WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.969.807
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
uragan kaže...
Zar ne mozes robotica prodati nekom klincu a ostaviti sebi svoj mob,ne vidim razloga za mucenje

Moja Lumijica ide u ladicu zato što imam želju probat robotića, ipak ga nisam koristio više od četiri godine tako da me živo zanima jel taj android i dalje sklon mučenju mojih živaca il je zbilja ok kako ga svi prezentiraju. 

Čisto zbog znatiželje za sada neću prodavat robotića al neću ni napustit Windows platformu.

neda mi se
8 godina
neaktivan
Ok,javi utiske tako da znamo od nekog koji koristi sad obadvije nove verzije platformi

1 0 hvala 0
12 godina
uragan kaže...
Ok,javi utiske tako da znamo od nekog koji koristi sad obadvije nove verzije platformi

Obavezno javim utiske.

neda mi se
14 godina
neaktivan
dick_of_the_sheep kaže...
@jupiter... sad ovo što pišeš, više ne spada u nešto što zaslužuje odgovor, jer:

1. cjelokupni Win. OS se ne diže 20 sekundi, a nekmo li jedna aplikacija, tako da ove tvoje priče nisu normalne namjere - rješenja problema;
2. normalna (psihički zdrava) osoba ne će pored Samsunga koji joj radi normalno, kupiti, a kamo li još i nositi Microsoft koji joj radi 3 svjetlosne godine sporije od tog starog Samsunga;
3. s obzirom na te okolnosti rješenje tvoga problema nije moguće na ovom forumu, već u nekoj drugoj instituciji.

Žao mi je što sam se dao uvući u tu priču. Ja sam prešao s Androida prije 2 mjeseca i sve mi radi normalno na W10M. Između 200.000 -300.000 aplikacija pronašao sam sve koje mi trebaju. Posebno me vesele UWP aplikacije jer ih ne moram postavljati posebno na računalu i mobu. Adresari, favoriti, passwordi, its. sve mi se automatski sinkronizira. Jaq sam prezadovoljan.

Očigledno nikada nisi čuo za rečenicu: Pretpostavka je majka svih zaj*****. A ti si u svom postu, iako si konstatovao da ne zaslužuje odgovor, napisao bruku gluposti/pretpostavki. Mob uopće nije kupljen kao zamjena za funkcionalni već jednostavno da isprobam novu platformu ali bilo kakva dalja rasprava nakon onakvog tvog posta stvarno nema smisla.

Challenge your preconceptions, or they will challenge you.
8 godina
neaktivan
ništa ti ne isprobavaš, nego zaje8avaš - što je očito iz toga jer ne znaš da se cjelokupni Win OS podigne za 20 sekundi. Da to znaš, ne bi trkeljao/la da se pojedine aplikacije dižu 20 sekundi. Meni dosta za sve izrečene kvalifikacije. Kraj priče.
11 godina

Nakon 15 mjeseci druženja sa L930 ista ide u ladicu, naručen je Redmi Note 3 Pro, vraćam se na robota iz sljedećih razloga

1. Resuming mi je postao najbolji prijatelj, nema appa ili settingsa di se točkice ne vrte

2. Aplikacije su živi užas, a ne koristim FB i ostala društvena sranja, svakodnevno koristim svega 4-5 appova i sve do jednog ne rade kako treba

Garmin Connect - Battery drain kakav se ne pamti, pocucla mi bateriju za manje od 10 sati, do nedavno je bilo ok i mogao sam proc dva dana bez punjena

mZaba - uslikaj pa plati prestane reagirati nakon nekog vremena, samo izbaci u glavni izbornik aplikacije, reinstall ne dolazi u obzir jer moram ponovno u banku aktivirati aplikaciju

Deezer - resuming prilikom svakog traženja izvođača, playliste i to se odnosi na skinutu glazbu, offline mode, za online neću ni komentirati, dno dna, izgubim pola dana dok nešto pokrenem

MyFitnessPal - fali dosta opcija koje imaju druge platforme, kao scan bar coda, do par mjeseci nije ni radila, konstantno se rušila, e da, ne pokazuje dnevnik obroka, piše da ne može prikazati

FM radio - ukinuli službeni app, od ostalih par koje sam koristio sve imaju neki bug, ili prestanu svirati, ili se jednostavno ugase

3. Bio je na servisu zbog 3eg i 4og mikrofona, update na w10m ih je spržio, gamad nije htjela napraviti opoziv već ako skužiš reklamiraj, dno dna

4. Rendom restart uređaja, bar jednom tjedno, uzrok nepoznat

5. Gubi signal, ljudi me zovu ali javlja da sam izvan mreže dok se meni mob normalno ponaša

Skromno mišljenje je da L930 nije optimizirana do kraja, šteta jer je aparat stvarno vrhunski, frend na 640 nema tih problema

Mijenjao sam firmwere, UK, IT, nekoliko puta HR, vraćanje iz onog recovery toola ma apsolutno ništa nije pomoglo, bugovi su i dalje tu, hajde, možda bi i to sve prožvakao ali ovi appovi koje svakodnevno koristim, tih par ne funkcioniraju i jednostavno vise ne želim patiti, ide u ladicu za rezervu, prodat je neću u nadi da se nešto promijeni kroz iduće mjesece, godine

17 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Lijepo od vas da pišete realne dojmove tako da netko tko se misli možda kupiti WP vidi kakvo je nedovršeno smeće od OSa, inače bi po onom sektašu zaključili da cvjeta cvijeće.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
5 1 hvala 0
15 godina

Stari moj, ti si izgorio čim braniš os iz petnih žila.

Uzmi sada neki mobitel od androida, tipa LG G2 ili kao što ja imam Xiaomi Redmi 3 Pro i onda reci da je windows 10 mobile brži.

Braniti tako os, a ne koristiti paralelno 2 uređaja, jedan android i drugi W10M je apsurdno. Ja koristim upravo ta dva OS-a paralelno i što se tiče velikog broja stvari i aplikacija, roobotić je bolji.

Lumiu 930 sam usporedno koristio sa LG G4, Xiaomi Redmi Note 4G, LG G3, i Xiaomi Redmi 3 Pro i lumia bi mogla držati korak s njima na WP8.1, ali ovako na W10M nije dovoljno optimizirana. Vidi se da se Microsoft bazira na optimizaciju novijih uređaja od strane Microsofta, ne Nokie.

Uzmi neki od navedenih uređaja pa onda probaj pljuvat po drugima sa razlogom. Ovako nemaš opravdanog razloga.

Čak i LG G2 drži korak uz L930 na W10M, čak je i brži u nekim stvarima.

Nokia Lumia 930 Windows 10 Mobile FTW
11 godina
Nocio kaže...

Lumia bi mogla držati korak s njima na WP8.1, ali ovako na W10M nije dovoljno optimizirana. Vidi se da se Microsoft bazira na optimizaciju novijih uređaja od strane Microsofta, ne Nokie.

potpis

8 godina
neaktivan
jaZey kaže...

...

Skromno mišljenje je da L930 nije optimizirana do kraja, šteta jer je aparat stvarno vrhunski, frend na 640 nema tih problema

...

antologijska rečenica, nema šta

Nocio kaže...

.... Vidi se da se Microsoft bazira na optimizaciju novijih uređaja od strane Microsofta, ne Nokie.

a 640 kao nije Nokia

Da nisam bio na Androidu do prije 2 mjseca, još bih vas i shavtio ozbiljno. Ovako, sretan Božić svim katolicima.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2016 12:42 (dick_of_the_sheep).
9 godina
odjavljen

Tvoja svaka je antologijska ;)

15 godina

a 640 kao nije Nokia

Da nisam bio na Androidu do prije 2 mjseca, još bih vas i shavtio ozbiljno. Ovako, sretan Božić svim katolicima.

Ja neznam dal se ti šališ il se praviš, da prostiš, retardom...

Evo ti slika u prilogu šta mi nalazi kada upišem Lumia 640

EDIT: to je pravi primjer ovce i zatucanog korisnika koji je povodljiv ili griješi pa ne želi priznati nego svim silama brani ono što ima, barem pokušava.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2016 13:04 (Nocio).
8 godina
neaktivan
@Nocio - kaj ti stvarno misliš da smo mi ostali idioti. Da ne znamo kad su prekinuti odnosi Nokie i MS-a? Da ne znamo koliko je vrijeme potrebno za projektiranje i pripremu proizvodnje? Da ne znamo da je MS svoje oznake počeo stavljati na uređaje puno prije nego li je prekinuo odnose s Nokiom.

Lumiu 640 je proizvod Nokie ! ! ! ! !

Daj se skuliraj, čovječe. Lijepo sam ti zaželi sretan Božić, a ti meni lažeš u oči. Nije katolički.
8 godina
neaktivan
Pa jeste li poludjeli?

0 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Jesu. I svi mi koji i dalje, iz nekog perverznog i nejasnog razloga, posjecujemo ovu temu i nadamo se...

Object reference not set to an instance of an object
Moj PC  
6 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Ja sam poceo citati nadajuci se saznati neku informaciju,onda sam vidio cirkus,sad cak vise nema ni dobrih fora,al nema veze,i tako ne koristim svoju lumiu za vecinu stvari o kojima se raspravlja a ono sto mi treba zasad radi dobro

0 0 hvala 0
15 godina

Lumia 640 je možža dizajnirana od strane Nokie dok su još djelovali pod svojim imenom ali definitivno nije proizvod iste. Budući da i na samom uređaju piše Microsoft Lumia 640.

Swedish latin super funk.
8 godina
neaktivan
Jel ima koji drugi forum o wp ?

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Inace,uopce nije bitno ciji je proizvod vec da Microsoft preferira uredjaje na kojima pise Microsoft a i cini mi se uredjaje koji su dosli sa w10m

0 0 hvala 0
17 godina
@Nocio - kaj ti stvarno misliš da smo mi ostali idioti. Da ne znamo kad su prekinuti odnosi Nokie i MS-a? Da ne znamo koliko je vrijeme potrebno za projektiranje i pripremu proizvodnje? Da ne znamo da je MS svoje oznake počeo stavljati na uređaje puno prije nego li je prekinuo odnose s Nokiom.

Daj se skuliraj, čovječe. Lijepo sam ti zaželi sretan Božić, a ti meni lažeš u oči. Nije katolički.

Razvoj Lumie 640 je (u najmanju ruku) dobrim delom sproveden unutar Microsofta (MS preuzeo Nokijino mobilno odeljenje u proleće 2014., L640 izačla tačno godinu kasnije), po dizajnu i specifikacijama koje je odobrio Microsoftov management, izašla je na tržište pod Microsoftovim imenom i nosi Microsoftov OS. 

Znamo da veruješ u sve i svašta, pa čak i da je WM platforma za preporuku, ali hajde da se barem malo držimo činjenica. Koreni možda postoje, ali Nokia na tom uređaju nije proizvela ništa. 

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2016 15:27 (Ivan(4)).
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Ipak ne prelazim na robotića zato što i pored mojih molbi da nabavi dual sim model ja danas dobijem single sim uređaj.

Al ima i nešto dobro u svemu tome jer novi Samsung ide u celofan i pod bor na ženino ime 

neda mi se
Moj PC  
4 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Eh,jbg,znaci ta informacija je propala

0 0 hvala 0
12 godina
uragan kaže...
Eh,jbg,znaci ta informacija je propala

Ionako mi se nije dalo prilazit na robotića

neda mi se
8 godina
neaktivan
A kome bi se dalo,hehe

0 0 hvala 0
14 godina
Nisu mi jasni robotici što su tolko navalili na win temu?!? Al i ak ih tolko tema veseli moramo ih gledati jos samo godinu i nesto sitno, najavili su za početak 2018. konačan propast os-a pa ih onda više neće biti tu... 🤣🤣

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ima netko za preporučit aplikacije/player-e za vr naočale za wp?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Stari, ja sam se samo spustio na tvoj nivo razgovora. Tek si 2mj (barem tako kažeš) na windowsu i štuješ ga kao Boga i nedaš da itko kaže išta lošee o njemu.

Nekolicina vas ne može shvatiti da nije svaki uređaj isti i da nije za svaki uređaj jednako optimiziran W10M, što znači ako tebi sve radi uredno i savršeno, ne mora značiti da će tako raditi i meni il kolegi dadn.

Svaki uređaj ima mušica, neki više, neki manje. Da se razumijemo i ja volim i WP8, 8.1 i W10M, to je razlog zašto imam još uvijek svoju Lumiu pored sebe, ali sam u stanju razlučiti dobro od lošega.

Kolege su ti navele stvari vezane za Lumiu 640 pa nema potrebe da ponavljam njihove riječi. Možeš reći da pljujem po W10M, a i ne moraš, apsolutno mi je svejedno, ali isto tako znam da moja Lumia 930 radi znatno lošije od sestrine koja ima Lumiu 640 LTE.

Toliko o tome da se Microsoft bazira na sve uređaje, a najviše na svoje. L930 koja je hardverski duplo jača, ima više resuminga nego L640

I dok god budem imao windows uređaj, biti ću u ovoj temi :) i dok god budem mogao svoju Lumiu usporediti s tuđom će te me svejedno tu viđati kako iznosim činjenice koje mogu potkrijepiti iz prve ruke :)

8 godina
neaktivan
@1BIT - evo nekih neloših kandidata za isprobavanje:

- Video 360, nije besplatna
- Zombie Shooter VR, besplatna
- Slideshows VR, besplatna
- plainVR, besplatna
- Mad Race VR, besplatna
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

kineska aplikacija za FM radio, izgledom je vrlo slična službenoj koja je ukinuta. podržava prebacivanje zvuka na zvučnik mobitela... ima besplatnu probu

https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh40lt2

aplikacija se stalno ruši kod traženja frekvencije (barem kod mene) ali puštanje na zvučnik radi... možete npr koristiti tu aplikaciju za to, a onda samo koristite bilo koju drugu aplikaciju za FM radio (Radio FM Phone npr.)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
WindowsPhone - Općenito

Unazad dan dva su mi se svi kontakti, tj, imena i brojevi vratili na stanje od prije par mjeseci, kako u mobu tako i na outlooku pod people, ima li tko ideju kako ih vratiti na nedavno stanje, izgubio sam dosta vaznih brojeva

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice