedili li Pevex ZABA promocija za debitne kartice, ili je isključivo za kreditne kao u naslovu? Mislim da je zadnja zaba promocija bila za sve zaba kartice pa nisam siguran vrijedi li sada za debitne

14 godina

Meni prikazuje za BMAX 349€ minus 2% za iznad 339€.

Valjda se cijena povećava sa brojem klikova na link

9 godina
I meni isto 339 prikazuje.
7 godina

Besplatna igra ako netko voli 😀

https://store.epicgames.com/en-US/p/hogwarts-legacy

13 godina
Jurica314 kaže...

Meni prikazuje 339€ sa kuponom za ovaj BMAX. Usput, vrijedili li Pevex ZABA promocija za debitne kartice, ili je isključivo za kreditne kao u naslovu? Mislim da je zadnja zaba promocija bila za sve zaba kartice pa nisam siguran vrijedi li sada za debitne

tutanjkamen kaže...

Meni prikazuje za BMAX 349€ minus 2% za iznad 339€.

Valjda se cijena povećava sa brojem klikova na link

Doktor Rambaudi kaže...
I meni isto 339 prikazuje.

Cijena od 269/279eur se ostvaruje otvaranjem linka koji se dobije mailom(njihov newsletter).

16 godina

evo malo uz onu ponudu za 128 GB SSD i prateće kućiište, stiglo, a tu je mali osvrt

Ju je je? Je ju je!
13 godina
deckard kaže...
dj_renny kaže...
mazy651 kaže...

Ekipa , ak naletite na neku dobru VPN ponudu programa na 1-3 godine pretplate , molim javite..

https://protonvpn.com/black-friday

https://bestvpndeals.net/protonvpn

Jučer uzeo na novi account pošto za postojeće korisnike ne vrijedi. VPN Plus €59.76 za dvije godine. Teško da će jeftinije ove godine.

Za Unlimited nema popusta kao za Plus?

Nudi Plus za 59eur, Unlimited ni ne pokazuje...

15 godina
Chriss kaže...
deckard kaže...
dj_renny kaže...
mazy651 kaže...

Ekipa , ak naletite na neku dobru VPN ponudu programa na 1-3 godine pretplate , molim javite..

https://protonvpn.com/black-friday

https://bestvpndeals.net/protonvpn

Jučer uzeo na novi account pošto za postojeće korisnike ne vrijedi. VPN Plus €59.76 za dvije godine. Teško da će jeftinije ove godine.

Za Unlimited nema popusta kao za Plus?

Nudi Plus za 59eur, Unlimited ni ne pokazuje...

Black friday odavno prošao. Unlimited je snižen ako se odmah uzme na 2 godine 191€

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
13 godina

Prošao BF al eto za Plus i dalje stoji 59eur promocija.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice