Na poklon trazim Samsungov punjac..za S5230...Mogu dat nestu u zamjenu..Neku komponentu za komp npr.. :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel ima tko bateriju za nokiu 5310 ?
Model baterije?
Model baterije?
bateriju nemam, evo na poleđini moba piše Type: RM-303 , IC:661U-RM303, MODEL: 5310 XpressMusic ak to može kaj pomoć
Možda ide od 4310?
Model je BL-4CT.
A jel ima dobre duše da mi pokloni neispravnog - poluispravnog mobitela Samsung SGH-E250?
Najvjerojatnije ću ti sutra poslat neonke.
Nisam našao originalnu ambalažu pa ću ti to nekako omotat da nebi umjesto 2 dobio 2 puta po dvije skraćene:)

Bok!
Jel ima netko SDRAM 133 za poklonit ili razmjenit?
Pitajte ako vam nešto treba, provjerit ću dal to imam.
Hvala vam!
Ima li netko lemilicu za pokloniti?
Bilo kakva mi treba samo da moze zalemiti zicu od slusalica jer se prekinula.
Zanima me da li je adza1312 pouzdan forumas?
Naime mijenjali smo se, on meni AMD Phenom II X4 5EE, a ja njemu LCD Monitor Asus VH192D. Sad meni jos nije stigao proc, njemu neznam jel stigao monitor.
Bump! Proc ni danas nije stigao. Njemu je monitor uredno stigao.

Nema potvrdu.
EDIT: Sad sam gledao PM, i ustanovio da je proc navodno poslan jos u Ponedjeljak :/
Display za Nokia N79 - Primam na poklon ili zamjena.

Taj procesor nije nikada niti poslan. Trebao si se bolje osigurati, ipak to nije mala stvar.
EDIT: Sad sam gledao PM, i ustanovio da je proc navodno poslan jos u Ponedjeljak :/
I ja čekam neki Athlonx2 za frenda od prošlog ponedjeljka.
di taj frajer zivi?mislim u kojem gradu
Ma ljudi vrućine su, možda je poštaru papirić zapeo u omotu od sladoleda u torbi
I da, tražim 120mm ventove, 4850, 4830 grafe u zamjenu nudim svašta, asmo recite šo trebate, već ću ja to nekako nabaviti :-D
Ma ljudi vrućine su, možda je poštaru papirić zapeo u omotu od sladoleda u torbi
I da, tražim 120mm ventove, 4850, 4830 grafe u zamjenu nudim svašta, asmo recite šo trebate, već ću ja to nekako nabaviti :-D
Ti i Monopol najveci shopingholicari :P
Ima nas jos
Pogledaj forumaša mislavgray, i otvori njegove teme
kupuje sve živo i neživo :-D
A meni trebaju ventovi podhitno, jer na caseu nemam niti jednog, a ljeto je već tu :-D
a grfa da probam malo crossfire :-D
Monopol FTW, lik je stvarno zakon. Uvjek kupim i uvjek mu kasnim s plaćanjem (kod njega su to bonovi) i to dosta kasnim, a ona samo kaže ok dobro ajde daj onda sutra
Ima netko bateriju za Nintendo DS Lite za pokloniti(ili se dogovorimo za cijenu)?
Nista mi ne govori,samo nemam bas dijelova za razmjenu inace bih i ja bia takav,ja uglavnom poklonim.Btw roosvelt evo ja taman ugradia ventove nove i sad skuplajm za noctuu.
Monopol FTW, lik je stvarno zakon. Uvjek kupim i uvjek mu kasnim s plaćanjem (kod njega su to bonovi) i to dosta kasnim, a ona samo kaže ok dobro ajde daj onda sutra
Evo baš sam dns kupio nes od njega, još one meni šalje poruku u 10 sati (dok sam bio na ispitu) poslano prema tebi, a meni još kupnja bona nije bila ni na pameti
Al dobro, poslao sam mu bonove 2 sata kasnije
Nista mi ne govori,samo nemam bas dijelova za razmjenu inace bih i ja bia takav,ja uglavnom poklonim.Btw roosvelt evo ja taman ugradia ventove nove i sad skuplajm za noctuu.
Ja se dogovorio za noctuau sa čovjek i on me shebao -.-*
iako sam tu noctua mislio mjenjati za drugu noctua, jer mi ta ne stane zbog ramova, ali čovjek (ako ga tako mogu nazvati) je shvatio da može zaraditi 50ak kn više, pa me shebao, nakon što smo imali dogovor 10 dana...
Evo baš sam dns kupio nes od njega, još one meni šalje poruku u 10 sati (dok sam bio na ispitu) poslano prema tebi, a meni još kupnja bona nije bila ni na pameti
Al dobro, poslao sam mu bonove 2 sata kasnije
LOL ja nikad nisam platio prije nego što je došlo do mene kući, to je znači već par dana A živim 250-300km od njega.
Ja idem na nju jer mi se gadi gledat temperaturu procesora u idleu na 39 stupnjeva.A ljudi su uglavnom takvi,ne drze se dogovora.