TV kartica do 150 KN

poruka: 8
|
čitano: 1.541
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
TV kartica do 150 KN

Skupio sam neke pare pa me zanima koja bi bila najbolja TV kartica do 150 KN (skupio sam više, ali mislim toliko potrošiti na TV kartu).

Htio bi gledati programe u DVB-T-u i igrati PlayStation 2 na njemu (znači da ima cinch utore). 

Unaprijed hvala!

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: TV kartica do 150 KN
odes u ve mil imaju neke gigabyte kartice ja uzo prije par mjeseci uglavnom su dost jeftine
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
16 godina
TV kartica do 150 KN

Da, ali me zanima koju marku i model nije dosta reći "odi u Ve-Mil i tam uzmi Gigabyte"...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
felonterx kaže...

Da, ali me zanima koju marku i model nije dosta reći "odi u Ve-Mil i tam uzmi Gigabyte"...

Marka Gigabyte a model nemozes birati posto si stavio do 150kn otidi i vidi koja tebi pase sve su iste tv kartice nizih cijena

evo ti ova:

Gigabyte P6000 TV/FM kartica, daljinski

16 godina
TV kartica do 150 KN

da, ta je stvarno super... možda nju uzmem... hvala! Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
felonterx kaže...

da, ta je stvarno super... možda nju uzmem... hvala! Namigiva

np zato sam tu da pomazem Smijeh

16 godina
TV kartica do 150 KN

e, da... zanima me s kojim programom bi mogao igrati PS2 i gledati TV.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
TV kartica do 150 KN

-

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.8.2013 13:28 (felonterx).
Moj PC  
0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice