Nadgledanje mreže

poruka: 8
|
čitano: 4.919
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Nadgledanje mreže

Tražim program koji bi mi prikazivao sve uređaje(računala, laptopi, mobiteli, tv...) koji su spojeni na kučnu mrežu žično ili bežično.

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Nadgledanje mreže
Osa kaže...

Tražim program koji bi mi prikazivao sve uređaje(računala, laptopi, mobiteli, tv...) koji su spojeni na kučnu mrežu žično ili bežično.

Hvala

Ako se svi spajaju na isti ruter imas kada pristupis ruteru preko browsera (web sucelje jelde) stranicu s popisom svih spojenih uredaja.

Za to trebas upisati IP adresu rutera u browser a tu adresu najlakse mozes saznati tako da pogledas sto ti pise pod default gateway u TCP/IP

konfiguraciji mreznog sucelja.

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
15 godina
neaktivan
Nadgledanje mreže

Mislio sam dal ima i koji program koji bi to prikazivao da se stalno ne moram spajat. Ili bilo bi sjajno da ima widget za win7 koji bi imao popis spojenih uređaja

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Osa kaže...

Mislio sam dal ima i koji program koji bi to prikazivao da se stalno ne moram spajat. Ili bilo bi sjajno da ima widget za win7 koji bi imao popis spojenih uređaja

Win 7 ti i ima to,odes na my computer i u ljevom stupcu prosiris network..

WP
15 godina
neaktivan
netko,netkovic kaže...
Osa kaže...

Da, ali to prikazuje samo spojena računala, ne i ostale uređaje. Mislio sam da ima nešto slično kao što je za android Overlook Fing. Prikazat će i mikrovalnu ako ju uspiješ spojit ;)

16 godina
protjeran
Osa kaže...
netko,netkovic kaže...
Osa kaže...

Da, ali to prikazuje samo spojena računala, ne i ostale uređaje. Mislio sam da ima nešto slično kao što je za android Overlook Fing. Prikazat će i mikrovalnu ako ju uspiješ spojit ;)

Ovo?

WP
15 godina
neaktivan

Recimo, može i to poslužiti. A prvo da bi dobio koji informaciju iz tog programa moras svaki put unašat informacije :P

Hvala svejedno

16 godina
protjeran

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice