Shopping u ameriki.. USA..

poruka: 14
|
čitano: 11.769
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

ljudi šta da si kupim u americi, imam priliku sad,

a neznam šta mi se isplati uzimat tamo i pridonjet na balkan...

iphone neću... neda mi se tu pljunut masnu paru da mi otkljućaju..

tipa za komp.. il neznam... čak ni neznam gdje da pogledam online shoppove da si vidim.. neda mi se googlat

pa ako već neko zna... ni bad da upiše...

Šta da kupim.... aaaaaa!!!

:P

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Shopping u ameriki.. USA..

Preporuka :

***BEST BUY***--- jeftino, kvalitetno, širok izbor ( elektronika -komp. dig.foto,laptop,software..... )

Za odjeću, obuću...i tome slično : ***SEARS***

Trgovine tipa: WAL-MART, K-MART ---- zaobilazi u širokom luko ( pančof )...slično kao sve po 5kn

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.3.2008 18:18 (Verbatim).
17 godina

kupi si prostitutku Iznenađen

17 godina

Od elektronike i tome srodno, preporučam ti kao što je već netko spomenuo Best Buy (stvarno OK, kupovao).

U USA ti se ispalati ama baš SVE kupiti od 20% do 50% jeftinije nego kod nas ili u EU. Isplati ti se laptop, mobiteli, roba, markirana i ona ostala, mada takve možeš i kod nas na placi jeftino naći, markirana se stvarno ispalti uzimati.  Preporučio bih ti koji Outlet shop, Amerika ih je puna, samo moraš naći/naiči ili robne kuće macy*s veliki izbor super robe.

Što se tiće iPhona možeš ga i sam free otključati, ali je stvarno preskup za ono što nudi, (to je bilo onako usput).

A sad moja ti je preporuka, neznam što trebaš ali roba za obući, definitivno i pokoja ele. naprava tipa fotoaparat (ako ti treba), mobitel ili laptop, naravno ako ti treba. I daleko povoljnije nego ovdije (sirotinja). 

hcsc

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dali ovaj Best Buy dostavlja u Hrvatsku?

Diritor je lipo reka
pali smo na dno
homo si skupa na BIRO.

0 0 hvala 0
17 godina

iskreno neznam, nisam probao. Probaj ih kontaktirati, imaš kontakt pa vidi.

hcsc

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Usput kupi neki mali poklon-suvenir Olegu.Smijeh

Developer,developers,developers...coming and coming and coming...

0 0 hvala 0
17 godina
Pačo kaže...

jesi li provjerio da li dostavljaju u hrvatsku...
17 godina
neaktivan

Poslao sam mail kaže u roku od 48-72 sata odgovorit.Budem javil.

Diritor je lipo reka
pali smo na dno
homo si skupa na BIRO.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Navodno su laptopi jako isplativi, pogotovo sad kada je dolar pao dodatno.. sad je vjerojatno SVE ful isplativo i povoljno! Bogataš

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina

i prije se ispalato, ja kad sam kupova je bi oko 5,5 sad neznam ali stari navali ako odeš tamo, ne štedi se.

hcsc

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imaš pravo. Laptopi su vrlo jeftini i izbor je fantastičan. Ja sam davno kupio Fujitsu mali  (10 inčni ekran) notebook koji je bolji od danas poznatog eee-a i ima dvd drive. Pazite kada kupujete na važnu stvar: da adapter za struju ima 90 do 220 volti, jer će inaće trebati adapter za napon. Morate znati i da će imati problema sa Y i Z, jer amerikanci koriste QWERTY a ne QWERTZ tastaturu.

17 godina
unknown kaže...
Pačo kaže...

jesi li provjerio da li dostavljaju u hrvatsku...
 Ne dostavljaju,ja sam svoje "sitnice" slao drugim avionom.E da,ako nosis dosta stvari americke avio-kompanije dozviljavaju overhead prtljagu 3x vece tezine nego druge.Moguce je da te pri povratku(kao sto su mene) natjeraju u Croatia Airlanesu da posaljes rucnu prtljagu drugim avionom -placa se.. :-)
17 godina

Neznam što si ti nosio, pola Amerike (ha, ha). Mislim da su standardi svugdje isti ja kad sam se ljetos vračao imao sam dva velika kofera i jedan rucak sa sobom, ništa platio i sve normalno prošlo. Naravno sve je bilo puno.

Jedeno ako nosiš elektroniku tipa laptop (vjerojatno i kamere, mobiteli), moraš ga nositi kao ručnu prtljagu, preporuča se.

hcsc

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice