Razmjena i poklanjanje Hardwarea zaključana tema

poruka: 3.242
|
čitano: 754.300
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Iskustva kod razmjene i poklanjanja hardvera
17 godina
Razmjena i poklanjanje Hardwarea

isprika na duplom postu.

imam ja ovaj volan za zamjenu. spaja se na PC, PlayStation, GameCube i negdje jos neznam sad gdje. nemam original kutiju.

volan je star nekih 2 godine al koristen mozda ukupno 10-ak puta. s njim je bio dolazio neki cd sa driverima, al sam ga izgubio :D

meni na win7 nece da radi, prvenstveno sam ga probao na win7 zbog TDU2 ali bezuspjesno, ali znam da sam na XP-u igrao s njime NFS-e.

savrseno je ocuvan, jedino sto nema to sto sam naveo.

u obzir za zamjenu dolazi RAM DDR2 800Mhz, i neznam ni ja sta. ponudite sta imate pa cemo se dogovorit

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Re: Razmjena i poklanjanje Hardwarea
Nello kaže...
athlon64 kaže...

inaće nek mi se javi netko tko ima neku normalnu grafu jer je u tom komp radeon 2400pro , u zamjenu mogu dat ovaj proc a imam djelova za laptop tajkoder , imam 2 keksa rama od 512mb , ddr2 , imam neki core duo proc za laptop , mislim T2350 , imam bateriju i punjac za fujitsu siemens amilo pro v3515 i imam jedan 140mm coolermaster blue led vent viška (1200rpm), jedan glacialtech 120mm , 1000rpm i jedan 100mm no name , vrti se ko turbina u full brzini

A jel imaš hard disk 2,5 sata za laptop? Bilo koji gigabyte.

e yebemu imao sam iz toga llaptopa ali sam sestri napravio eksterni od njega -.-

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
xZero kaže...
F1-IVO kaže...
r3c0d kaže...

Molio bih članove ovoga foruma da ne trguju sa članom adza1312 jer je tako go*no od čovika koje će vas za*ebat (bar je tako meni bilo) naime ja mu pošaljem modem u zamjenu za athlona x2 5200+ i recem mu da sam mu poslao on kaze da ce popodne. I sad ja ko pi*da čekam tjedan dana kad saznam od forumaša xZero da mu je on rekao da je naš dogovor otkazan.  

EDIT: Ivo jel čekamo isti proc?

Ništa od našeg proca.

Dotični mi se javio i rekao da mu je brat našao bolju ponudu tj. vjerojatno je netko dao više love i da mi nije mogao javit jer su mi pp isključene (a moj mail sam mu poslao nekoliko puta).

Šta je bio takav problem javit da ima bolju ponudu?! Uostalom mogao sam i ja ponudit više da me kontaktirao. Ovako sam zeznuo frenda jer sam u međuvremenu odbio 2 ponude.

Mislim da je i mene zahebo, ja sam mu poslao nov, novcati, NIKAD KORISTEN LCD monitor (Asus VH192D), a on je meni trebao AMD Phenom II X4 5EE, i kad u pon dobijem por kao da mi je poslao proc. I ajde dobro idem ja njemu lsat iduci dan monitor, posaljem i u cetvrtak mi se vrati zbog greske u adresi, i posaljem ja ponovno, u cetvrtak, i stiglo mu jucer, a meni od proca ni traga. ON tvrdi da ga je 100% poslao, ali nemogu mu vjerovat na rijec kad nema ni potvrdu a i vas je zahebo, sutra ce mi cura koja mi radi u posti zvat u pozegu i provjerit dali je doticni zadnji tjedan slao pakete na moje ime. Ako nije, bit ce sranja. Ako se ispotsavi da me prevario ja cu mu se "nacrtati" na vrata kuce, jer sam iskopao sve informacije i kako mu se roditelji zovu, i koliko godina ima, i broj kucnog, ma sve sve. 

Pricekat cu jos sutra da ona provjeri, ako je ipak poslao, dugujem mu ispriku, ako ne.............................................. {#}Yo stupid motherfu*ker, you will eat my smelly socks{#}

mislim da ti se u cetvrtak vratilo ko da te nesto upozori, da nije u redu, heh, urok :D

Gle ko je iza tebe!
14 godina
neaktivan
TTTT kaže...

Tražim floppy 5.25'' (isključivo 5.25 jer sam na tržnici dobio par ponuda za 3.5 a to mi netreba), plačam poštarinu i pivo :)

Još uvijek tražim :)

15 godina
TTTT kaže...
TTTT kaže...

Tražim floppy 5.25'' (isključivo 5.25 jer sam na tržnici dobio par ponuda za 3.5 a to mi netreba), plačam poštarinu i pivo :)

šta , to je disketni pogon jel ? ja imam jednoga samo nemam pojma koja je to velicina , ono klasicno , ide u kejs naprjed xd, to mi je iz starog kompa

15 godina

za athlon xp 3000+ dajem PIII + maticna 370 + athlon 1600+ + sdr 64, 32 i 128 mb...

Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
odjavljen

Ima tko stock cooler od hd4870 za razmjenu/poklon/prodaju

0 0 hvala 0
17 godina
Kordy kaže...

Imam od HD4850, paše li taj?

KIA nagradna igra: http://www.kia.hr/fb/?p=1350933572
15 godina
Kordy kaže...

Imam od 4890, taj pase na 4870. Imas li mozda ikoji koji pase na 2600 pro?

Gamers Don't Die, They Respawn.
14 godina

Mijenjam ili prodajem mini LCD TV Vivax 

1 1 hvala 0
17 godina
odjavljen

Iskreno , ne znam da li paše sa HD4850-HD4890...

Davno sam imao hladnjak od 2600 ali više nemam...

Trebao bih ovakav:

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ivanjino96 kaže...

U zamjenu za sta? I za koliko prodajes?

Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
15 godina
athlon64 kaže...
TTTT kaže...
TTTT kaže...

šta , to je disketni pogon jel ? ja imam jednoga samo nemam pojma koja je to velicina , ono klasicno , ide u kejs naprjed xd, to mi je iz starog kompa

aha , vidim da je 5:25 velicina kao sto su cd-roomo-vi , to je za prednju stranu kejsa , onda nemam , moj je 3.5

16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
TTTT kaže...
TTTT kaže...

STa ce mu to prastaro cudo uopce xP

Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
14 godina
xZero kaže...
Ivanjino96 kaže...

U zamjenu za sta? I za koliko prodajes?

Imaš PM

15 godina
Kordy kaže...

Iskreno , ne znam da li paše sa HD4850-HD4890...

Davno sam imao hladnjak od 2600 ali više nemam...

Trebao bih ovakav:

4870 i 4890 koriste iste rupice 4850 ima manji malo razmak. Ovaj moj je od VTX3D-a ima jedan superpipe (mislim da je superpipe ako nije onda je obicni heatpipe od 8-10mm xD) i 92mm vent.

14 godina
neaktivan
xZero kaže...
athlon64 kaže...
TTTT kaže...
TTTT kaže...

STa ce mu to prastaro cudo uopce xP

Treba mi koračni motor koji je unutra.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 21:00 (TTTT).
14 godina
neaktivan
TTTT kaže...
TTTT kaže...

http://www.njuskalo.hr/cd-dvd/5.25-floppy-drive-teac-oglas-1881441

Nino
14 godina
neaktivan
Ninogulub kaže...
TTTT kaže...
TTTT kaže...

Vidio sam to, al iz principa nedam 50 kn jer je to daleko previše. Prošle godine sam kupio 286icu za 50 kn, ona ima 5.25 floppy. Ako netko ima neki potrgani printer (po mogučnosti iglični), može i koračni motor iz njega. Plačam pivo, poštarinu, moguče osobno preuzimanje u Zgu.

15 godina
TTTT kaže...
Ninogulub kaže...
TTTT kaže...
TTTT kaže...

Vidio sam to, al iz principa nedam 50 kn jer je to daleko previše. Prošle godine sam kupio 286icu za 50 kn, ona ima 5.25 floppy. Ako netko ima neki potrgani printer (po mogučnosti iglični), može i koračni motor iz njega. Plačam pivo, poštarinu, moguče osobno preuzimanje u Zgu.

Jel to onaj stari sto "pljuje" boju po papiru? Ako je imam takav ... radi star oko 10 godina bio u uporabi oko 3 (tada ga je zamjenio ink-jet).

Da pogledao sam iglicni je.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 22:30 (GimmieCorsair).
17 godina
odjavljen
Moze neki link na kojem se vidi slika tog modela hladnjaka? Hvala
17 godina

Acc sa crysis2 limited edition, i burnout paradiseom, mjenjam za bilo šta{#}

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod moj PC. volim često mjenjati stvari pa imajte i to imajte na umu, ne sramite mi se neš ponuditi od hardvera :-D
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
rooswelt1991 kaže...

Jel može ovo u zamjenu {#}

17 godina
OriginalEXE kaže...
rooswelt1991 kaže...

Jel može ovo u zamjenu {#}

Može, 400komda i nosi ga{#}

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod moj PC. volim često mjenjati stvari pa imajte i to imajte na umu, ne sramite mi se neš ponuditi od hardvera :-D
15 godina
Kordy kaže...
Moze neki link na kojem se vidi slika tog modela hladnjaka? Hvala

Nemogu nac sliku nazalost nasao sam jednu ali je 404 error

17 godina

I da, uz to mogu dati i one bežične slušalice što monopol prodaje, ja ih nisam nosio 15ak minuta, ipak sam ja više čovjek za zvučnike{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Netko možda za poklonit ili prodat vanjski hard?...

blacky

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

3 šamara, i spoj sa transićem, jel prihvaćaš?

http://www.speedtest.net/result/917164172.png
17 godina
EVO kaže...
rooswelt1991 kaže...

3 šamara, i spoj sa transićem, jel prihvaćaš?

HAHAHAH dakle evo, tebi se očigledno bilo teško regat na forum, mislim zbog onoga odabira spola{#}

I da, ne hvala :-D

ipak su mi primamljivije stvari vezane za komp, po mogučnosti fizičke (i tu ne podrazumjevam ništa fizičko što si ti predložio) :-D

ali za sad imam neku solidnu ponudu, pa možda je prihvatim...

14 godina
neaktivan

Ima ko USB hub imam SDRAM-ove u zamjenu

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Iskustva kod razmjene i poklanjanja hardvera
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice