Roborock S50 na Aliexpressu, 295,98$ iz Španjolske kada poklikate sve kupone i upišete friday15.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moze link?
Jučer i danas nakupio valjda preko 1500 kuna kupona na Aliexpressu. Selected, store.. sve što se moglo.
Danas idem kupiti mobitel, vrijedi samo jedan od $3 i kad upišeš firday15.
I to je SVE!
Nakon godina i godina kupovanja kod njih još uvijek ne shvaćam te njihove kupone.
Btw, AliExpress, ovisno o tome za koliko kupite, isprobajte kupone friday10 i friday15
SVI Xiaomi Mi9 (6/128) koji dolaze u HR a bili su na bilo kakvom popustu rasprodani u 10 minuta od početka crnog pretka.
Jučer i danas nakupio valjda preko 1500 kuna kupona na Aliexpressu. Selected, store.. sve što se moglo.
I to je SVE!
Nakon godina i godina kupovanja kod njih još uvijek ne shvaćam te njihove kupone.
Btw, AliExpress, ovisno o tome za koliko kupite, isprobajte kupone friday10 i friday15
SVI Xiaomi Mi9 (6/128) koji dolaze u HR a bili su na bilo kakvom popustu rasprodani u 10 minuta od početka crnog pretka.
Dali može potvrda samo, sa Aliexpressa samo odaberemo DHL dostavu i onda se ne plaća carina i PDV, tj. ispada kao da si iz EU uzeo?
U OS je isto u HG-u bio red skoro do Kappa centra, a prije 30-45 min je još samo bio manji red u poslovnici pa pretp. da se sada već raščistilo.
U Vacom-u sam za 50 kn ugrabio multifunkcijski pisač HP DeskJet 2130.
To je još danas i sutra (ili do isteka zaliha), a kasnije samo uz kupovinu HP laptopa imate tu pogodnost (kao i u nekim drugim trgovinama).
Samo danas u Mulleru imate 20% na gotovo sve proizvode (link).
I to je SVE!
Dali može potvrda samo, sa Aliexpressa samo odaberemo DHL dostavu i onda se ne plaća carina i PDV, tj. ispada kao da si iz EU uzeo?
Hmm, ne znam na koju foru bi mogao izbjeći plaćanje carine. Mislim da je fora s DHLom da ti oni riješe carinu i to sve, da se ne moraš ti osobno zajebavati. Ali da ćeš platiti, platiti ćeš, ali njima.
ovi ostali su mi bezveze jer to uvijek bude npr 5$ za narudzbu iznad 100$ i onda u odredenim ducanima, ja ne narucujem cesto tako skuplje stvari pa te kupone ignoriram
Postovanje ekipa,
Moze li mi netko (tko se bolje razumije u TV) reci kakav je ovaj TV:
https://www.saturn.de/de/product/_samsung-gq55q60rgtxzg-2534459.html
Znam da je malo povelik, i ima li takav slican kod nas, jer koliko god da sam trazio (zbog cijene), nisam uspio naci nigdje?
I to je SVE!
Hmm, ne znam na koju foru bi mogao izbjeći plaćanje carine. Mislim da je fora s DHLom da ti oni riješe carinu i to sve, da se ne moraš ti osobno zajebavati. Ali da ćeš platiti, platiti ćeš, ali njima.
O kakvoj carini ti pričaš??? Pa naračuješ iz Španjolske
Na temi OnePlus 7 pišu da se samo odabere DHL koji se plati nekih 27 $ i da nikakve troškove nemaš PDV ni carinu.
OP7 8gb/256gb sa popustima ispada 2500kn sa uključenom DHL poštarinom.
Kolega je napisao da godinama kupuje kod njih pa sam pitao iz tog razloga, dali možda sa sigurnošću zna da to sa DHL funkcionira. Nisam mislio na njegovu trenutnu narudžbu koja je iz španjolske.
EDIT:
Za sve kojima treba dobar gaming laptop ovo je super ponuda donedavno je bio na nabavi.net najjeftiniji u hgspotu 8500kn.
https://www.ekupi.hr/Lenovo-Legion-Y540-81SX005ASC-156-FHD-IPS-144Hz-Intel-Core-i5-9300H-24GHz-16GB-DDR4-1TB-NVMe-SSD-NVIDIA-GeForce-GTX1660Ti-6GB-Free-DOS-laptop-1434327.aspx?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click
Evo stanje pred hg spotom https://ibb.co/GTHhNjt
A kukamo i štrajkamo da se nema.
To vrijedi samo za dva dućana na AliExpressu: Goldway i Mi Store. Pripazi, mnogi su se zeznuli, mislili da vrijedi za sve, i DHL im je naplatio ogromne troškove :D
https://goldway.aliexpress.com/store/311331
https://xiaomimi.aliexpress.com/store/2800188
(Ja znam za ova dva, možda ima i drugih, ali to mora biti napisano VELIKIM SLOVIMA negdje u opisu proizvoda)
Kad odabereš DHL to je sve što platiš, nema više plaćanja PDV-a, carine, troškova uvoza.. bla bla..
futura-it ima ODLICNE ponude. samo ne razumijem bas kako funkcionira u potpunosti, ali narucio sam Ryzen 5 3600 (1469 kn), Asus Strix B450-E Gaming (1112 kn), Arctic Freezer 34 (140 kn), Patriot Viper Steel 16 gb 3200/CL16 (500 kn).
Ja sam narucio par puta. Stigne vam obavjest kad stigne u Eu. Nikakve carine nema preko dhl ako su tako naveli
Ti si novi? :D
Ne znamo ni mi. Šalju iz Kine u UK, pa iz UK u HR i onda se naravno ne plaća PDV.
Kako je to moguće i kak oni srede carinu ne znamo i nije nas briga. Šutimo i naručujemo.
Zato i kupujemo mobitele po 1000 kuna jeftinije nego kod nas.
Makar, zadnjih mjeseci neki mobiteli su se počeli cijenama jako približavati onima iz Kine. Pogovoto Xiaomi Mi 9T modeli.
futura-it ima ODLICNE ponude. samo ne razumijem bas kako funkcionira u potpunosti, ali narucio sam Ryzen 5 3600 (1469 kn), Asus Strix B450-E Gaming (1112 kn), Arctic Freezer 34 (140 kn), Patriot Viper Steel 16 gb 3200/CL16 (500 kn).
Ja isto ne kuzim kako funkcionira Futura IT akcija.
https://gyazo.com/af27b507ace9d2e946548e7776a12671 - ovo pretpostavljam znaci da mozes samo jedan artikl naruci. E sad ne znam da li onda vise ne mozes kupovati danas.
I ne znam sto znaci "Jos porebno" i Prodano kod akcijske cijene. Ko da se prijavis da random korisnih dobije. Nisam nigdje nasao informacije o tome. Zna tko?
Ja isto ne kuzim kako funkcionira Futura IT akcija.
https://gyazo.com/af27b507ace9d2e946548e7776a12671 - ovo pretpostavljam znaci da mozes samo jedan artikl naruci. E sad ne znam da li onda vise ne mozes kupovati danas.
I ne znam sto znaci "Jos porebno" i Prodano kod akcijske cijene. Ko da se prijavis da random korisnih dobije. Nisam nigdje nasao informacije o tome. Zna tko?
Evo ovo su napisali na fejsu:
Ne morate plaćati dostave, bitno je poklikati sve što trebate a mi ćemo vam onda poslati ponudu za sve zajedno. Popust za gotovinu je 10% (za artikle koji nisu na BF Akciji). Napisali smo, malo smo zakomplicirali stvari, ali popusti su dobri samo treba malo shvatiti kako sve funkcionira :)
Znaci može se vise stvari ali svaka posebno. Jedino ni meni nije jasno jel onda vrijedi popust ako ne skupe tih 10-15 potrebno prodanih
Ja sam uzeo svaku posebno, 4 narudzbe. Za svaku sam dobio mail s potvrdom na koji sam replicirao da prihvacam ponudu, i vec su mi sad krenuli slati da mogu u poslovnicu preuzeti. Također sam nazvao i rekli su da ce me cekati i do pon roba (putujem danas).
Inace te cijene su SAMO za gotovinu i internet bankarstvo, za kartice ne cak ni s jednokratnom uplatom.
3400 uz pretplatu, a na nabavi 3850 bez ikakve pretplate. I još se zove "prepolovka" jer kao dobiješ za "pola cijene".
Ja sam uzeo svaku posebno, 4 narudzbe. Za svaku sam dobio mail s potvrdom na koji sam replicirao da prihvacam ponudu, i vec su mi sad krenuli slati da mogu u poslovnicu preuzeti. Također sam nazvao i rekli su da ce me cekati i do pon roba (putujem danas).
Inace te cijene su SAMO za gotovinu i internet bankarstvo, za kartice ne cak ni s jednokratnom uplatom.
Hvala ti na ovoj info. Jesi li onda sve uplatio odjednom (zbrojenu cifru) ili si zaista radio 4 naplate pojedinacno. Ja uplacujem na ziro pa pitam
Otvori uređaj, i onda imaš gore opciju na bonove ili na pretplatu. Ja sam uzeo na bonove i skinulo mi 3400 kn s računa.
Na pretplatu je uređaj 1 kn
To vrijedi samo za dva dućana na AliExpressu: Goldway i Mi Store. Pripazi, mnogi su se zeznuli i DHL im je naplatio ogromne troškove :D
https://goldway.aliexpress.com/store/311331
https://xiaomimi.aliexpress.com/store/2800188
Kad odabereš DHL to je sve što platiš, nema više plaćanja PDV-a, carine, troškova uvoza.. bla bla..
Potvrđujem, za tipkovnicu Anne Pro 2 koja je koštala 400kn, zbog DHL-a platio sam još dodatno 234 kune
Otvori uređaj, i onda imaš gore opciju na bonove ili na pretplatu. Ja sam uzeo na bonove i skinulo mi 3400 kn s računa.
Provjerio sam . Ovo bi moglo bit korisno osobama koji žele samo mob. Uvjerljivo najbolji dil kao što i sam kažeš. Ali konkretno prepolovka s 50% popusta je fail jer je 2640 nije 50% u odnosu na 3850.
Hvala ti na ovoj info. Jesi li onda sve uplatio odjednom (zbrojenu cifru) ili si zaista radio 4 naplate pojedinacno. Ja uplacujem na ziro pa pitam
Ja bum platio u poslovnici kešom, , al ponude/ racuna ce bit 4 zasebno. Nije mi drukcije dalo obavit prek webshopa
https://www.sancta-domenica.hr/racunala-i-periferija/prijenosna-racunala/notebook-hp-pavilion-gaming-15-ec0016nm-8pr82ea.html
Ovaj laptop sam prije 10 dana kupio za 6299 kuna - bez ikakvih popusta na rate.
Ne vidiš da je 5 600 sa unosom promo koda?
Ne shvacas - cijena bez popusta je bila 6299 - sad je bez popusta 6999 - znaci uvecali su cijenu.
A sto te matematika uci?
Ako skines 20% na 6299 cijeni, sa popustom bi bila cijena 5040 kuna.
Kako su podigli cijenu bas prije Black Fridaya, sad je cijena - 5600 - znaci izbalansirali su popust u mazi koju su vec i imali - pa pousta tehnicki imas samo ako placas Dinersom, sto je i ok, ali to nije bas generalni popust koji se ocekuje za BF.
Takodjer dizanje cijene prije same promocije je supski potez.
Gledam cijenu tog laptopa na Nabava.net; stara cijena mu je bila 6.299,00 kn, te je od 22.11. do 24.11 bila 5.599,11 kn. Na kraju grafa vidljivo je kako je laptop poskupio neposredno prije crnog petka, da bi ga za isti opet vratili na staru cijenu.
Inače, Nabava.net ima opciju pomoću koje možete provjeriti povijest cijena tako da se točno može vidjeti što je poskupilo prije crnog petka, te se za vrijeme istog vratilo na staru cijenu. Budimo realni, kolega je platio laptop koliko on inače košta i nije dobio nikakav popust.