WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.050.409
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Uz to bi nadodo da imam još malo pa dvije godine na WP(prvi smartphone) i mogu reći da ne planiram prelaziti na Android a pogotovo na iOS. Zašto? Bez obzira na aplikacije koji su u ovom trenutku malo škvorc, susav je odličan. Onom Googleu ne vjerujem ništa, samo želi da nadzire i da zna sve. Aplikacije su sigurne i brzo se izvode(ove koje ja koristim, 9tag, fb app i messanger, viper i whatsapp rade odlično). Čekam da izađe nova Lumia pa da Ativ S otiđe u penziju. Mada mislim da je Samsung tu najbolji, iako ima jedan mobitel za WP8.1(?) jer kad je stari uzeo L630, imali smo istu inačicu OSa a mobitel se ponašao potpuno drugačije, vjerojatno jer Lumie imaju drugačiji OS(one njigove nadogradnje) dok Ativ S ima čisti WP(?)

2 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Možeš i sada uzeti neku Lumiu za sitniji novac,recimo 530/432/630. Ne znam je li 432 još dostupna na tržištu .

Jer format je samo za kukavice !
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
Re: WindowsPhone - Općenito
Silwncer kaže...

Možeš i sada uzeti neku Lumiu za sitniji novac,recimo 530/432/630. Ne znam je li 432 još dostupna na tržištu .

Pa uzet ću flagship odma, bitan mi je ekran(Amodel i da je 5.7"+) i baterija i to, nisam tip da svage godine ima novi mobitel, zato uzimam flagship i očekujem da će mi raditi nekih 4, 5 godina

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ako hoćeš 5.7+ uzmi 1520, 6 inch zaslon,2GB RAM :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Pa i pojeli su sa Windows 10 . Kad dođe finalna verzija biće bolja nego iShit i Lamedroid .

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Pričekat ću ovaj novi, on će biti bolji od te 1520

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

940 ?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Lol haha, sad sam skužio, da 940xl 

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.7.2015 16:08 (Dex.pwn).

0 0 hvala 0
16 godina
Silwncer kaže...

940 ?

I to XL verziju. 810 Snapdragon, 3GB RAM, 5.7 QHD, microSD, 32 GB interne, 20 mpx (vjerojatno PureView) kamera. Takve su bar specifikacije procurile a sada. Ja ću je isto uzeti, već se počelo štediti. I dock za Continuum obavezno, pa prodati laptop. I tako više ništa ne igram.

@Dex: za sada svi novi flagship zovu 940, zato je Silwncer pitao. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.7.2015 16:09 (WackyZG).
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Nadam se da će u Saturnu biti ispod $750(€690)

1 0 hvala 0
16 godina
Dex.pwn kaže...

Nadam se da će u Saturnu biti ispod $750(€690)

Ako bude, dobiti ćeš lovu na račun pa uzimati odmah dvije. Naravno, meni molim zelenu. 

14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Dogovorit ćemo se sve  

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ne znam koliko pratite ali priča se i o surface phone-u za 2016.

http://wmpoweruser.com/evidence-of-support-for-intel-sofia-chipset-found-in-windows-10-mobile/

http://wmpoweruser.com/rumour-intel-windows-10-mobile-phones-may-come-next-year/

http://www.windowscentral.com/nadella-if-oems-dont-build-windows-phones-we-will

We have already seen what Continuum for phones brings when Microsoft's next flagships launch this fall. However, what about going further? Someone asked me about "Intel-powered phones" and if I thought they were coming.

I can now answer you: yes , early next year. Microsoft does have an Intel plan in the works. Would that make a good use of the Surface brand once you have an x86 phone that can be a true computer?

Perhaps it would, perhaps it would.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
7 0 hvala 4
14 godina
odjavljen
skank666 kaže...

Ne znam koliko pratite ali priča se i o surface phone-u za 2016.

http://wmpoweruser.com/evidence-of-support-for-intel-sofia-chipset-found-in-windows-10-mobile/

http://wmpoweruser.com/rumour-intel-windows-10-mobile-phones-may-come-next-year/

http://www.windowscentral.com/nadella-if-oems-dont-build-windows-phones-we-will

We have already seen what Continuum for phones brings when Microsoft's next flagships launch this fall. However, what about going further? Someone asked me about "Intel-powered phones" and if I thought they were coming.

I can now answer you: yes , early next year. Microsoft does have an Intel plan in the works. Would that make a good use of the Surface brand once you have an x86 phone that can be a true computer?

Perhaps it would, perhaps it would.

Prevedi to, nismo svi na ti s engleskim

17 godina
Dex.pwn kaže...

Prevedi to, nismo svi na ti s engleskim

1. Upristoji se.

2. Prevedi si sam.

Gledam te!
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Koji sam ja peh. Krenem da stavim 10-ku i stavim i ajd reko hard reset preventivno i sad neće da se digne. Baca black screen sa tužnim smajlijem. Ne može hard reset, kad držim volume down samo se reseta. 

0 0 hvala 0
16 godina

Skini recovery tool,nek ti skine 8.1 i kad ides spojiti mob na PC,zadrzi power + vol down (USB nek bude ustekan),prepoznati ce ti mob.Mozda neces na prvu uspjeti,ali nakon par pokusaja ce ti uloviti.Vise pogledaj na Windows Central forumu, ima bas tema za to,od tamo sam to i zapamtio.

Evo ti i teme o kojoj sam pričao, te post koji govori što napraviti:

It's just in the timing. I had the same thing when I tried to stop the last build and got caught in that download/reboot loop. Just get to the point where it asks you to hold the power button and the volume button down to soft reset, when you phone reboots then the recovery tool will read the device and pray.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.7.2015 8:05 (WackyZG).
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Primijetio sam nakon dana koristenja lumie 640 xl da dodirivanje ekrana 2x da bi se tel probudio faila ponekad. Takodjer se cesto nadjem u situaciji da moram dodirnut 2x link, plocicu ili nesto da bi mi privhatio. Ovo mi se nije desavalo na lumia 920. Takodjer imam osjecaj da sam preciznije dodirivao manje linkove sa l920 iako je osjetno manja, mozda se nisam navikao jos... Fali tu mnogo cega u poredjenju sa l 920 ali sam valjda to i ocekivao. Javite kako touch fercera kod vas.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.7.2015 9:24 (esko).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Silwncer kaže...

Pa i pojeli su sa Windows 10 . Kad dođe finalna verzija biće bolja nego iShit i Lamedroid .

Nikad pa ni onda. Vidi se kad imaju 3-4% trzista prodajni rezultati sve govore.

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ok kako hoćeš,ali vidjećemo šta moderatori misle o tome :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Hvala, a i odmah sam skinuo tool ali očajan download ove 1,6 Gb. Izgubio sam 6 sati života na ovaj update bem ti update. Što je najgore opet ću pokušati 10-ku.
Al najgluplje mi što je ova greška se desila nakon što sam pokušao hard reset a ne npr kad se instalirao update za 10.

14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

WTF? Danas se probudim, mobitel mi ugašen, reko prazna baterija ono(bila je na 40%). Stavim ga na punjač, neće upalit, izvadim bateriju i vratim je nazad te ga opet stavim na punjač i upali, ali baterija je na 35%(nije bio screen na paljenju koji prikazuje praznu bateriju). Ativ S, do čega je ovo?

0 0 hvala 1
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Tako na curinoj L520 isto iz cista mira ugasi se a baterija nije prazna i nece da se upali dok se ne izvadi baterija i ne spoji na punjac

Moj PC  
1 0 hvala 1
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Bome, mnogo mi se dopada desetka:)

Nego jel ima ko instaliran zadnji build na lumiji 930?

Zanimaju me vasi dojmovi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Samo su prva dva builda bila grozna na 930tki, ostali pa i ovaj najnoviji su skroz OK. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Kaj to znaci OK?

Otisel bi na WP platformu zato jer me desetka zanima, a gledajuci po jutub linkove, dost obecava, a i jako dobro radi..

14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Evo znači na punjaču mi se ugasio, ne znam više koji mu je vrag.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
zvonac kaže...

Bome, mnogo mi se dopada desetka:)

Nego jel ima ko instaliran zadnji build na lumiji 930?

Zanimaju me vasi dojmovi...

Evo imam ja i radi super... A nisam radio hard reset nakon update-a... Morao sam jer mi se ruši back. apps u settingsima, doduše nekad i radi....

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
@dex: . Windows recovery tool i reinstall softwarea (pokusaj si samo prvo napraviti backup da ti bude lakse poslije) Kazu da to rijesava problem
14 godina
odjavljen
WackyZG kaže...
@dex: . Windows recovery tool i reinstall softwarea (pokusaj si samo prvo napraviti backup da ti bude lakse poslije) Kazu da to rijesava problem

Imam Ativ S, ne Lumiu

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice