Logično je da ako ne vjeruješ u Boga da ćeš prije nešto loše napraviti nego ako vjeruješ u Nj, jer ti je Bog, jedan od, razloga da ne činiš loše stvari i da pomažeš drugima. Ako nisi skužio još uvijek, a mogao si da si želio, moja poruka govori: Teist uvijek ima, razlog više, biti dobar, a ne zao. Ti sad dokaži da nije tako. Ako ne dokažeš, opet ide TD, koji ti je mrzak.
Razlog više? Jak mi je taj razlog više kad je razlog vječna kazna u paklu.
Zašto je logično? Ja ne vjerujem u boga, i nikad nisam nikome učinio ništa loše i pomažem drugima. Imam pohvale od roditelja i ostatka obitelji, prijatelja, poznanika, profesora s faksa, šefa s posla, njegove obitelji.
Moj osobni razlog, jedini koji je dovoljan, je da ne želim nikome napraviti ništa loše. Ne zato jer mi netko tako kaže, nego zato što je to moje čvrsto uvjerenje utemeljeno na mom razmišljanju. Želim vidjet civilizaciju kako napreduje, a biti ću sretan ako jednoj osobi promjenim život nabolje. Meni ne treba neka izmišljena ličnost da mi govori što trebam raditi a što ne.
Tko si ti i kako se uopće usuđuješ govoriti da je logično ako ne vjeruješ u boga da ćeš prije nešto loše napraviti? Breivik je vjernik, pa vidi što je napravio. I ne, nemoj mi s tom fintom "al on nije pravi vjernik".
Gle, budi naivan i vjeruj u što god hoćeš. Ali nemaš pravo govoriti da su teisti bolji ljudi od ateista jer su teisti. Default pozicija je da bog ne postoji. Dokaži da postoji i svi ćemo biti vjernici. Sve ovo što si rekao gore je samo pokazatelj da je bog izmišljen kako bi se ljude kontroliralo.
Briga me za TD, nije mi mrzak. Nije me briga što ti misliš, jer po tvojim postovima pokazuješ neznanje, zatupljenost i još štošta. TD sam spomenuo eywi jer mi je dao TD za istu stvar koju je on rekao.

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
Sori Višče, promakla mi je činjenica da ste ti i tvoj dawkinizam cijepljeni od svake skrupule. Tvoji su zaključci neupitne istine, sve ostalo je podložno kritici dawkinizma.
)