Pitanje u vezi everesta

poruka: 16
|
čitano: 2.171
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Ptanje u vezi everesta

Može li everst "bilježiti" temperaturu, voltažu, brzinu ventilatora i takve podatke?

pardon, progutao sam i u naslovuViče

Intel Pentium 4 630 3,46 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 2 2 giga de-de-er-a 400 ...
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.4.2009 19:56 (IRebic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Ptanje u vezi everesta

može

Kako vidiš gori li svitlo u živideru ?
17 godina
neaktivan
IRebic kaže...

Može li everst "bilježiti" temperaturu, voltažu, brzinu ventilatora i takve podatke?

Bilježiti mislis kao pratiti/izlistavati/prikazivati? Ili kao zapisivati pa crtati grafikone?

OFF TOPIC: postao krpelj
Intel Core 2 Duo E8500 @ 3.5 GHz i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair HX 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.4.2009 20:00 (Sonny).
17 godina
neaktivan
Sonny kaže...
IRebic kaže...

Bilježiti mislis kao pratiti/izlistavati/prikazivati? Ili kao zapisivati pa crtati grafikone?

podebljano
Intel Pentium 4 630 3,46 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 2 2 giga de-de-er-a 400 ...
17 godina
neaktivan
dery kaže...

može

kako(di upreš)?
17 godina
neaktivan
IRebic kaže...
Sonny kaže...
IRebic kaže...

podebljano
 Hmm, nisam siguran, ali mislim da ne moze tako nesto.. neka me netko ispravio ako grijesim.
Intel Core 2 Duo E8500 @ 3.5 GHz i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair HX 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
17 godina
neaktivan
Sonny kaže...
IRebic kaže...
Sonny kaže...
IRebic kaže...

podebljano
 Hmm, nisam siguran, ali mislim da ne moze tako nesto.. neka me netko ispravio ako grijesim.
 dodao sam ga na sidebar, pa me smo zanima može li uopće zapisati te informacije, a grafikone mogu i sam napraviti(živio excel)
17 godina
neaktivan
IRebic kaže...
Sonny kaže...
IRebic kaže...
Sonny kaže...
IRebic kaže...

podebljano
 dodao sam ga na sidebar, pa me smo zanima može li uopće zapisati te informacije, a grafikone mogu i sam napraviti(živio excel)
 Znaci koliko sam ja shvatio, tebi treba promjena temperature procesora svakih par sekundi kako bi ti od toga mogao napravit grafikon ili ti trebaju vrijednosti trenutačnih temperatura?
16 godina
Ptanje u vezi everesta

U Everestu Ultimate ima opcija u alatnoj traci pod nazivom Izvještaj te se tu mogu spremiti vrijednosti temperatura, voltaža pojedinačno ili cijeli skup rezultata. Za pravljenje grafikona nisam našao opciju ali mislim da toga ni nema u Eversetu.

C2D E6550,Abit IP35-E, 2x1 GB Kingmax(800 Mhz), 8800 GTS 320 MB, WD 400 GB, Philips 200 WS
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.4.2009 20:13 (shark).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sonny kaže...
IRebic kaže...
Sonny kaže...
IRebic kaže...
Sonny kaže...
IRebic kaže...

podebljano
 Znaci koliko sam ja shvatio, tebi treba promjena temperature procesora svakih par sekundi kako bi ti od toga mogao napravit grafikon ili ti trebaju vrijednosti trenutačnih temperatura?
 podebljano
17 godina
neaktivan
shark kaže...

U Everestu Ultimate ima opcija u alatnoj traci pod nazivom Izvještaj te se tu mogu spremiti vrijednosti temperatura, voltaža pojedinačno ili cijeli skup rezultata. Za pravljenje grafikona nisam našao opciju ali mislim da toga ni nema u Eversetu.

kako spremiti temperature, meni je da sysinfo
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.4.2009 20:26 (IRebic).
17 godina
neaktivan
Pitanje u vezi everesta

E, sada je pitanje moze li everest spremati temperature na takav nacin, ja zaista ne znam..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pitanje u vezi everesta

Mislim da se ne može tako spremiti, od ponuđenih opcija raspoloživo je sporemanje u textualnom ili HTML obliku.

C2D E6550,Abit IP35-E, 2x1 GB Kingmax(800 Mhz), 8800 GTS 320 MB, WD 400 GB, Philips 200 WS
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pitanje u vezi everesta
shark kaže...

Mislim da se ne može tako spremiti, od ponuđenih opcija raspoloživo je sporemanje u textualnom ili HTML obliku.

lako je meni to prepisat poslje, zanima me može li ih bilježiti recimo svakih 5 sec(na moj znak nešto kao benchmark) poslje ja mogu sve obavit
16 godina
neaktivan
Pitanje u vezi everesta

Samo da upitam dali bi me everest mogao uputiti koje su komponente na računalu ako ja npr. idem formatirat hdd na kojemu je operativni sustav i komp je star recimo 5 g. i ja nemam popis komponenti koje su  na matičnoj i trebam skinuti odgovarajuće drivere na internetu pošto sam instalirao sviježi os. Znači dali bi ja mogao sa everestom vidjet koje su komponente bez da otvaram kućište i čitam sa čipova? Ako ne, dali postoji koji drugi program namjenjen za takve stvari?

A ča da ti rečen...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pitanje u vezi everesta
dwezzel kaže...

Samo da upitam dali bi me everest mogao uputiti koje su komponente na računalu ako ja npr. idem formatirat hdd na kojemu je operativni sustav i komp je star recimo 5 g. i ja nemam popis komponenti koje su  na matičnoj i trebam skinuti odgovarajuće drivere na internetu pošto sam instalirao sviježi os. Znači dali bi ja mogao sa everestom vidjet koje su komponente bez da otvaram kućište i čitam sa čipova? Ako ne, dali postoji koji drugi program namjenjen za takve stvari?

Možeš to vidjeti s Everestom.
Razer_Copperhead
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice