- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
cijene wd diskova u adm-u su kolko ja vidim normalne, neznam o cemu govorite.
Ti očigledno nisi upoznat sa životom.
Tebi je ovo normalno!!! Taj disk sam htio uzet prošli tjedan (na kraju nisam "viša sila").... znaš koja je cijena bila tada?!?!
415 kn - Četristofuckingpetnaest kuna!
mislim da imamo best buy procesor
Navodno se da odkljucati 5 i 6 jezgra
do 30.10.2011 smanjene cijene grafičkih kartica u Linksu, pozurite!
Malo ispod 5700kn:
HP Pavilion dv6 15.6" Core i5 2410M, 4GB RAM, Radeon 6770M 2GB GDDR5, 750GB HDD, Windows 7 Home Premium
http://www.postopoto.hr/HP-Prijenosno-racunalo-Pavilion-dv6-6170em-LZ474EA-59469.aspx
u protisu je akcija na rame ,nod32 i wd cavir green je nekih 900kn ali stvarno to sa hdd-ovima je glupost
cijene wd diskova u adm-u su kolko ja vidim normalne, neznam o cemu govorite.
Ti očigledno nisi upoznat sa životom.
Tebi je ovo normalno!!! Taj disk sam htio uzet prošli tjedan (na kraju nisam "viša sila").... znaš koja je cijena bila tada?!?!
415 kn - Četristofuckingpetnaest kuna!
Kad malo pogledaš, cijela ta situacija sa RAM-ima i diskovima je ustvari bila - đabalesku. 2x2 DDR-a 3 na 1600mhz za 220kn, mislim WTF?!, tera diskovi za 400kn ?! Razmazili smo se jbg, treba uzeti diskove di ih još ima jeftinih, kao i nakrcavanje RAM-om dok je džabe.
U protisu jbte 1x4gb ddr3 kingstona hyperX blu, na 1600 175kn, lol..pa idem uzet 4 komada odmah za vikend sad..16gb RAM-a za Skyrim i amen za lakše učitavanje..
Ja spremam jednu oštru akciju protiv ovog monopolskog povećanja cijena preko noći, smao čekam potvrdu uvozničkih cijena. jeste sa mnom?!?!?!!
Ja spremam jednu oštru akciju protiv ovog monopolskog povećanja cijena preko noći, smao čekam potvrdu uvozničkih cijena. jeste sa mnom?!?!?!!
Čak i da ti 1000 ljudi napiše DA, to ti se može za tren promijeniti u NE.
ne trebam ja support, ja sam one-man-army
dal stvarno vrijede 1100 kn? mislim 5050 je 750 kn a ovo mi se cini dosta slicno.
Malo preskupi imho, ali i dalje jedni od ponajboljih 5.1 zvučnika za PC u klasi. Kad vidiš da zapravo i nemaju za cca. 1000kn konkurenciju, priča postaje tragična. Eventualno polovni G51 set od Logitecha za cca. 800,900kn, drugo mi ništa ne pada na pamet. Z5500 priča za sebe, Z906 isto po meni bolji od ovih Geniusa, ostali proizvođači na našem tržištu slabo zastupljeni, ili preskupi za 5.1 PC zvučnike.
u linksu posebna ponuda za sve ventilatore :)
Jel zna netko dal se isplati ovo uzimat? Temperature na laptopu su ubitacne, jel bi ovo imalo pomoglo?
Jel zna netko dal se isplati ovo uzimat? Temperature na laptopu su ubitacne, jel bi ovo imalo pomoglo?
http://www.links.hr/?hladenje-za-notebook-coolermaster-notepal-e1-do-15-6-crno&option=artikl&id_kategorija=016004&id_artikl=016.000.318
Svakako, ali uzalud ti to, ako je laptop pun prašine, dlaka i sličnoga.
http://www.links.hr/?hladenje-za-notebook-coolermaster-notepal-e1-do-15-6-crno&option=artikl&id_kategorija=016004&id_artikl=016.000.318
Ne znam hoće li pomoći ali ako se pregrijava napravi ovo:
1.) Očisti ga od prašine,i promjeni pastu.
2.)Stavi ga negdje gdje je dobar protok zraka.
Ja sam uzeo ovo na blef i pomoglo mi je.
Vjerojatno sam mogao uzeti nesto bolje da mi nije bilo hitno.
Laptop ide u servis na kompletno ciscenje, ali dok se skupe novci za to, i dok se bude moglo odvojit malo vremena oce ovo bar malo spustit temperature?
Laptop ide u servis na kompletno ciscenje, ali dok se skupe novci za to, i dok se bude moglo odvojit malo vremena oce ovo bar malo spustit temperature?
...sta ne probas sa fenom (staviti da puse hladno ako ima) ili nesto slicno ispuhat one "proreze" na laptopu (za prvu ruku)?
...sta ne probas sa fenom (staviti da puse hladno ako ima) ili nesto slicno ispuhat one "proreze" na laptopu (za prvu ruku)?
ma ja sam to radio svojim plucima...funkcionira...
otvorite si temu o čiščenju laptopa... mislim da Popusti, akcije i dobre ponude nemaju nikakvu vezu s time....
Malo preskupi imho, ali i dalje jedni od ponajboljih 5.1 zvučnika za PC u klasi. Kad vidiš da zapravo i nemaju za cca. 1000kn konkurenciju, priča postaje tragična. Eventualno polovni G51 set od Logitecha za cca. 800,900kn, drugo mi ništa ne pada na pamet. Z5500 priča za sebe, Z906 isto po meni bolji od ovih Geniusa, ostali proizvođači na našem tržištu slabo zastupljeni, ili preskupi za 5.1 PC zvučnike.
Po meni nisu nikako preskupi , tko nudi dvosistemske satelite s exportom i 8" woofer.
200 w rms snage , kvalitetna izrada i daljinac.Nema šanse da su G51 bolji od ovog.
Po meni nisu nikako preskupi , tko nudi dvosistemske satelite s exportom i 8" woofer.
200 w rms snage , kvalitetna izrada i daljinac.Nema šanse da su G51 bolji od ovog.
Vani su ja bi rekao realne cijene, al nećemo ajd gledati u parsto kuna, makar se može štošta kupiti danas za PC, čak i za 200kn, npr. 4gb DDR3 1600 memorije.
http://www.qcomp.sk/shopping/product_details.php?idp=m31730022101
Uz to, šteta prosječne, da ne kažem loše elektronike radi kojih znaju prdnuti, kao i nedostatka digitalnog spajanja. Naravno, to bi bilo malo previše tražiti za tu lovu..
Prevedi si poljake, po njima su čak dobili nižu ocjenu nego 5005 model, nije izgleda sve u RMS-u.
Elektronika im je qrčina, džabe dobar kabinet kad sam unazad dva tjedna tri poziva dobio za savjete šta nakon Genius 5.1 5050/5005, 4000 i sličnih modela. Da se razumijemo i ja bi ih kupio - ali elektronika šuga.
Istina , tu nema dileme.Ali po zvuku su best buy skoro uvijek.
Tako su i moji Sp hf 3000 otišli , elektronika se shebala a bili su best buy do 500-600 kn.
Ni ne želim reći da je sve u RMS-u , najviše sam izdvojio 8" woofer i dvosistemske satelite.
Joj što me lagano hebete u mozak. nova poruka u temi dobre ponude, ja ko budala mahnito stišćem, i onda k*rac, opet neki spam...
Ajmo ljudi dobre ponude, ne gluposti...
OT al ne veliki.
Cuo sam za onaj neki belaj u tvornici diskova pa da su cijene skocile al koji ku*ac??
Mozete li predloziti neki od 640 gb za manje od 500 kn??
OT al ne veliki.
Cuo sam za onaj neki belaj u tvornici diskova pa da su cijene skocile al koji ku*ac??
Mozete li predloziti neki od 640 gb za manje od 500 kn??
nema ti toga