Jel itko ima stranicu gdje bi mogao downloadowati Everest, bio je nekad na starijim bug CD ali mi se izgrebao pa vise nemam.Downloadowao sam neki u zip formatu pa me nervira dal ima netko instalaciju Home free verzije mislim 1.0.verzija sto je bila na bugu?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel itko ima stranicu gdje bi mogao downloadowati Everest, bio je nekad na starijim bug CD ali mi se izgrebao pa vise nemam.Downloadowao sam neki u zip formatu pa me nervira dal ima netko instalaciju Home free verzije mislim 1.0.verzija sto je bila na bugu?
http://www.softpedia.com/get/System/System-Info/Everest-Home-Edition.shtml
ovo je 2.2 (nema 1.1) verzija, al bolje ti je skinit ultimate edition
mozda ovo
E dze ga nadze svaka cast skidam kapu.RESPEKT!!Stvarno si tata mata.Ovo trazim pihh ima kamaraa!!!Hvala svima imate svi jedno veliko hvala i prstic na gore majstori ste.
Ne bih ti htjeo prigovarati, ali samo je trebalo otici na google, upisati everest, i na prvoj stranici se nalazi sve sto ti treba..ne mogu vjerovati da ce netko radije pisati post na forumu nego to napraviti.
eii ekipa, evo samo želim jedno pitanje psotaviti. Everest mi neče očitati matičnu ploču, nije uopće bitno što neče al me sekira. Prije rušenja windowsa je normalno napisao koja je, sad neče. Znate kako to popravit ??
Hvala
Skini najnoviju verziju, AIDA64.
HVALA !!
pozdrav!
evo, da ne otvaram novu temu, interesira me, da li Everest podržava praćenje temperature i spremanje istog u log? ako ne, da li znate koji program bi podržavao tako nešto?
pošto imam frenda želim vidjet kak mu sa temperaturama pc stoji, ali zbog posla nisam u mogućnosti duže ostajat... a on baš i ne zna sa kompjuterima a govori mi da se često gasi sam od sebe..