Dali da rezem kuciste

poruka: 8
|
čitano: 3.049
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Da li da rezem kuciste?

Znaci htio bi da imam prozorcic sa bocne i gornje strane kucista, al jednostavno me strah da preuzmem takav rizik :S Jel moguce tako pokvariti kuciste, ne pokvariti nego da kuciste ostane ruzno, jel se ikom desilo sta takvo...

Onda htio bi da stavim 2 neonke eh sad nezz koliko to kosta u KM posto vi koristite KN a mi u Bosni KM koliko je to kod vas u kunama...

Ona UV tekucina, sta je to, kako se koristi, jel moguce da mi se ista desi, problemi sa ocima, pokvareni hardware?

Sta se desava kad imamo vise ventilatora u kucistu? Ja imam 2 nezz ni ja zasto :D valjda zato sto sam imao viska ventilatora :D sta "poboljsa" ventilator u kucistu, odnosno u samom operativnom sistemu

Moze li mi iko dati neku stranicu gdje mogu dobiti sheme za led diode itd. sa prekidacem, nemam nikakvo znanje sa elektronikom samo sam naucio kako koristiti led diode pa bi zatrazio sheme, i htio bi da imam prekidac na kablu pa kad mi netreba svjetlo samo da prekinem dovod struje do ledica.

Hvala svima :)

zzzzzz od Allexa Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.6.2009 2:51 (Allex).

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Da li da rezem kuciste?

Prvo pozz i tebi ....ako hoces taj prozorcic s bocne strane ti to izrezi ali prvo slikaj kuciste i sve gdje je ako ti je tesko kabele zapamtit gdje sto spojiti to nekako napravi stavi naljepnicu...trebao bih cijelo kuciste tj cijele komponente izvadit ocistit ga i tu i tamo malo ga brus papirom obici....kuciste ruzno?hahaah....pa ne vjerujem ako radis pazljivo i strpljivo.....

sto se tice neonki racunaj da ti je 1KM=5kn

Manhattan Cold Cathode Lamp, led dioda za kučište, plava / 172806

Manhattan Cold Cathode Lamp, led dioda za kučište, UV crna / 172790

Manhattan Cold Cathode Lamp, led dioda za kučište, zelena / 172769

Plava led dioda 60=12KM

UV Crna led dioda 40=8KM

Zelena led dioda 15=3KM

Plava je meni najbolja boja,ta led dioda se spaja na napajanje preko molex konektora,on/off

za uv tekucinu ti neznam bas...

kad imas vise ventilatora u kucistu to ti je dobro vise hladi hehe....imas hladnjak za CPU(procesor) graficku....

Eto nadam se da sam ti pomogao bar nesto.....mozda cu i ja svoje kuciste obnovit...

EVO DA NE OTVARAM NOVU TEMU:posto mi je kuciste jaaako jaaako staro trebalo bi mi neka boja da ga obojim....e sad koju i kako to mi vi preporucite......HVALA!!....i isto bih stavio led diode i preko toga plexinesto :D ....stavite mi sve u cijenu ...znaci tu boju,led diode 2,i taj plexiglas ako se to tako zove.... neka bude iz ve mila ili linksa ako nije problem... =)

Razer Mamba
16 godina
neaktivan
Dali da rezem kuciste

kuciste farbat?SmijehCare imas kucista na izvoz po 100 do 200 kn dobis kuciste odlicno i to je to a ne se zahebavat sa farbanjem

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Dali da rezem kuciste
razer1911 kaže...

kuciste farbat?SmijehCare imas kucista na izvoz po 100 do 200 kn dobis kuciste odlicno i to je to a ne se zahebavat sa farbanjem

a e :D ma znas sto?nabi*** ja to kuciste :D hehe ionako cu uzest komp kad izade graficke 5xxx serije(15.08)

Razer Mamba
16 godina
neaktivan
Dali da rezem kuciste

haj hvala vam :D idem da rezem i kupujem jednu plavu jednu zelenu neonku :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Dali da rezem kuciste
Allex kaže...

haj hvala vam :D idem da rezem i kupujem jednu plavu jednu zelenu neonku :D

ma uzmi plavu ljepsa je :D

Razer Mamba
16 godina
neaktivan

da ne otvaram novu temu.uzeo sam led ventilator.mislio sam staviti prekidac da ga iskljucim kad mi ne treba svjetlo.da li mogu samo iskljuciti svjetlo i gdje da nadem fin prekidac?  :D

16 godina
protjeran
moRtal_ze kaže...

da ne otvaram novu temu.uzeo sam led ventilator.mislio sam staviti prekidac da ga iskljucim kad mi ne treba svjetlo.da li mogu samo iskljuciti svjetlo i gdje da nadem fin prekidac?  :D

pa kupi si potenciometre ja mislim da imaju neki s paljenjem i gašenjem ledica na njima neki 200-300 kn ti dođu il nek ti stari pošto je elektronićar napravi!! al ne isplati se radit neg se isplati kupit!!

Mato_Lukic pogledajte moj video...gta iv mod http://www.youtube.com/watch?v=3eK_qK48RHs&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Eyoutube%2Ecom%2Fmy%5Fvideos%5Fedit&feature=player_embedde
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice