WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.978.372
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
esko kaže...

A zasto ''molim samo bez pisanja iskustva o doticnima''? Hoces da budes dobar i da sa svima podijelis ''odlicne ponude'' a da pri tome strpas pod tepih da je extreme digital vjerovatno najgora it trgovina u regiji? Prije nego bilo sta naructie iz te smecarske it trgovine procitajte ponesto o njima u temi Extreme Digital - iskustva.

Zato sto netrebam spamat temu s vec 1000 puta procitanim/napisanim iskustvima o edigitalu? Necije iskustvo je dobro, necije nije, isto kao i s drugim ducanima.

Najvaznije od svega jest, da se cjene krecu od 40 do 160 kn, sto nije puno i cjena je odlicna. Na kraju, bar se punjaci nebi trebali potrgat samo od sebe, zar ne?

Tako da ne vidim razlog zasto ovo nebi bila dobra ponuda, na kraju, niti sam placen  da ih reklamiram niti tebe silim da kupis ovo. Samo sam dobronamjerno preporucio odlicnu Nokia dodatnu opremu, po jos boljoj cjeni. Mozda se bas nekom Nokia fanboyu ovo naslo pod borom, tako da...

Evo i direktnih linkova posto sam sada na kompu.

KLIKKLIK KLIK

Sretan Bozic svima takoder!

10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

da nemam viška tih punjača i sam bi ih kupio bez obzira na eDigital :) hehe

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
nicky.sl kaže...
Indestructible kaže...

dokad traju odmori ovima iz microsofta

Odmor im traje dok ne završi

Šta je je hahaha

10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

MyTube! je trenutno besplatan ali samo na W10M i Windows 10...

link

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.12.2015 17:32 (dadn).
Moj PC  
0 0 hvala 4
11 godina
neaktivan
alen4430 kaže...

Evo ekipa da se privremeno pohvalim. Tati je sestra za rođendan uzela Galaxy Grand Neo Plus (pazi imena!), a ja sam sebi uzeo L640. Moram priznati da u usporedbi sa Lumijom, ovaj Galaxy Grand Neo Plus nikako ne parira. Znači, ima slabiju rezoluciju, o ekranu da ne govorimo, procesor i slično. Najgore je zapravo to što je cijena moje Lumije i tog, usudio bih se reći šrokteksa od Samsunga, jednaka. No, imao sam (otac je imao :) ) problem da se Wi-Fi gasio sam od sebe, naravno, nije pomogao ni factory reset ni stavljanje najnovijeg softvera i slično. Nakon tog problema smo dobili potpuno novi Galaxy uređaj, isti model i isto sve, no primjetio sam da se na tom mobitelu i dalje pojavljuje isti problem. Sad, moguće da je to do moje Wi-Fi mreže, ma da sumnjam jer ja na Lumiji nisam nikad imao takvih problema. Nego, da pređem na stvar, zašto ovo pišem. Probat ću opet zamijeniti ovaj uređaj zbog istog problema, pa ako mogu dobiti povrat novca, uzet ću Lumiju 640 i tati. Broj malih aplikacija otac nije ni primjetio, začudio se kako moja Lumija puno fluidnije radi, i sviđa mu se najviše što je sve ugrađeno od uredskih paketa (Office, Adobe Reader i slično). Tako da se stvarno uskoro nadam da ću prebaciti i još jednog Androidaša na Windows platformu. Čisto ako će nekome pomoći, evo specifikacija i Grand Nea i L640: 480 x 800 pixela (cca 186 ppi) vs 720 x 1280 pixela  (cca 294 ppi), Spreadtrum SC8830 (nikad čuo za ovaj procesor?) vs Snapdragon 400, 2100 mAh vs 2500 mAh, itd, itd. Da dam i malo osobni osvrt na ovo: Osobno smatram da Galaxy Grand Neo Plus u ovom slučaju nije opravdao svoju cijenu od 1100 kuna za koliko sam i kupio Lumiju koja je po specifikacijama u odnosu na Samsung, zvijer. Također smatram da uz sav taj bloatware koji Samsung nudi, nikakvu nadogradnju OS-a, zapelo na 4.4.4 sa kojim je i došao, uređaj ne vrijedi ovih novaca. Jedini razlog za koji smatram zašto ljudi kupuju ovaj uređaj je zato što misle da mogu dobiti kvalitetan i dobar uređaj za ovu cijenu, no nažalost, osobno sam se uvjerio na 2 primjerka ovog modela, da nije tako. Sad, jesam li ja možda nešto krivo radio, možda nešto čačkao po postavkama ili sam dobio čak 2 uređaja sa istom tvorničkom greškom, iskreno u to ne bih htio ulaziti i gledati tko/što je u ovom uređaju krivo radio/radilo. Također, naveo bih prednost za starije osobe da je dosta pregledan, tj.tekst i ikonice su dosta velike. Eto, isprike što sam razdužio, i nadam se da ću dovesti još jednog Androidaša u ove Windows vode. Sve najbolje povodom nadolazećih blagdana

Ista stvar i kod mene.Pisao sam o tome prije stranicu dvije.stari im al640 a stara grand neo plus(minus)

Molim boga da se Šrotsung pokvari i da kupim neku Lumiu.L640 rocks

A svi mlatimudni koji govore da je Android bolji su tulci (možda i je ali oni preko 3000kn pa na dalje)

SIVE LUBANJE SILOM
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Ako od milion Android telefona uzmeš neki kome je proizvođač loše modifikovao UI, pa još ni hardware nije dobro odradio (problemi koje je pomenuo alen), stvarno možeš zaključiti da je Android s*anje.

Ali ako s druge strane uzmeš LG Leon 4G, koji sam već pominjao, videćeš još responzivniji i fluidniji uređaj od L640, na kome za par sati koliko sam imao da se poigram s njim stvarno nisam našao ni jednu manu, za iste pare.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Presao na L640. Mislim da je sve vec receno. U ruci lezi super, wp8.1 update 2 radi izvrsno, necu vise ni u snu preci na win10. Baterija me ostavila bez rijeci, onako na stolu mi cak izgleda puno ljepse i luksuznije od galaxya S5 vjerojatno zbog svog ClearBlack displaya sto me je ugodno iznenadilo.

Koristim ju vec 2 i pol dana i jos imam 43%, sto sa starom Lumiom sa desetkom nisam mogao ni da mi je bila pod lock screenom svo vrijeme. Ponovo sam se zaljubio u fluidnost windows OS-a. Sljedeca lumia mi moze samo biti neki flagship jer mislim da ne postoji razlog za prelazak na bilo sto drugo jer ova 640ka fakat nudi i previse toga za ovako nisku cijenu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.12.2015 19:49 (passat).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

evo jos jedna dobra aplikacija za wallpapere

skidajmo domaće

http://www.windowsnovosti.com/2015/12/dinamic-wallpaper-aplikacija.html

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

1 0 hvala 0
13 godina
WindowsPhone - Općenito

Pozdrav ekipa, ima li tko od vas iskustva s Lumiom 640XL? Po vama, dali se isplati uzeti nju ili "običnu" 640 (koju vidim da dosta vas hvali)? Mislim da bi za moje potrebe obična 640 bila sasvim dovoljna, ali volim puno fotografirati s mobom, a vidim da veća sestra ima puno bolju kameru (bar po specifikacijama, tu sam noob koji se vodi po onome što više megapiksela to bolja slika). 

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
struja1911 kaže...

Pozdrav ekipa, ima li tko od vas iskustva s Lumiom 640XL? Po vama, dali se isplati uzeti nju ili "običnu" 640 (koju vidim da dosta vas hvali)? Mislim da bi za moje potrebe obična 640 bila sasvim dovoljna, ali volim puno fotografirati s mobom, a vidim da veća sestra ima puno bolju kameru (bar po specifikacijama, tu sam noob koji se vodi po onome što više megapiksela to bolja slika). 

uzmi XL onda zbog kamere. nisu slike loše ni na 640 ali Pure View kamera na XL je bolja

16 godina
struja1911 kaže...

Po meni i 640 i 640 xl vrijede ulozenih para. Nemoj mislit da je kamera na 640 xl nesto extra... cim je svjetlost malo losija tim su i slike losije - licno nisam zadovoljan. Vjerujem da na 640 kamera nije toliko losija (samo nagadjam po specsima). Ja bih te savjetovao da uzmes oba mobitela u ruke i izaberes ih na osnovu dimenzija. Meni je 640 xl prevelika i zahtijeva rad sa obje ruke a da ne pricam o cigli u dzepu i kajem se sto ne uzeh 640... Sretno u odabiru :) 

15 godina
dadn kaže...

uzmi XL onda zbog kamere. nisu slike loše ni na 640 ali Pure View kamera na XL je bolja

XL nema PureView, ima Zeiss leću ali nema PureView branding, PureView uređaji su sa dodatnom tipkom za kameru.

Swedish latin super funk.
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Kamera na XL-u je malo bolja, u drugom delu ovog članka je kratko ali solidno napravljeno poređenje. Druga razlika je što, koliko sam upućen, sve Lumie 640XL imaju NFC, dok manje 640-ice nemaju ako nisu LTE modeli.

Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
Vidim da dosta ljudi hvali Lumiu 640. Htio bih probati kako radi WP, ali dvoumim se između nje i Lg Magne. Brine me 0.9Mp prednja kamera kod lumie. Kakva je kvaliteta slike, koristio bi prednju kameru za video poziv.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ja sam isto bio skeptičan kad sam po specifikacijama vidio da je 0.9 mpx-a, ali u stvarnosti me stvarno pozitivno iznenadila. Jako lijepe slike daje prednja kamera.. Čisto me ostavilo pozitivno iznenađenim za taj 0.9 mpx.. :)
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011
10 godina
neaktivan
Gogy7 kaže...
Vidim da dosta ljudi hvali Lumiu 640. Htio bih probati kako radi WP, ali dvoumim se između nje i Lg Magne. Brine me 0.9Mp prednja kamera kod lumie. Kakva je kvaliteta slike, koristio bi prednju kameru za video poziv.

i više nego dobra za video pozive... nije loša ni za selfije...

10 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
dadn kaže...

XL nema PureView, ima Zeiss leću ali nema PureView branding, PureView uređaji su sa dodatnom tipkom za kameru.

ma previše kuhanog vina i rakije uz prehladu pa sam umjesto carl zaeis napao pureview :) ali  

10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Gabe Aul najvio novi build početkom nove godine (što i nije neka novost budući da je već rečeno da neće biti novih builda u ovoj godini nakon .36)

automatski odmah su ljudi počeli brujati o redstone buildu iako ga Gabe Aul uopće nije spomenio...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

pa prvo je bilo govora da će insidere za w10 na desktopu početi dobivati jedan dio od redstonea, ako već nisu, slabo pratim desktop jer, s w10 sam se vratio na 8.1 tako da ga više ne koristim

pa vjerovatno i za telefone isto tako, a mislim, i za ocekivati je da pocnemo dobivati redstone, jer vrijeme prolazi brzo

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

LOL sta je redstone 

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Dr. Vicko kaže...

LOL sta je redstone 

redstone je samo naziv za novi build (najvjerojatnije Build 11082) koji će ići poslije nove godine prvo na PC... 

13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ja se ponovo vratio na 8.1. Jednostavno baterija nikako da se poravi cak ni na 10586.36....Moze da se koristi za svakodnevnu upotrebu ali baterija katastrofa. Bar kod mene

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Ne znam stvarno šta je kod jednog broja ljudi problem, kod mene na 535 SS i 1020 Windows 10 radi odlično, a ne vidim nikakvu promjenu ni na bolje ni na gore po pitanju potrošnje baterije.

1 0 hvala 0
16 godina
Ipak je ovo Preview još uvijek,tako da me ne čudi.Ja sam na .26 imao nenormalnu potrošnju baterije,8-10 sati s malo koriatenja i na 5% bi bila.Hard reset mi je digao trajanje za kojih sat i pol.Tek nakon što sam vratio na 8.1 i ponovno upgredao na 10ku je potroanja bila koliko toliko normalna.Sad na .36 troši normalno,ali povremeno imam problem sa zakucavanjem procesora,stoji na stolu i uzmem u ruku mob,a on neugodno tople pozadine.Nisam išao tražiti što ga zakuca jer se sa gašenjen/paljenjem riješi problem i nije tako čest,ali je ipak prisutan. (535 SS)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ipak je ovo Preview još uvijek,tako da me ne čudi.Ja sam na .26 imao nenormalnu potrošnju baterije,8-10 sati s malo koriatenja i na 5% bi bila.Hard reset mi je digao trajanje za kojih sat i pol.Tek nakon što sam vratio na 8.1 i ponovno upgredao na 10ku je potroanja bila koliko toliko normalna.Sad na .36 troši normalno,ali povremeno imam problem sa zakucavanjem procesora,stoji na stolu i uzmem u ruku mob,a on neugodno tople pozadine.Nisam išao tražiti što ga zakuca jer se sa gašenjen/paljenjem riješi problem i nije tako čest,ali je ipak prisutan. (535 SS)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ima netko info, imam Lumiu 640, preko insidera sam ranije stavio .29 update. Zatim sam izbrisao aplikaciju. Jutros se probudim, mob se bio restartao, traži me PIN. Inače nisam na wifiju, noćas bio i postavljeno da mi instalira automatski ažuriranja. I sad odem u info, vidim .36 zadnji update. Onda je službeni, ako nisam prijavljen u insider, a nisam.
Mob je kupljen u Edigitalu.

- HTC 8S -

0 0 hvala 0
15 godina

Nije službeni još vani, dobio si .36 jer je to kumulativni update i za njega ne moraš biti u insider programu.

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

brisanje Insider aplikacije sa telefona ne isključuje Insider ažuriranja ako ste ga koristili... jedini način za sprječavanje instaliranja je da isključite automatsko instaliranje ali će on i dalje tražiti i dojaviti za nova ažuriranja

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.12.2015 10:28 (dadn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
underdog kaže...

Nije službeni još vani, dobio si .36 jer je to kumulativni update i za njega ne moraš biti u insider programu.

kumulativni nije .36... npr na 950 XL kumulativni je došao na .29 i još uvijek je ostao na .29. kumulativni je samo promjenio verziju firmvera, ne builda...

12 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

od kada je izašao .36, već sam bio na wifiju, tj. ovo nije prvi put, zašto mi ga onda ranije nije instalirao ili bar ponudio?

- HTC 8S -

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice