Poštovanje!
Trebam izraditi projekt u cool bizu, ako ima netko tko radi s ovim alatom i zainteresiran je za određenu cijenu to izraditi, neka se javi!
Detaljnije informacije o projektu napišem kada se netko javi!
Hvala!
Poštovanje!
Trebam izraditi projekt u cool bizu, ako ima netko tko radi s ovim alatom i zainteresiran je za određenu cijenu to izraditi, neka se javi!
Detaljnije informacije o projektu napišem kada se netko javi!
Hvala!
Jel netko zainteresiran za istu stvar iz prethodnog posta? Meni treba pomoć isto takva... :(
Još uvijek tražim pomoć za istu stvar, dakle, ako netko radi u cool bizu i zainteresiran je za izradu
projekta, vjerujem nekome tko radi u cool bizu da ovaj projekt neće predstavljat ništa preteško,
naravno uz novčanu naknadu!
A lol. Da vi niste možda sa FOI-a i riječ je o PIS-u?
hehe, kod nas se zove Modeliranje procesa i aplikacija. Imam problem kod kreiranja nove datoteke, javi mi sljedecu gresku:
"Unable to create file, Miscellaneous ObjectStore error, <err-0001-0141>No networks were registered. Please verify your ObjectStore network configuration. (err_misc)"
zna itko o cemu se radi, naravno, instaliran je na XP
UPDATE: rijeseno :)
trebalo je osim biza instalirati i objectstore, i provjeriti u control panelu jel je startan...(tek toliko za nekoga tko ne zna da se snađe)...a taj arhaičan softver ni ne radi na novijem os-u od xp-a
trebalo je osim biza instalirati i objectstore, i provjeriti u control panelu jel je startan...(tek toliko za nekoga tko ne zna da se snađe)...a taj arhaičan softver ni ne radi na novijem os-u od xp-a
Da upravo to...a ipak je to softver iz devetesetih i jos nama kazu da moramo njega koristit, jer do sad ne postoji bolji od njega..nije mi jasno kako, ali dobro, valjda profesori znaju...