Razmjena i poklanjanje Hardwarea zaključana tema

poruka: 3.242
|
čitano: 754.945
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Iskustva kod razmjene i poklanjanja hardvera
17 godina
Re: Razmjena i poklanjanje Hardwarea
nick54312 kaže...
rooswelt1991 kaže...

Evo baš sam dns kupio nes od njega, još one meni šalje poruku u 10 sati (dok sam bio na ispitu) poslano prema tebi, a meni još kupnja bona nije bila ni na pameti{#}

Al dobro, poslao sam mu bonove 2 sata kasnije{#}

LOL ja nikad nisam platio prije nego što je došlo do mene kući, to je znači već par dana {#} A živim 250-300km od njega.

HAHHAHHAHA aj dobro{#}

Ja inaće više volim onu "čist račun, duga ljubav" i zato volim sve po "pravilima" napraviti.

Iako je ovo već 2 put da trgujem sa njim, još ga nisam upoznao iako živimo relativno blizu, ali uvjek se nekako za poštu odlučimo (čitaj on se odluči :-D)

edit: da i meni se temperature ne sviđaju, pogotovo kad oc-am proc na 4ghz onda u idle-u na 65c a koliko je pod opterećnjem neželim ni razmišljati :-D

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod moj PC. volim često mjenjati stvari pa imajte i to imajte na umu, ne sramite mi se neš ponuditi od hardvera :-D
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 17:07 (rooswelt1991).
14 godina
Razmjena i poklanjanje Hardwarea

Covik je bog,ja sam nedavno narucio od njega i imam mu platiti sutra(on je platio postarinu),s njim je definitivno ugodno poslovati.

Errare humanum est.

2 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Covik je bog,ja sam nedavno narucio od njega i imam mu platiti sutra(on je platio postarinu),s njim je definitivno ugodno poslovati.

Slažem se, ali šteta da prodaje samo tako reć sitne stvari. To je dobro za plasiranje na tržište, sad bi trebao ubacit tu i tamo neku GTXicu 560 :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina

Nije steta,prijeci ce i na to on,drago mi je jer znam da je posten i da me nece zahebat.

Errare humanum est.

3 0 hvala 2
14 godina

može mi netko poslat neki dio za komp?

bilo koji,nalazim se u zg-u

LP

Alen

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
alen4430 kaže...

može mi netko poslat neki dio za komp?

bilo koji,nalazim se u zg-u

LP

Alen

imam ti celeron 750 MHz, 128mb rama i maticnu kojoj ne rade PS2 portovi (tipkovnica i mis)

16 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

Taj procesor nije nikada niti poslan. Trebao si se bolje osigurati, ipak to nije mala stvar.

Nadam se da je ipak poslan.

F1-IVO kaže...
xZero kaže...

EDIT: Sad sam gledao PM, i ustanovio da je proc navodno poslan jos u Ponedjeljak :/

I ja čekam neki Athlonx2 za frenda od prošlog ponedjeljka.

A jel tebi sigurno poslan?

herc1988 kaže...

di taj frajer zivi?mislim u kojem gradu

Ma Pozega.

Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
14 godina
neaktivan

Nevezano za temu dali ima koji forumaš iz Darde (BARANJA)

Nino
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

trebam nekoga u zapresicu :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
EZY-E kaže...

Ima li netko lemilicu za pokloniti?

Bilo kakva mi treba samo da moze zalemiti zicu od slusalica jer se prekinula.

Bilo bi zgodno, ali nije potrebno!
15 godina

Ima li itko cooler za ati radeon 2600 pro? Ja imam karticu ali nemam cooler tako da nemogu sa njom ništa, ako itko ima molim vas da mi se javite u PP nije ni bitno jeli stock ili aftermarket cak niti preferiram nijedan, bitno da radi. Ako ima hvala ako ne mozete pitat?

Gamers Don't Die, They Respawn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

odi na stranice electronic centra ima sve i naruči sve radi ja od njih kupio, inače kupujem što mi treba tamo.. :) http://electronic-center.hr/

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

O boze, http://www.electronic-center.hr/product_info.php?cPath=119_222&products_id=2725

Tu ja imam. Nemogu vjerovati svojim ocima kolika joj je cijena {#}

Sad shvacam koliko srece imam sto sam je ja u stvari dobio na poklon {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Molio bih članove ovoga foruma da ne trguju sa članom adza1312 jer je tako go*no od čovika koje će vas za*ebat (bar je tako meni bilo) naime ja mu pošaljem modem u zamjenu za athlona x2 5200+ i recem mu da sam mu poslao on kaze da ce popodne. I sad ja ko pi*da čekam tjedan dana kad saznam od forumaša xZero da mu je on rekao da je naš dogovor otkazan.  

EDIT: Ivo jel čekamo isti proc?

recod
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 1:36 (r3c0d).
Moj PC  
2 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
r3c0d kaže...

Molio bih članove ovoga foruma da ne trguju sa članom adza1312 jer je tako go*no od čovika koje će vas za*ebat (bar je tako meni bilo) naime ja mu pošaljem modem u zamjenu za athlona x2 5200+ i recem mu da sam mu poslao on kaze da ce popodne. I sad ja ko pi*da čekam tjedan dana kad saznam od forumaša xZero da mu je on rekao da je naš dogovor otkazan.  

Ništa od našeg proca.

Dotični mi se javio i rekao da mu je brat našao bolju ponudu tj. vjerojatno je netko dao više love i da mi nije mogao javit jer su mi pp isključene (a moj mail sam mu poslao nekoliko puta).

Šta je bio takav problem javit da ima bolju ponudu?! Uostalom mogao sam i ja ponudit više da me kontaktirao. Ovako sam zeznuo frenda jer sam u međuvremenu odbio 2 ponude.

World Championships: 7, GP started: 278, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,469
14 godina

Dobro, ali ja sam mu poslao modem sad je*e me se za njega al kad je takva pi*da necu mu ga ostavit.

recod
16 godina
moderator

ima tko ram cooler neki ko na slici?

R.I.P. EnlightenedPhoenix ......////...... TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
XXX-Man kaže...

ima tko ram cooler neki ko na slici?

To ti je 20-30 kn na ebayu za par.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
16 godina
moderator
vexx5555 kaže...

To ti je 20-30 kn na ebayu za par.

ma na dx nije ni toliko al neda mi se naručivat ako netko ima viška :)

znam da je netko prodavao to po forumu...

R.I.P. EnlightenedPhoenix ......////...... TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija
16 godina
odjavljen
XXX-Man kaže...

ma na dx nije ni toliko al neda mi se naručivat ako netko ima viška :)

znam da je netko prodavao to po forumu...

Batista. Ako želiš, javi mi se na pp, uzet ću ti ih na ebayu bez provizije.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
r3c0d kaže...

Ništa od našeg proca.

Dotični mi se javio i rekao da mu je brat našao bolju ponudu tj. vjerojatno je netko dao više love i da mi nije mogao javit jer su mi pp isključene (a moj mail sam mu poslao nekoliko puta).

Šta je bio takav problem javit da ima bolju ponudu?! Uostalom mogao sam i ja ponudit više da me kontaktirao. Ovako sam zeznuo frenda jer sam u međuvremenu odbio 2 ponude.

Mislim da je i mene zahebo, ja sam mu poslao nov, novcati, NIKAD KORISTEN LCD monitor (Asus VH192D), a on je meni trebao AMD Phenom II X4 5EE, i kad u pon dobijem por kao da mi je poslao proc. I ajde dobro idem ja njemu lsat iduci dan monitor, posaljem i u cetvrtak mi se vrati zbog greske u adresi, i posaljem ja ponovno, u cetvrtak, i stiglo mu jucer, a meni od proca ni traga. ON tvrdi da ga je 100% poslao, ali nemogu mu vjerovat na rijec kad nema ni potvrdu a i vas je zahebo, sutra ce mi cura koja mi radi u posti zvat u pozegu i provjerit dali je doticni zadnji tjedan slao pakete na moje ime. Ako nije, bit ce sranja. Ako se ispotsavi da me prevario ja cu mu se "nacrtati" na vrata kuce, jer sam iskopao sve informacije i kako mu se roditelji zovu, i koliko godina ima, i broj kucnog, ma sve sve. 

Pricekat cu jos sutra da ona provjeri, ako je ipak poslao, dugujem mu ispriku, ako ne.............................................. {#}Yo stupid motherfu*ker, you will eat my smelly socks{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 2:06 (xZero).
14 godina
neaktivan

Ništa pakiraj se, idemo u Požegu! {#}

EDIT: slati vrijednije stvari bez potvrde je za kre*ene! {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-by-monopol/107035.aspx
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 2:11 (Monopol).
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Monopol kaže...

Ma nije, ak te prewari, odletis do njega i naucis ga pameti...

15 godina
neaktivan

Jako mi je žao zbog kasnog javljanja,temu nisam pročitao detaljno od mog zadnjeg posta tako da neznam da li je ko šta komentirao.

Poklanjao san Athlon 3200+ ali kako su mi sad bili ispiti i općenita zbrka,

skroz sam zaboravio napisati i javiti ljudima koji su me kontaktiral da sam mu iskrivio nekoliko pinova pri vađenju coolera koji je gadno zagrizao tako da ipak ništa od proca.

Moja isprika,

LP.

Me gusta.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
forzzuk kaže...

Jako mi je žao zbog kasnog javljanja,temu nisam pročitao detaljno od mog zadnjeg posta tako da neznam da li je ko šta komentirao.

Poklanjao san Athlon 3200+ ali kako su mi sad bili ispiti i općenita zbrka,

skroz sam zaboravio napisati i javiti ljudima koji su me kontaktiral da sam mu iskrivio nekoliko pinova pri vađenju coolera koji je gadno zagrizao tako da ipak ništa od proca.

Moja isprika,

LP.

Ako je par onda uzmes kreditnu karticu/ravnalo i polako ravnas.

Gamers Don't Die, They Respawn.
15 godina
neaktivan

Ima li itko kakav mob, nešto da ima neku kamericu da nije sad preloša a ne trebam uber, nešto samo, da je glasniji zvuk na njemu, da ima utor za micro SD kartice memorijske, a poželjno ali nije uvjet da ima wi fi po mogućnosti, u ponudi dajem do 400 kn :)

Ili 120 mm ventova ako tko ima, super bi došli :)

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1654425
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Slavenko kaže...

Zainteresiran sam za procesor... 

imam ploču ali je procesor odapeo...  koji je to socket? ja trebam za socket 754

imam ti ja amd athlon 3000 , default 2ghz , ima i hladnjak samo je pukllo jedno krice na ventu al nema veze , da se nabavit novi , samo nisam ga bbas mislio darovat , imas mozda nesto za zamjenu , neka onako sllabija grafa bi mi zllata vrijedila , ne za moj komp nego imam na hvaru jednu skovacu koja bi ubila za neku malo normalniju grafu  ( pogledaj u slike vašeg hw-a pa ces vidit)

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina

inaće nek mi se javi netko tko ima neku normalnu grafu jer je u tom komp radeon 2400pro , u zamjenu mogu dat ovaj proc a imam djelova za laptop tajkoder , imam 2 keksa rama od 512mb , ddr2 , imam neki core duo proc za laptop , mislim T2350 , imam bateriju i punjac za fujitsu siemens amilo pro v3515 i imam jedan 140mm coolermaster blue led vent viška (1200rpm), jedan glacialtech 120mm , 1000rpm i jedan 100mm no name , vrti se ko turbina u full brzini

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

inaće nek mi se javi netko tko ima neku normalnu grafu jer je u tom komp radeon 2400pro , u zamjenu mogu dat ovaj proc a imam djelova za laptop tajkoder , imam 2 keksa rama od 512mb , ddr2 , imam neki core duo proc za laptop , mislim T2350 , imam bateriju i punjac za fujitsu siemens amilo pro v3515 i imam jedan 140mm coolermaster blue led vent viška (1200rpm), jedan glacialtech 120mm , 1000rpm i jedan 100mm no name , vrti se ko turbina u full brzini

A jel imaš hard disk 2,5 sata za laptop? Bilo koji gigabyte.

R.I.P EnlightenedPhoenix 24,06,2011
17 godina
xZero kaže...

Mislim da je i mene zahebo, ja sam mu poslao nov, novcati, NIKAD KORISTEN LCD monitor (Asus VH192D), a on je meni trebao AMD Phenom II X4 5EE, i kad u pon dobijem por kao da mi je poslao proc. I ajde dobro idem ja njemu lsat iduci dan monitor, posaljem i u cetvrtak mi se vrati zbog greske u adresi, i posaljem ja ponovno, u cetvrtak, i stiglo mu jucer, a meni od proca ni traga. ON tvrdi da ga je 100% poslao, ali nemogu mu vjerovat na rijec kad nema ni potvrdu a i vas je zahebo, sutra ce mi cura koja mi radi u posti zvat u pozegu i provjerit dali je doticni zadnji tjedan slao pakete na moje ime. Ako nije, bit ce sranja. Ako se ispotsavi da me prevario ja cu mu se "nacrtati" na vrata kuce, jer sam iskopao sve informacije i kako mu se roditelji zovu, i koliko godina ima, i broj kucnog, ma sve sve. 

Pricekat cu jos sutra da ona provjeri, ako je ipak poslao, dugujem mu ispriku, ako ne.............................................. {#}Yo stupid motherfu*ker, you will eat my smelly socks{#}

ja sam iz pozege, tocnije selo odmah pokraj pozege..pa mozes u pp reci o kome se radi, mozda ga i znam..ak znam da se odma rijesi da nemoras dolazit..{#}

Monopol kaže...

e monopol ak budes ti dolazio onda ima da na pivo odemo {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Iskustva kod razmjene i poklanjanja hardvera
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice