U tome i je problem,sto svi ateisti djete nazivaju produktom,plodom...valjda na taj nacin je lakse ubiti,
Ja sam ti više realist. Zatim ima ti puno istine u onome što često spominju...dubok prodor u dječiji netaknuti hard disk (indoktrinacija). Meni nisu u boot sektor ubacili nikakav pach dok je disk bio prazan.
Nadalje drugi bitan faktor je sredina. Nisam bio u manjoj zajednici gdje je prisutan folklor i tradicija.
I ti i takvi ljudi nisu ničem krivi. Oni samo percipiraju svijet sa svojim osjetilima u realnom obliku, bez primjese imaginarnog. Nisu ubojice. Dapače, puno je tu poštenih i moralnih ljudi.
Da ne bi sad ispalo da seruckam...ali navest ću ti moj primjer jednog običnog dana u kojem se osjećam baš sretno.
Nakon Buga i par sličnih portala, povirim 24sata i tamo jedna tragična priča. Djevojčica treba pomoć. Majka poginula, otac invalid.
Srknem kavu, zapalim...na mobu upalim bankarstvo i uplatim 70kn.
Smatram da sam za taj tjedan uspio ispuniti normu u protuvrijednosti 3 odlaska na misu tog tjedna. Sljedeći tjedan ću nešto drugo izvesti.
Jedino što ljudima treba je vjera u Čovjeka, ma kakve bile njegove duhovne aktivnosti ili neaktivnosti.