Ima ko kakav ventilic za dat..imam mob motorola neki dam link ak netko oce..treba mi za ove vruce dane
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima ko kakav ventilic za dat..imam mob motorola neki dam link ak netko oce..treba mi za ove vruce dane
Kakav ventil ti treba?
Kakav ventil ti treba?
ma za komp..80 ili 120mm bilokakav, al super bi bio led vent
Kakav ventil ti treba?
Ti misliš na ventilator, a ne na ventil.
Kakav ventil ti treba?
Ti misliš na ventilator, a ne na ventil.
ma ja...rekoh ventic ili nisam?? kasno je
napisao si ventilic :D
imam ja crveni 80 mm, crvene ledice, al bi mogao samo u zamjenu, poklonit nemogu, znas da to uvijek treba, sry
imam ja crveni 80 mm, crvene ledice, al bi mogao samo u zamjenu, poklonit nemogu, znas da to uvijek treba, sry
pa citaj citaj...dajem mob
pa citaj citaj...dajem mob
aha, sry. jel imas nesto drugo? imam mob (jako cudno u danasnjem svijetu, a?) :D
salim se
ako imas mozda 120 mm vent, makar i to trazis xD
imam ja ventova i 80mm i 120mm al nemaju ledice...
otišlo
daj link za mob :)
http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli-playeri/procjena-prodaja-motorola-rasklopna/107042.aspx
http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli-playeri/procjena-prodaja-motorola-rasklopna/107042.aspx
to je taj :D

Trazim:
1. Display za Fushida S360 <-- Nije mi nuzno jer je mob sranje.
2. Display za Nokia N79
3. Baterija za Nokia N79
4. Punjac za Nokia N79
5. Display za Kodak EasyShare C653
U zamjenu dajem razno, dakle pitajte sta vam je vec potrebno.
Trazim:
1. Display za Fushida S360 <-- Nije mi nuzno jer je mob sranje.
2. Display za Nokia N79
3. Baterija za Nokia N79
4. Punjac za Nokia N79
5. Display za Kodak EasyShare C653
U zamjenu dajem razno, dakle pitajte sta vam je vec potrebno.
Za to se javi forumasu vexx5555 , on ti uvijek ima neke djelove za prodat , a ako nema za ne preveliku proviziju ti naruci sa ebaya ;-)
Jel ima dobra dusa da mi pokloni wirrles usb molim vas dobio novu sobu a nemam wirrles usb Tako da vas molim od srca
Wirrles usb za internet
Jel ima dobra dusa da mi pokloni wirrles usb molim vas dobio novu sobu a nemam wirrles usb Tako da vas molim od srca
Wirrles usb za internet
Ako ces platit postarinu poklonim ti ja.

Posta nazalost,nije mi stiglo. :/

Trebam usb stick za internet buraza je nesto zezo pa ga bacio u zid i sad nema neta :D pa eto ako netko ima neka javi.... i trebao bi mi punjač za laptop hp compaq 610 jer mi se strgalo onaj dio sto se usteka u laptop....
imali netko da prodaje onaj ps to usb adapter ili kako se vec zove,
treba mi da spojim joysticke s psa na komp
I meni treba wireles usb dajem u zamjenu mobitel koji sam vec napisao ili djelove ovog kompa ili super mario galaxy ali on je vrijedniji. Moze bilo sta u zamjenu jer htio bih se rjesiti moba da ga neizgubim negdje a nekom mozda dobro dode. I dalje trazim led ventice
Kontaktirajte me na PM.
Još uvjek mi treba cooler za ati radeon hd 2600pro...
Mijenjam A4tech 710 bh,G502(treba se instalirati software,nova baterija u njemu)i 512 mb ddr2 Kingmax za neki Logitech mis,a moze i Razer.
Imali netko SO-DIMM DDR2 512 mb ili 1 gb to je memorija za laptop
imam ja 2 keksa ddr2 memorije za laptop , svaki 512mb :D , izvađeno iz fujistsu siemens amilo pro v3515 , sta imas za zamjenu?
imam ja 2 keksa ddr2 memorije za laptop , svaki 512mb :D , izvađeno iz fujistsu siemens amilo pro v3515 , sta imas za zamjenu?
Imaš PM