Zvučne kartice - Generalni Topic izdvojena tema

poruka: 1.883
|
čitano: 638.116
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Zvučne kartice - Generalni Topic
191x7 kaže...
joyjoy kaže...

Kupio sam polovnjak Terratec DMX 6 fire , ispravna i radi na Win7 64 ali 5.1 zvučnici nemogu naštimati ! evo slika gdje sam osnovno podesio (sounds,panel od zvučne) ,kad svira u winamp(omogućio sam surround) samo 2 front sviraju , isto je i u WMedia player ! Pomoć ako može...........

Pa i trebaju tako svirati ako je stereo zapis. Možda imaš opciju Speaker Fill ili tako nekako pa možeš uključiti da pušta zvuk na sve...

Na integruši sve radi (svi zvučnici,sateliti,centralni,sub) , u Sounds postavke u Control Panel su iste kao i na ovoj kartici ! Da radi barem sub pa moglo bi proći sa mp3 cama ali ovako..... neznam kako podesiti ! DVD film sam pustio samo 2 front se čuju !

Ova kartica (sa Envy24) bi trebala višestruko biti kvalitetnija od integrirane zvučne....

15 godina
neaktivan
Zvučne kartice - Generalni Topic

Dobra zvučna bez daljnjeg, potraži kakvu opciju u softveru od zvučne kako ti je sugerirano, i u OS-u pregledaj još jednom. Nema druge.

Faith divides us. Death unites us.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Stavi vamo slike svih izbornika iz drivera zvučne pa da ti nađemo opcije.

I koristi najnovije drivere a ne one koje ti Win sami instaliraju. Ako nema za 7, odgovarju i oni od Viste.

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nakon 2 sata gnjavaže proradilo ( šta sam uključio u opcijama neznam btw) , pustio sam DVD StarWars u windows media playeru kad rade svi zvučnici , sad winamp sve radi ok, prosto nevjerovatno kako je bolji zvuk u zvučna se pojavila 2002 !!! Nisam dobio nikakv cd ali onaj univerzalni DVD drivers je instalirao drivere iz 2007 ( to su beta za Vistu). Fantastična kartica za 15KM(to je oko7-8€) ,lik očito nije kužio šta prodaje jer je u ponudi bilo 5 kartica uglavnom šrot neki i ova među njima!

15 godina
neaktivan

Nije kužio da. {#}{#} Kupnja čista 10.

Faith divides us. Death unites us.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Htio bi kupit zvučnu do 300 kn (za Roccat Kave 5.1.) i gledam sljedeće:

Novu

Asus Xonar DG 5.1.

Rabljenu:

X-fi Extreme Music

Obje su ispod 300 kn, samo mi se ova x-fi čini prastara i strah me dali će to funkcionirat na Win7 64 bitnom. Iskreno, sluške se i na integriranoj (realtek) dobro čuju, ali bass je jednostavno preslab. nadalje integrirana nema mogučnost podešavanja Crossover frekvencije i sličnih stvari.

[M|C] VirusX043 - Proser godine: Netko mi je ukrao mail, logirao se na haksorski portal, napisao 200 postova, kupio hax. Nakon toga mi je vratio mail i sad je sve OK. http://www.pbbans.com/mbi-viewban

0 0 hvala 0
14 godina

imao sam i Xonar DG i X-treme Music...druga mi je bolja...i ta zvučna nije uopće prastara...što je onda Audigy 2 ZS? Fosil?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja ti mogu preporuciti DG jer ju imam i odlična je. :D

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Cojonero kaže...

imao sam i Xonar DG i X-treme Music...druga mi je bolja...i ta zvučna nije uopće prastara...što je onda Audigy 2 ZS? Fosil?

X-fi je izašao 2005, tada sam još PS2 igrao...to je jako staro po meni. Mozeš obrazložit zašto je bolja?

[M|C] VirusX043 - Proser godine: Netko mi je ukrao mail, logirao se na haksorski portal, napisao 200 postova, kupio hax. Nakon toga mi je vratio mail i sad je sve OK. http://www.pbbans.com/mbi-viewban
15 godina

Uzmi tu Asus Xonar !

A kaj se tice X-FI Xtreme , imam model Xtreme Gamer i bez problema radi na Win 7 x64 !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Uzmi tu Asus Xonar !

A kaj se tice X-FI Xtreme , imam model Xtreme Gamer i bez problema radi na Win 7 x64 !

Xtreme je puno bolji od Gamer verzije?

14 godina
neaktivan

ako je starije nemora znaciti da je losije.. ja imam audigy 2 zs i ne pada mi na pamet mjenjanje.. nikad..

xfact
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.7.2012 15:54 (=xfact=).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Virus X*043 kaže...

Ma ne , tako se zove zvucna ! Imas modele Xtreme Gamer , Xtreme Music , Xtreme Audio ...

Music As A Weapon !!
15 godina
neaktivan
Haf932 kaže...
Virus X*043 kaže...

Ma ne , tako se zove zvucna ! Imas modele Xtreme Gamer , Xtreme Music , Xtreme Audio ...

Ma krivo sam napisao, mislio sam na Xtreme Music.

15 godina
neaktivan

Vidim po porukama da si ti Haf zapeo baš za xonar DG...jel vrijedi 250 kn? I dali bi uzeo nju umjesto Xtreme music za iste pare (rabljenu).

0 0 hvala 0
15 godina

Taj Xonar DG je dosta hvaljen i vjerujem da vrijedi te pare !

Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.7.2012 17:26 (Haf932).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Prije 2 godine stari je kupio sebi Terratec DMX6Fire usb eksternu zvučnu karticu, i koristio ju je nekih 6 mjeseci ali nisu radile sve njene funkcije (ne znam kako da se drugačije izrazim), valjda ju je krivo ili s nedovoljno kablova spojio... Da bi od tad pa do prije par tjedana kartica stajala u kutiji ne korištena, i tako ju ja odem spojit tek tolko da vidim jel će mi koristit i malo poboljšat kvalitetu zvuka ali kad sam ju spojio vidio sam da ne daje nikakav zvuk, mislim si, ne kužim se predobro u to pa sam valjda nešto krivo spojio. Nazovem frenda i on ode u studio ju probat tamo spojit da vidi jel radi i da mi pokaze kak da ju spojim, i vrati se nakon dva dana i kaze da sam bio dobro spajao ali da kartica ne radi, i da je moguće da niti nova nije dobro radila te da se jako grije. Zanima me je li ima neke nade možda za popravak (nemam garanciju niti račun, izgubio), ili nešto slično, ili se mogu oprostit od nje. Ako bi se kojim slučajem mogla popravit, stavio bi je na prodaju, jer meni osobno ne treba.

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Haf932 kaže...

Taj Xonar DG je dosta hvaljen i vjerujem da vrijedi te pare !

Meni je bio malo dosadan ispeglan zvuk sa DG. X-FI mi je puno bolje sjeo. Ako bih na prvu trebao reći razliku, X-FI se čini kao da ima bolju rezoluciju i nešto izraženije više tonove.

15 godina
neaktivan

Kupih Xonar i sad imam sljedeći problem. Zvuk u BF3 mi ima Echo i to samo BF 3. Zvuk u drugim igrama je Ok, TS je OK, Skype je ok. Prčkao po opcijama zvučne, po opcijama BF3, po settings datoteci BF3...ništa.

0 0 hvala 0
15 godina

Si skinuo i instalirao zadnje sluzbene drivere ?

Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.7.2012 9:10 (Haf932).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Si skinuo i instalirao zadnje sluzbene drivere ?

Jesam.

15 godina

probaj isključiti GX mode u control panelu pa probaj onda igrati BF3

0 0 hvala 0
14 godina
Pošto kupujem novo u trgovini ili možda rabljenu,dali mi možete preporučiti nekakvu dobru zvučnu karticu do cca200kn?
15 godina
Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imam jedno pitanje nabrzaka.

Posjedujem set zvučnika Logitech G51 te bih iste želio spojiti na laptop. Stoga pretpostavljam da mi treba USB zvučna kartica poput ove: http://www.svijet-medija.hr/p/C-Media-N-US8CH-USB/21841/ 

Stoga je moje pitanje jednostavno - trebam li za svoju namjenu navedenu karticu ili nešto drugo? (ukoliko imate bolji prijedlog u istom cjenovnom razredu - shoot). Želio bih dakako "puni" 5.1. zvuk, a ne simulaciju preko 2.1. ili kako već to ide…

Nisam neki audiofil, trebam samo nešto što bude udovoljavalo svrsi. U računalu sam (prije nego je crklo) imal običnu Terratec zvučnu i za moje potrebe je bila dovoljna.

0 0 hvala 0
15 godina

Ak nemas na laptopu 5.1 zvucnu , onda ti treba takva nekakva koju si naveo ! Na netu nisam nasao nista konkretno o njoj , cak ni sluzbenu stranicu pa nemam pojma kakva je kvaliteta zvuka preko nje ni ista drugo !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Nabavio sam dobre slušalice u svrhu slušanju glazbe pa bi trebao bi preporuku PCIe kartice. 

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

-Problem riješen-

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.8.2012 17:53 (Zin8).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
S03E03 kaže...

Nabavio sam dobre slušalice u svrhu slušanju glazbe pa bi trebao bi preporuku PCIe kartice. 

Koliko novaca si spreman dati?

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
14 godina
dombak1608 kaže...
S03E03 kaže...

Koliko novaca si spreman dati?

Iako sam isprva mislio uložiti do 1.000 kn ali trenutačno bi gledao da je trošak oko 500-600 kn.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice