Kladionica propusti

poruka: 11
|
čitano: 95.645
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Kladionica propusti

Danas gotovo svaka kladionica ima igru BINGO, zanima me znali netko koji oni softver koriste za to BINGO?

Imali gdje da se skine, te nekako skonta način rada i eto novca. 

0 1 hvala 0
15 godina
Kladionica propusti

e da je tako lako {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Kladionica propusti
lnova65 kaže...

e da je tako lako {#}

Samo da imam softver koji koriste, mislim da bi bilo...

13 godina
Kladionica propusti

Misliš algoritam po kojem se brojevi izvlače? A probaj, vjerojatno se radi o 256-bitnoj AES enkripciji... Ili možeš tražiti uzorke u izvučenim brojevima na što je više moguće proteklih kola.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
pr0n_addict kaže...

Misliš algoritam po kojem se brojevi izvlače? A probaj, vjerojatno se radi o 256-bitnoj AES enkripciji... Ili možeš tražiti uzorke u izvučenim brojevima na što je više moguće proteklih kola.

Stvar bi bila puno lakša kada bi imao softver koji koriste, ili kada bih barem znao odakle su nabavili taj softver od koje firme i td..

Mislim da je ovako napamet gotovo pa nemoguće!!

13 godina
Conndor kaže...
pr0n_addict kaže...

Stvar bi bila puno lakša kada bi imao softver koji koriste, ili kada bih barem znao odakle su nabavili taj softver od koje firme i td..

Mislim da je ovako napamet gotovo pa nemoguće!!

To je vrlo vjerojatno skupi softver pisan po narudžbi tako da i kad bi znao o kojoj se firmi radi, oni bi bili nekakvim ugovorom vezani da ne smiju odavati takve informacije glede osobitosti koda ili čega već.

17 godina
Kladionica propusti

Ovdje imas izvlacenje uzivo koje je i u kladionicama u BiH

http://www.sportplus.ba/besix

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Taj program mora imat svoje ime, sigurno ga nude i neke web stranice po nekoj cijeni e sad meni treba samo ime softvera.

Čini mi se da većina kladionica koristi iste softvere ali nisam siguran.

13 godina
neaktivan
Kladionica propusti

Nisam siguran o kojem se software-u konkretno radi no mislim da sve i da dodjes do navedenoga ne bi mogao napraviti nista jer kombinacije brojeva ili algoritam po kojemu se dobivaju doticne nije sigurno spremljen u textualni file. Ukratko, mani se corava posla!

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 17:08 (Majkilo).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Majkilo kaže...

Nisam siguran o kojem se software-u konkretno radi no mislim da sve i da dodjes do navedenoga ne bi mogao napraviti nista jer kombinacije brojeva ili algoritam po kojemu se dobivaju doticne nije sigurno spremljen u textualni file. Ukratko, mani se corava posla!

Nitko i nepiše da je spremljen u file.txt{#} To šta bi ja sa programom to je komplexna stvar za objašnjavanje.

Samo je bitan softver, mislim da sam našao jedan način kako ću doći do njega....

10 godina
neaktivan
Kladionica propusti

znam da je proslo skoro 3 godine od kako ste postavili temu, ali ovo vrijedi, mislim i za narednih  10 godina. naime ovaj sistem radi na principu postavka postotka na brojeve, sto se vise broj bude koristio za trenutnu rundu, to je manja sansa da ce izaci na ekranu. tako na primjer trenutno ovaj bingo je uplatilo za narednu rundu 20.000 listica, i na tih 20.000 postavljen je broj npr.41, otprilike 12.300 puta, te npr. zamislimo da se taj broj najvise koristio, postavlja se postotak izlaska na 96/100% sanse da ne izadje, no tu stupa algoritam gdje ako se slucajno desi da taj broj izadje, sto se cesto desi, on brise neke brojeve koji ce izaci a mali je postotak na njega, te nije ni cudo kako neko nekada moze dobiti sitnis na njemu. no glavni dio zarade se krije u sljedecem. algoritam je sastavljen u trodimenzionalnom kodu, bolje da naglasim "trodimenzionalnom kodu", nije vrijeme da pricam o cemu se ovdje radi, ali da bi kladionica dobivala prihode, kako bi ubijedila ljude da sto vise igraju da se moze dobiti na bingu, e tu nastupa matrica, tajnovita matrica sigurnosti, ovdje se radi o algoritmu koji je jako nepoznat, nije ga tesko napisati, ali ne znam kako su ga oni predstavili, radi se o tome da u matrici je svako polje sastavljeno od 6 brojeva, te svako polje od jos jednog polja koje se zove sigurnost sigurnosti, gdje je i to polje sastavljeno od 4 broja. ovo je fazon da svaka runda ima svoje polje, jedna runda, jedno polje, naime prema algoritmu, u toj rundi se moraju izvuci tih 6 brojeva, gdje bi se ostvario neki medium dobitak, stimulativni, te onih 4 broja, sluze za sigurnost, ako slucajno se ne izvuce jedan od onih 6. i ovdje je samo prevara da se prikaze da se moze dobiti i da se sto vise igra, te sto vise donosite novca kladionici. e sada se pitate ko zna i kako zna koje polje kada ide, i kako zna kada napisati koju kombinaciju da bi dobio. pa ne zna niko, cak ni sami programer, ovo se primjenjuje na kompjuterski formiranim listicima gdje vi ne pisete brojeve, te ako vas zapadne polje te runde, onda ste pravi sreckovic, no zamislite da znate na kojem principu sistem mijenja polja za runde, i koje bi konbinacije bile upitanju. toliko od mene

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice