Zalutala Poruka?!

poruka: 3
|
čitano: 1.643
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Zalutala Poruka?!

Nadam se da mi neko moze objasniti kako da uklonim poruku iz svog mobitela koja se zaglavila u nekom "medjuprostoru". Uglavnom, u trenutku dok sam slala jednu poruku, primila sam drugu, koja je bila kratka tako da je nisam ni otvorila, procitala sam je i odmah izbrisala, prije nego sam uopste usla u nju... I sad ta ista poruka meni staaaaalno dolazi.. Kad mi dodje, ne mogu je otvoriti, nego kad kliknem na nju otvori mi se prazan prozor za pisanje nove poruke. U inboxu se ne prikazuje.. Izbrisem notifikaciju da sam dobila poruku, al opet mi iznova dolazi... Kad dobijem neku drugu poruku, poziv, bilo sta, ta poruka opet iznova dolazi.. I stoji mi broj 1 na ikonici za poruke cijelo vrijeme... A nje nema u inboxu...

Moze li mi neko objasniti gdje se ova poruka zaglavila, i kako da je uklonim iz sistema?

Ako je relevantan mobitel, imam Samsung Galaxy Ace.

Hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zalutala Poruka?!

Probaj instalirati  sa marketa Handcent SMS možda on uspije riješiti problem, tj. kada ti stigne notifikacija sa njime probati obrisati.

Ako nebude pomoglo, onda neznam... hard reset uređaja?! Prije reseta napraviš backup telefonskog imenika na sd karticu, ili syncaš sa gmailom.

Na aplikacijama također možeš napraviti backup da ih ne skidaš ponovno sa marketa. Možeš koristiti Titanium Backup ili Appmonster. Nakon hardreseta uređaj za max 10 min postaviš u stanje kakvo je bilo prije.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 11:48 (84737).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Zalutala Poruka?!

probaj i s resetom uredjaja

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice