TV kartica HDMI input

poruka: 3
|
čitano: 5.403
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
TV kartica HDMI input

Dali se moze na nasim prostorima kupiti tv kartica sa HDMI inputom? Sve sto sam ja mogao naci je bilo sa obicnim cinch inputom.

MY ROFLWC GOEZ FLUSH FLUSH FLUSH THE B***H 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TV kartica HDMI input

bump

MY ROFLWC GOEZ FLUSH FLUSH FLUSH THE B***H 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: TV kartica HDMI input
GW freak kaže...

Dali se moze na nasim prostorima kupiti tv kartica sa HDMI inputom? Sve sto sam ja mogao naci je bilo sa obicnim cinch inputom.

Kratak odgovor, NE. Duzi odgovor, ne, jer namjena TV kartice nije video capture, a tv kartice koje imaju ulaz

(uglavnom starije analogne kartice) najcesce dolaze s obicnim cinch ulazom jer je to eto samo bonus i nista vise.

Sto ti trazis je video capture card koja podrzava ulaz preko hdmi-a kao sto je ova. Oces li naci tako nesto u nas

neznam, mozda u specijaliziranim ducanim koje drze video opremu, inace ih mozes kupiti preko interneta

tj. nekog stranog web-shopa.

EDIT: Sad vidim u drugoj temi si nasao hibridnu TV/capture karticu, ko bi rekao ta tako nesto ima u nas Namigiva,

ali nisi trebao otvarati novu temu.

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.2.2010 17:02 (drnde).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice