Slipstreamanje viste

poruka: 7
|
čitano: 1.181
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Slipstreamanje viste

Želio bih si zakrpat vistu s Vlite (ubacit SP1) ali nikako to nemogu jer nema iste postavke kao i nlite

jer bi mi netko mogao objasnit u postupcima.

nije sramota pasti,sramota je ne dići se.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Slipstreamanje viste
e vidiš to bi i mene zanimalo.Jer netko zna...itko?
Što je cigara? Cigara je smotak dima koji na jednoj strani ima vatru, a na drugoj budalu.
17 godina
nije sramota pasti,sramota je ne dići se.
17 godina
neaktivan
Slipstreamanje viste

Išao sam napraviti slipstream vista SP1, ali mi neće da pokrene vlite jer traži da instaliram Automated Installation Kit (AIK) for Windows Vista SP1 and Windows Server 2008 da li netko mi može reći što je to i zašto služi jer ta ''stvar'' je velika 1.3GB?

Area-51 m15x

0 0 hvala 0
17 godina
Razer_Copperhead kaže...

Išao sam napraviti slipstream vista SP1, ali mi neće da pokrene vlite jer traži da instaliram Automated Installation Kit (AIK) for Windows Vista SP1 and Windows Server 2008 da li netko mi može reći što je to i zašto služi jer ta ''stvar'' je velika 1.3GB?

Koja ti je verzija Vlite?
Skini s neta 1.1.6 verziju i neš imat problema.
Edit: Ako ti se neda nać, pošalji mi adresu pa ću ti poslat, samo je 1,6 MB velika.
Q6600 -OCC, 8GB ddr2 mushkin, 4870 512MB OCC, 2x640GB Samsung F1 raid 0, DFI P45-T2RS MB, Antec p182 kućište
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.3.2009 12:59 (Vakaka).
17 godina
neaktivan
Vakaka kaže...
Razer_Copperhead kaže...

Koja ti je verzija Vlite?
Skini s neta 1.1.6 verziju i neš imat problema.
Edit: Ako ti se neda nać, pošalji mi adresu pa ću ti poslat, samo je 1,6 MB velika.
 Hvala ti. Našao sam za skinut verziju koju si mi rekao.
Area-51 m15x
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.3.2009 13:34 (Razer_Copperhead).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice