Instaliranje Win7 sa hdd-a

poruka: 5
|
čitano: 1.717
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Je li moguće(i kako)instalirati Windows 7 direktno sa HDD-a.Treba mi jer nemam pržilicu,a usb crko.Našao sam nešto ali to je preopćenito pa ne razumin: http://www.11011.net/install-vista-from-hard-drive-instructions

Hvala.

Jurim kao furija,za petama mi murija,krivina me ubija,motor mi se raspada,auspuh mi otpada....FUCK scooter drive TOMOS
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Instaliranje Win7 sa hdd-a
veki je car kaže...

Je li moguće(i kako)instalirati Windows 7 direktno sa HDD-a.Treba mi jer nemam pržilicu,a usb crko.Našao sam nešto ali to je preopćenito pa ne razumin: http://www.11011.net/install-vista-from-hard-drive-instructions

Hvala.

Pogledaj na njuškalu za DVD pržilicu i nisu baš skupi a ima za SATA I PATA. E sad ovisi koja matična ploča podržava sučelja za Sata ili Pata.

Pata je IDE.

Nenad
16 godina
neaktivan

Znan da su jeftine ali stvarno mi je hitno jer moran popravit komp,a ne da mi se čekat dok dođe pošton,pa ako neko zna neka kaže

Jurim kao furija,za petama mi murija,krivina me ubija,motor mi se raspada,auspuh mi otpada....FUCK scooter drive TOMOS
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ukoliko windowse imamo u .iso fileu na hard disku jednostavno ih možemo instalirati s njega bez prženja, mountanja ili prebacivanja na USB drive.

Dakle za instalaciju nam je potreban postojeći OS te particioniran hard disk...

Idemo:

• Raspakiraj .iso file s nekim programom poput winrar-a na onu particiju gdje nećemo instalirati windows 7(preporučuje se)
  • Particija mora imati minimalno 8GB slobodnog prostora
  • pokreni setup(standardna instalacija kreće)
  • ako si kojim slučajem instalirao na particiju gdje je prethodno bio instaliran windows jednostavno obriši windows.old mapu

Minus ovakvog načina instalacije je taj da ne možeš formatirati particije te stvarati nove ili im mjenjati veličinu.

Sin: Tata, tata, jel istina da internet zaglupljuje?! Tata: WTF? ROFLMAO!
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

kada pokrenem setup izbaci mi grešku:The version of this file is not compatible with the version you are running now!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice