jel se to samo meni cini ili ova tema ima vise pitanja nego voditelji u emisiji otvoreno... a odgovori su apsolutno isti kao i pitanja, nedoreceni i vecinom pogresni.
jel se to samo meni cini ili ova tema ima vise pitanja nego voditelji u emisiji otvoreno... a odgovori su apsolutno isti kao i pitanja, nedoreceni i vecinom pogresni.
Do 702 ili 703 MB možeš snimit na obični cd bez overburna.
Ili još bolje, snimi na dvd, kad već namjeravaš gledati na DVD-playeru, osim ako nemaš DVD-snimač, u tom slučaju, jbg...
Ili još bolje, snimi na dvd, kad već namjeravaš gledati na DVD-playeru, osim ako nemaš DVD-snimač, u tom slučaju, jbg...
Filmovi od 350MB su kompresirani u RMVB file i moze ih se gledati sa Real Player-om ili All Player-om.
A da trebas jaci procesor za takve filmove to jos nisam cuo.
Kvaliteta RMVB filma je gotovo kao i DivX, odnosno zadovoljavajuca, ali naravno nisu gledljivi na linijskom playeru.
Koliko ja znam ja sam vidio CD od 750 MB ja sam gotov za ovu temu.
Može li netko meni ''neznalici'' objasniti kako napravit taj overburn s ashampoo burning studio 8.

Probaj konvertirat sa programom Any DVD converter pro.U njemu imas mogucnost smanjiti bitrate audia,videa i jos nekih dodataka tako da se mozes malo igrati i fajl od npr 800mb smanjit na velicinu potrebnu da zaprzis na obican cd.Takodjer mozes birat izlazni format.
ovako prijatelju u tome je problem meni je otisao daljinski za dvd player i sad doci ce mi tek za 3mjeseca i sad ako stavim vise filmova na jedan DVD on meni prikaze samo prvi!!!
To je vec druga stvar. Pogotovo, ako nema komandi naprijed na playeru za pomicanje gore-dolje (sto nije rijetkost).
A onda probaj sta su ti predlozili. Overburn ili veci cd ili prekodiravanje ili rezanje zadnjeg dijela filma.
Mislim da ti se najvise isplati overburn za filmove do 705 MB, a za vece rezanje zadnjeg dijela filma.
Pitanja i odgovori za malu djecu.
Prvo dok kupiš CD(uvijek kod toga kupi bar pakiranje od 10 komada) ak te zanima kolko najviše stane na njega ispitaš ga u neru i to ti je po CD-u +/- 5 MB više ili manje,drugo ak te tolko zanimaju CD-i na koje stane više od 700 MB kupi si CD na koji stane 800 Mb pa ga neš trebal overburnati.
Stisneš gumb UREDI,, i urediš si poruku da ne pošalješ dva skoro jednaka posta,