Ok, može i tako. Samo, molim te, izvadi mi iz onog prvog posta na kojeg sam se osvrnuo, koji je dio ARGUMENT? Pa da, barem pokušam pobiti...
To ujedno nije argument, pa stoga mogu samo komentirati tvoju izjavu. Nikako argument.
Daj linkove, wiki, gdje su religiozni ljudi takvi kako si rekao. Pa da pokušam argumentirano pobiti.
1) Argument je da se veliki dobri Bog nije pokazao u gorespomenutim klanjima (Hirošima, Nagasaki itd.). Ti misliš da jest? Gdje? (BTW, argument može biti i bez linka, ili ne vjeruješ da je bilo velikog pokolja u gore navedenim gradovima pa ti treba link na tekst o tome što se dogodilo?)
2) Argument je da preživjeli u velikim nesrećama, ako su religiozni, redovito zahvaljuju Bogu što je njih spasio, a ne vide nikakav problem u tome što sve druge nije. Za to isto treba nekakav link gdje neki preživjeli kaže "Hvala Bogu!" ili "Osjećam da me sam Bog spasio taj dan!" jer nikada prije nisi čuo takvu izjavu?
3) Moj zaključak na kraju svega ovoga je da se radi o amoralnom i licemjernom sustavu vjerovanja koji propagira amoralnost i licemjernost.
Dakle - trebaš dva prethodna argumenta pobiti da bi pobio zaključak.
Abnormalno sporo shvaćaš i naporan si za raspravu.

Imamo nova kola radi dojma, imamo stav kad nemamo pojma...
I to izjavi žena. Matere mi kad pročitam neke od izjava tih "genijalaca" imam osjećaj da ni ne znaju šta im je među nogama a kamoli na koji način funkcionira.

.