Stvaranje forum stranice

poruka: 10
|
čitano: 2.113
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Stvaranje forum stranice

Ovako je li komplicirano i vrijedi li uopće raditi forum stranicu.Ne mora biti nešto extra,najnormalnije teme,admin,moderatori i pp mogućnost.Program je  Adobe Dreamweaver CS5.

Može i slice u Photoshopu CS5 xD

Jurim kao furija,za petama mi murija,krivina me ubija,motor mi se raspada,auspuh mi otpada....FUCK scooter drive TOMOS
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.5.2011 8:54 (veki je car).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Stvaranje forum stranice
veki je car kaže...

Ovako je li komplicirano i vrijedi li uopće raditi forum stranicu.Ne mora biti nešto extra,najnormalnije teme,admin,moderatori i pp mogućnost.Program je  Adobe Dreamweaver CS5.

Da komplicirano je.Možeš ti to do mile volje slicat u PS-u, Fireworksu ili DW-u. xD

17 godina
neaktivan
Stvaranje forum stranice

Toliko je komplicirani da uglavnom svi kupuju gotova riješenja.

Neka od njih su ti:

vbulletin, ipb, phpbb, wbb, SMF ...

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stvaranje forum stranice

preporucam ti SMF (ako neces njega onda phpbb)

oba su besplatna, imas brdo templatea i modova za njih , i lako se instaliraju.(dignes ih na server preko ftp-a i pokrenes install.php i dalje pratis upute, dječja igra ....)

edit:imas i vBulletin ali on nije free.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.5.2011 23:35 (luka.miskovic).

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Dkc kaže...

Toliko je komplicirani da uglavnom svi kupuju gotova riješenja.

Neka od njih su ti:

vbulletin, ipb, phpbb, wbb, SMF ...

phpBB •Free and Open Source

16 godina
neaktivan
Stvaranje forum stranice

Ovako skinuo sam phpBB ali nemam veze kako podesiti file zillu,kako naći web hostere...Ako neko ima živaca samo u  par koraka preporučit neki dobar host server i kako podesiti fille zillu bio bih mu jako zahvalan.Neda mi se čitati na engleskom jer me i od naših slova glava boli xD.-Da se razumijemo znam dobro engleski ali nemam živaca za dešifriranje nekih fraza ili tako nečega,to ostavljam kao zadnju mogućnost

Jurim kao furija,za petama mi murija,krivina me ubija,motor mi se raspada,auspuh mi otpada....FUCK scooter drive TOMOS
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
veki je car kaže...

Ovako skinuo sam phpBB ali nemam veze kako podesiti file zillu,kako naći web hostere...Ako neko ima živaca samo u  par koraka preporučit neki dobar host server i kako podesiti fille zillu bio bih mu jako zahvalan.Neda mi se čitati na engleskom jer me i od naših slova glava boli xD.-Da se razumijemo znam dobro engleski ali nemam živaca za dešifriranje nekih fraza ili tako nečega,to ostavljam kao zadnju mogućnost

Bolje da probaš ovako nešto:

http://www.phpbbweb.com/

Tako sam i ja počeo :D . Znači registriraš se oni ti daju forum na kojem si ti admin pa malo proučavaj. Ne treba ni hosting ni filezilla.

16 godina
neaktivan
Stvaranje forum stranice

Hvala ovo je odlično ali iman pitanje.http://imageshack.us/photo/my-images/836/slikaqd.jpg/

ovo na slici vidite li ovo test forum 1.Kako da to obrišem i tu  stavim svoje kategorije kao radiona,samogradnja(za primjer govorim).Ako je pitanje glupo sry ali nov sam u ovome

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.5.2011 22:02 (veki je car).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
veki je car kaže...

Hvala ovo je odlično ali iman pitanje.http://imageshack.us/photo/my-images/836/slikaqd.jpg/

ovo na slici vidite li ovo test forum 1.Kako da to obrišem i tu  stavim svoje kategorije kao radiona,samogradnja(za primjer govorim).Ako je pitanje glupo sry ali nov sam u ovome

Moraš se ulogirat u acp (administrator control panel). Probaj naći opciju admin ili slično u linkovima. Nisam radio odavno na phpBB, a ni ne vidim iz tvog malog skrinšota :D

15 godina
neaktivan
veki je car kaže...

Ja uvijek radim na free hostovima...upiši u google free forum host...

Ja sam Plavi zmaj.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice