Alternativa desktopu

poruka: 9
|
čitano: 1.640
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Alternativa desktopu

Kad sam instalira vistu živciralo me što su ikone totalno debilne, velike priko pola desktopa i izgledaju ka da je OS napravljen za "ljude sa posebnim potrebama". 

Onda sam odjeba vistu i vratija na xp, ali mi je ostala trauma od onih ikona na desktopu.

Sad me zanima je li se neko pametan sitija napravit neku pametnu alternativu desktopu. Je li više dosta cvjeća u pozadini i fashion ikonica po njemu.

Jel zna neko za nešto bolje i funkcionalnije.

Molim nemoje mi spominjat onaj degenerični "sidebar".Osmijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Alternativa desktopu

LOL

da si smanjio rezoluciju sigurno bi ti ikone bile manje

Hello World!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Alternativa desktopu

ikone na visti mozes smanjit i povecat po zelji kolko ja znam tak da ne vidim u cemu je problem ,  ako hoces nesto slicno macovom os x-u probaj nac neki dock skin za xp-e

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Alternativa desktopu

Pa mogao si na visti smanjit ikonice da budu iste ko na xp-u...vece ikonice su namjenjene za vece monitore...a i sidebar mozes ukinut ako ti smeta :P

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alternativa desktopu

Veličinu ikona u Visti mijenjaš tako da stisneš Ctrl i vrtiš kotačić od miša.

Vlasnici kapitala će kod radnika poticati kupnju skupe robe, stanova i tehnologije, obvezujući ih pritom na skupe kredite do razine neizdrživosti. Neplaćeni dugovi će izazvati bankrot banaka koje će se morati nacionalizirati, pa će država onda krenuti putem koji vodi u komunizam. Karl Marx, 1867.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alternativa desktopu

Novi KDE (4.0+) nema desktop. Provaj s njim

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Alternativa desktopu

Stvarno svasta covijek se prebacio s viste na xp zato kaj nije mogao smanjit ikone a to se moze na visti bez problema iako je ja nemam to znam no ak hoces drukciji desktop tu je RocketDock instaliraj ga ubacis u njega kaj god hoces i mozes povecavat ili smanjivat ikone u njemu kak hoces samo prosvrljaj podesenjima i to je to jednostavno i vrlo atraktivno uvodjenje reda na desktop, definitivno jedan od najboljih programa ovakve namjene!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.12.2008 1:45 (rambox).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alternativa desktopu

LOL

0 0 hvala 0
16 godina
Alternativa desktopu

Ma normalno da sam smanjija rezoluciju i namistija da bude normalno, ali cila ona ušminkanost viste me nervira, a neke stvari koje su nepotrebno prominili nisu uopće bolje nego samo drugacije.

Ta vista me zivcira i eto, nema nekog posebnog razloga.

Ali bitno pitanje je bilo zamjena desktopa sa necim funkcionalnijim. 

Idem probat ovo sta ste napisali pa cu vam javit sta je bilo

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice