S - video ULAZ za komp

poruka: 24
|
čitano: 6.564
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
S - video ULAZ za komp
pitanje

nisam nikad čuo za to ali bi mi jako jako pomogla neka stvarčica ili neki adapter koji daje video i audio (ko ona 3 činča) signal kompu i onda dalje to neki softver snima na hard...

trebao bi mi video zapis dosta velike kvalitete i to bi mogao postići s običnim digitalnim fotoaparatom koji ima onaj 3.5 mm video i stereo audio izlaz... svi iz iskustva znamo da kad snimamo s fotićem da je framerate katastrofa, boje su dosta loše, rezolucija je mala i da još ne nabrajam...

ne znam jel to ima di za kupit al ja za takvu stvar nisam čuo

Procesor: Intel 8086 HD: 26 kb RAM: 11 žica Grafička: Praktično ugrađena u gornji lijevi kut Matična: preuzeta iz tamagotchija Protok podataka: ja prekidač brže palim i gasim Napajanje: 9 litara

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: S - video ULAZ za komp

ja imam tv karticu i na njoj pored ostalih ima i s video ulaz.Na grafickoj imas isto to samo sto je to izlaz a ne ulaz.

koristio sam ga par puta irezultati su odlicni.Preporucujem VirtualDub.

16 godina
neaktivan

sto se tice programa neznam ali ti preporucujem da kupis karticu koja ima fireware ulaz i rijesio si problem i ja sam tako i sve skida u vrhunskoj rezoluciji cak i s kamere montiram film na compu a karticu sam platio nekih 100kn

17 godina
neaktivan
autorov komentar

meni bi trebao neki adapter....nešto recimo s-video - usb... jer mi to treba za laptop

16 godina
neaktivan

a banana ja ti preporucujem da odes u neku trgovnu s tim stvarima kao vemil ili hg-spot da ti objasne sta trebas i vidio sam da u hg-spotu imaju jako puno tih konentora i adaptera

16 godina
neaktivan

e pa imaju ti leptopi ulaz za fireware a to ti je za kamere i fotoaparate nesto kao usb ali malo manje i s time ti je kvaliteta zvuka i slike kakvu ti snima uređaj znaci trebas samo kabel odnesi leptop u trgovinu i reci sta trebas siguran sam da to imaju a imas i kabel koji ima fireware na jednoj strani a usb na drugoj evo ti ovdje par slika ako ti mogu pomoci ovo je moja kartica sto sam kupio za comp i kabeli za te stvari a svi fotoaparati ili kamere bilo digitalne ili na kacete ti imaju firewirw izlaz a to ti je za prebacivanje na comp odnosno leptop a to su ti takvi kabeli javi ako si shvatio

16 godina
neaktivan

Da li bi na taj nacin mogao spojiti DVD rekorder sa kompjuterom?

16 godina
neaktivan
S - video ULAZ za komp

znaci ti bi leptop spojio s dvd recorderom a radi cega da przis sa leptopa na dvdrecorder ili sa dvd rekordera na leptop  ima li tvoj rekorder usb uto ili neki od ovih fireware utora ili na leptopu takve utore nekuzim sta hoces izvest ubacit program u dvd da ti cita divix pa s leptopom przis kakve godhoces formate ili kvalitete slike i zvuka

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne,spojio bih DVD rekorder sa PC jer mi je na rekorderu otisao laser.a na PC nemam TV tuner.Pa sam mislio da nekeko spojim rekorder sa PC-em da bih mogao snimljene serije sa rekordera sprziti na DVD medij.DVD rekorder mi ne moze vise snimati DVD medije ali ima 160 giga kojih bi mi dobro doslo.Filmove koje snimim na TV lakse mi je uredjivati na njemu nego na PC,jer sve na PC-u moras sve formatirati pa sejvati a sve to traje i traje...

16 godina
neaktivan
S - video ULAZ za komp

istina da na compu je to puno teze da preko tog cabela bi mogao to raditi samo vidi dali imas te utore na leptopu i recorderu e a taj laser tj popravak na recorderu ti nije toliko skup mozda nekih 200kn ili manje a ja sam rastavljao dvdplajer oni ti imaju isti dvdcitac kao i nacompu samo malo drugcije kuciste a brzina citanja dvd mu je od 4 pa do 20 dok mi imamo cak i 52+ a przimo dvd na 20puta ajd mi reci koji imas dvdrecorder pa ti mogu malo pogledat obavezno mi reci serija koji je br imam dosta iskustva s tim i sam kemijam nekve stvari

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
S - video ULAZ za komp

sad sam se sijetio da mozes i dvdrw s compa spojit na dvdrecorder naravno moras ga rastavit cablovi su isti

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

DVD rekorder mi je Pioneer DVR 530H-S a popravak odnosno zamjena lasera je 1200 kn.Sto se tice snimanja ima i brzinsko snimanje ali meni bi on trebao samo da snima sa TV i eventualno sa VHS.Imam nekih 5-6 tisuca naslova pa da mi nebude dosadno haha...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
16 godina
neaktivan

Hvala ali nista te nisam razumio.Napisi to hrvatskim rjecnikom uzrok+posljedica

17 godina
neaktivan
S - video ULAZ za komp
prihvaćeno rješenje

Ja sam kupio od AVerMedia USB stick koji ima kompozitne ulaze (chinch), a zove se DVD EZMaker  USB Gold. Služi za povezivanje starijih uređaja na PC i radi super. Slika je odlična tj. onakva kakvu je daje uređaj (kod mene konkretno VHS). Uz  to dobiješ i software za snimanje.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Agdje bih to kupio i da li bi to meni odgovaralo jer mislim da imam i procesor slab a i ostale stvari(proc-x86family15model2steping  Intel(R)CPU2,40GHz   S3GraphicProSavageDDr

17 godina
neaktivan
S - video ULAZ za komp

Sistemski zahtjevi su: Pentium 4 2,4 GHz ili AMD, 512 RAM, USB 2.0, grafička sa 8 MB memorije, zvučna kartica, XP ili Vista (32 ili 64 bitna) i malo veći HDD jer ovisi o kvaliteti slike koju snimaš. Znači ako želiš Sliku veće kvalitete za 2 sata filma treba ti barem 8 - 10 GB slobodnog prostora. Ja sam kupio u tehno centru, a moglo bi biti i udrugim trgovinama koje imaju AVerMedia proizvode. Cijena je oko 600 kn, ali ako imaš puno materijala možda ti se isplati.

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
S - video ULAZ za komp

Sad sam pogledao ima i u mikronis notebook centru cijena 492 kune.

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
S - video ULAZ za komp

Input 1 SCART (AV connector2) RGB Input via Euro-SCART 2 RCA (Audio/Video) (front: 1) 2 S-Video (front: 1)

da dobra stvarcica da je toliko skupo pa kupis drugi za pola manje novca no nema veze gle to je malo stariji model koliko vidim sve su cincevi a to je sr....

Output1 SCART (AV connector 1)
RGB Output via Euro-SCART
1 RCA (Audio/Video)
Component Video output
1 S-Video
Optical Digital Audio

a jel ima mozda usb sto nevijerujem ovo nisam nikad radio ali si mi dao razmisljat jeli tebi hitno to spajanje a jel bi se usudio sam ga rastavitevo ovdje na slici vidis da je spojena kamera s njim e taj cabel ti se moze i spojit s leptopom to ti je fireware cabelto ti je taj mali utor koji sam ti dao gore slike e daj mi sad reci ciji leptop imas da vidim jel imas utor na njemu ma spojit cemo mi to tebi a na drugoj slici vidis ovo sto sam zaobiljezio to ti je za prenos zvuka i slike

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.6.2009 18:27 (CASSPER).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da mogao bi i stime spojit ali ako mu je to puno novaca ovo mu je jeftiniji kabel oko 50kn a ista stvar

16 godina
neaktivan
S - video ULAZ za komp

Prijatelju mi se nismo nikako izgleda razumjeli.Ja pokusavam spojiti DVD rekorder sa Pc em ne sa laptopom.Odnosno slusam ideje kako to iyvesti i sprovesti u djelo.Zao mi je baciti DVD htio bih bar iskoristiti hard disk skupa sa prikljuccima ako je to izvedivo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
S - video ULAZ za komp

ma onda rastavis dvd izvadis hdd i metnes ga na komp a ista stvar leptop ili ps jos bolje ak je pc kupis karticu i cabel i to ti je to sve sam ti sliko ali jednostavnije ti je onda izvadit hdd isti su ti utori kao i na pc metni si ga na pc samo ako imas vec hdd na pc ovaj si stavi na slave mod nemogu biti dva mastera i citat ce ti ga kao i tvoj hdd to jest particija c,d,e,f koliko ih vec imas to bi ja napravio

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

to care točno mi to treba...cijena je malo visoka za takvu stvar al ajd nema veze...

16 godina
neaktivan

Hvala.Ajel bi mogao iskoristiti tv tuner od rekordera da mi bude na PC-u? I da li moram hard disk formatirat? (imam sve 4 particije ovaj ce biti 5)...

16 godina
neaktivan
S - video ULAZ za komp

skines tj prebacis si sta ti treba s tog hdd i mos ga formatirat i u win. tuner s dvd-a na comp ti mene sad zezas ja bi i to probao spojit al imam tv karticu s tunerom pa mi netreba a slusas i dalje tuner na dvd-u samo sto nema hdd isto ce ti radit ajmo od compa slozit i auto kad smo vec dovde dogurali:::))))

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice