Cool Biz - projekt

poruka: 7
|
čitano: 6.536
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Cool Biz - projekt

Poštovanje!

Trebam izraditi projekt u cool bizu, ako ima netko tko radi s ovim alatom i zainteresiran je za određenu cijenu to izraditi, neka se javi!
Detaljnije informacije o projektu napišem kada se netko javi!

Hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Cool Biz - projekt

Jel netko zainteresiran za istu stvar iz prethodnog posta? Meni treba pomoć isto takva... :(

15 godina
neaktivan
Cool Biz - projekt

Još uvijek tražim pomoć za istu stvar, dakle, ako netko radi u cool bizu i zainteresiran je za izradu

projekta, vjerujem nekome tko radi u cool bizu da ovaj projekt neće predstavljat ništa preteško,

naravno uz novčanu naknadu!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cool Biz - projekt

A lol. Da vi niste možda sa FOI-a i riječ je o PIS-u?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cool Biz - projekt

hehe, kod nas se zove Modeliranje procesa i aplikacija. Imam problem kod kreiranja nove datoteke, javi mi sljedecu gresku:

"Unable to create file, Miscellaneous ObjectStore error, <err-0001-0141>No networks were registered. Please verify your ObjectStore network configuration. (err_misc)"

zna itko o cemu se radi, naravno, instaliran je na XP

UPDATE: rijeseno :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2011 12:20 (Uny).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Cool Biz - projekt

trebalo je osim biza instalirati i objectstore, i provjeriti u control panelu jel je startan...(tek toliko za nekoga tko ne zna da se snađe)...a taj arhaičan softver ni ne radi na novijem os-u od xp-a

15 godina
neaktivan
Re: Cool Biz - projekt
joopisa kaže...

trebalo je osim biza instalirati i objectstore, i provjeriti u control panelu jel je startan...(tek toliko za nekoga tko ne zna da se snađe)...a taj arhaičan softver ni ne radi na novijem os-u od xp-a

Da upravo to...a ipak je to softver iz devetesetih i jos nama kazu da moramo njega koristit, jer do sad ne postoji bolji od njega..nije mi jasno kako, ali dobro, valjda profesori znaju... 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice