701MB film

poruka: 45
|
čitano: 7.455
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
701MB film

jel se to samo meni cini ili ova tema ima vise pitanja nego voditelji u emisiji otvoreno... a odgovori su apsolutno isti kao i pitanja, nedoreceni i vecinom pogresni. Cool

Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: 701MB film
pixelatem kaže...

jel se to samo meni cini ili ova tema ima vise pitanja nego voditelji u emisiji otvoreno... a odgovori su apsolutno isti kao i pitanja, nedoreceni i vecinom pogresni. Cool

Hmm...
A gdje je tvoje ponudeno rjesenje?
17 godina
701MB film

Do 702 ili 703 MB možeš snimit na obični cd bez overburna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
701MB film

Ili još bolje, snimi na dvd, kad već namjeravaš gledati na DVD-playeru, osim ako nemaš DVD-snimač, u tom slučaju, jbg...

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.11.2008 9:58 (Schumix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Schumix kaže...

Ili još bolje, snimi na dvd, kad već namjeravaš gledati na DVD-playeru, osim ako nemaš DVD-snimač, u tom slučaju, jbg...

Baš sam ja to htio reć snimi na DVD.
Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
17 godina
neaktivan
croart kaže...

Filmovi od 350MB su kompresirani u RMVB file i moze ih se gledati sa Real Player-om ili All Player-om.

A da trebas jaci procesor za takve filmove to jos nisam cuo.

Kvaliteta RMVB filma je gotovo kao i DivX, odnosno zadovoljavajuca, ali naravno nisu gledljivi na linijskom playeru.

Ajd mi onda objasni ovo ...RealPlayer ima ekstenziju *.rm   ne? ....kako onda Serije od x268 od 1.5gb(odprilike) kompresuju u ~350 mb a da im ektenzija AVI ? 
A imas isto to i za filmove...HD film kompresiju u 300mb i MOZES da ga gledas (nije rm fajl) sami ti treba mnogo jaci procesor jer je film jako kompresovan da procesor mora brzo da ga odkompresuje.... 

K'eni pa te vat' ;)
17 godina
neaktivan
701MB film

Koliko ja znam ja sam vidio CD od 750 MB ja sam gotov za ovu temu.

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BugSU kaže...
  Ajd mi onda objasni ovo ...RealPlayer ima ekstenziju *.rm   ne? ....kako onda Serije od x268 od 1.5gb(odprilike) kompresuju u ~350 mb a da im ektenzija AVI ? 
A imas isto to i za filmove...HD film kompresiju u 300mb i MOZES da ga gledas (nije rm fajl) sami ti treba mnogo jaci procesor jer je film jako kompresovan da procesor mora brzo da ga odkompresuje.... 

Još nisam naletio na seriju kojoj  je datoteka velika ~350mb i da je u HD formatu, tj da je video size 1280x720.
17 godina
neaktivan
croart kaže...
croart kaže...
Razer_Copperhead kaže...
Razer_Copperhead kaže...

Može li netko meni ''neznalici'' objasniti kako napravit taj overburn s ashampoo burning studio 8.

Što nitko ne zna?Cool Pa dajte mi onda molim vas objasnite bar što moram postaviti u Neri da bi mi radio taj overburn,imam puno filmova koji su 704,709,701 MB itd. pa mi se ne troši DVD na tako male filmove.Hvala na pomoći!!
 Nisam siguran da Ashampoo uopce ima tu opciju ,a u Neri ide ovako: File - Preferences - Expert Features i jednostavno oznaci enable DVD overburning.

Hvala!:))
ASUS P5Q DELUXE INTEL CORE 2 DUO E8500 NVIDIA 9800 GX2 SEAGATE BARRACUDA 320GB CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 CORSAIR HX 620W Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. OSVETA JE MOJA,JA ĆU JE VRATITI.
17 godina
neaktivan
701MB film

Probaj konvertirat sa programom Any DVD converter pro.U njemu imas mogucnost smanjiti bitrate audia,videa i jos nekih dodataka tako da se mozes malo igrati i fajl od npr 800mb smanjit na velicinu potrebnu da zaprzis na obican cd.Takodjer mozes birat izlazni format.

Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire Radeon HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1gb) 800mhz,Seagate 320+500gb,Corsair TX650W,Thermaltake Soprano http://www.velika-nagrada.hr
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.11.2008 14:18 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
701MB film
autorov komentar

ovako prijatelju u tome je problem meni je otisao daljinski za dvd player i sad doci ce mi tek za 3mjeseca i sad ako stavim vise filmova na jedan DVD on meni prikaze samo prvi!!!

Bolje pitat i bit glup 5 minuta, nego šutit i bit glup ostatak života Na pitanja u vezi Hardwera i Softwara ne odgovaram na PM, pomozimo i drugima, pitajte na forumu

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

To je vec druga stvar. Pogotovo, ako nema komandi naprijed na playeru za pomicanje gore-dolje (sto nije rijetkost).

A onda probaj sta su ti predlozili. Overburn ili veci cd ili prekodiravanje ili rezanje zadnjeg dijela filma.

Mislim da ti se najvise isplati overburn za filmove do 705 MB, a za vece rezanje zadnjeg dijela filma.

17 godina
neaktivan
Perica kaže...
BugSU kaže...

Još nisam naletio na seriju kojoj   je datoteka velika ~350mb i da je u HD formatu, tj da je video size 1280x720.
  Pa nisi video ,ali autor teme nije spominjao da NECE gubitke kvaliteta vec je pitao kako je to moguce....moguce je ...
ne moz mu reci da nije moguce kad jeste....
da je on recizirao pitanje (koji su mu uslovi za to)   ja ne bi spominjao ovu metodu...
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
neaktivan
701MB film

Pitanja i odgovori za malu djecu.

Prvo dok kupiš CD(uvijek kod toga kupi bar pakiranje od 10 komada) ak te zanima kolko najviše stane na njega ispitaš ga u neru i to ti je po CD-u +/- 5 MB više ili manje,drugo ak te tolko zanimaju CD-i na koje stane više od 700 MB kupi si CD na koji stane 800 Mb pa ga neš trebal overburnati.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.11.2008 18:56 (toma).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xero kaže...

Stisneš gumb UREDI,, i urediš si poruku da ne pošalješ dva skoro jednaka posta,Namigiva

A omaklo mi se, i to jesu dva jednaka posta. Pardon....
No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice