WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.029.036
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
WindowsPhone - Općenito

Lose napravljen app skroz. Ima kakva pametna alternativa?

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Mislim da nema.Imaju neke ali mislim da to nije to.

Avast! IS + MBAM Premium + Sandboxie + Hitman Pro :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

jedno vrijeme explorer for facebook je bio odličan app, onda su ga zakenjali krajem prosle godine.

Ne predaj se nikad osim kad moraš!
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

bio je update neki dan, nema više rušenja, sad šljaka ko prije :)

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
0 0 hvala 2
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Meni se crashao prije,sad je sve ok :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
WindowsPhone - Općenito

e super, evo explorer for fb ima ove opcije.

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
thebatman kaže...

Uzeo 735 javim impresije. Pitanje: Jel moguce da je facebook app ovako shit? Recimo sinoc s prijateljima gledam film i obicno bi stavio na fb u status opciju watching i odaberem film. To ima i ios i android a wp ne?

Navikni se na to, Android ima sve i sve je jednostavno, a Windows nema hrpu toga i još je zakomplicirano.

Imao sam nekoliko Androida, i sad Windows, i postoji samo samo jedna stvar koja je bolja na Windowsu - trajanje baterije. Ali što se mene tiče, bolje mi je da mi radi sve kako treba pa da svaku večer punim mobitel. Prvom prilikom nazad na Android.

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Facebook app jedino valja na iOS-u, na Androidu je još veći crap jer je daleko nestabilnija, a da ne govorim da nakon tjedan dana poždere pola memorije... Dok ju instaliras teska je 20tak MB,nakon par dana prode 100MB, itd...

1 1 hvala 0
16 godina
protjeran
skyhawk10 kaže...

Facebook app jedino valja na iOS-u, na Androidu je još veći crap jer je daleko nestabilnija, a da ne govorim da nakon tjedan dana poždere pola memorije... Dok ju instaliras teska je 20tak MB,nakon par dana prode 100MB, itd...

Meni na xperiji se nijednom nije srušila, a to kolko memorije zauzima je krajnje nebitno, ram služi da se koristi a ne da stoji prazan.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
14 godina
odjavljen
EZY-E kaže...
skyhawk10 kaže...

Meni na xperiji se nijednom nije srušila, a to kolko memorije zauzima je krajnje nebitno, ram služi da se koristi a ne da stoji prazan.

Mena svatko dobar mobitel možda?

11 godina
neaktivan
EZY-E kaže...
skyhawk10 kaže...

Ne govorim o RAM-u, već o storage memoriji...

17 godina
Hacker002 kaže...
thebatman kaže...

Uzeo 735 javim impresije. Pitanje: Jel moguce da je facebook app ovako shit? Recimo sinoc s prijateljima gledam film i obicno bi stavio na fb u status opciju watching i odaberem film. To ima i ios i android a wp ne?

Navikni se na to, Android ima sve i sve je jednostavno, a Windows nema hrpu toga i još je zakomplicirano.

Imao sam nekoliko Androida, i sad Windows, i postoji samo samo jedna stvar koja je bolja na Windowsu - trajanje baterije. Ali što se mene tiče, bolje mi je da mi radi sve kako treba pa da svaku večer punim mobitel. Prvom prilikom nazad na Android.

Ako je Windows smartphone komplikovan onda stvarno...

16 godina
protjeran
skyhawk10 kaže...
EZY-E kaže...
skyhawk10 kaže...

Ne govorim o RAM-u, već o storage memoriji...

Da, to mi već nije jasno koji k rade, iako vjerojatno se spremaju razne slikice za koje je app predvidio da će se više puta pregledavati i to od svih tvojih frendova pa da se ne trebaju ponovno skidati.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ne čisti automatski cache... RAM je najmanji problem, ionako malo koji Android ima manje od 1GB, al storage memoriju ždere ko lud...

1 0 hvala 0
17 godina
escobar_ kaže...

Android je najjednostavniji moguć, a Windows je kompliciraniji od njega jer sve što trebaš dodatno je sakriveno.

Hoćeš primjer? Windows. Odem na listu poziva, i u njoj u imenik, i vidi, nemogu uredit nijedan kontakt odande već ga mogu samo nazvati. Da bi ga uredio, moram otići u Osobe i tamo to napraviti, ili ako slučajno imam taj kontakt u prošlim pozivima mogu od tamo. To je jednostavno? Da ne govorim o tome kako je nemoguće uvesti kontakte NA sim, možeš samo sa sima..pa to je baš krasno (bar na mom, l630). Samo neki od primjera, a ima ih još hrpa.. Mobitel kao mobitel je ok, opravdava svoju nisku cijenu, ali nije to to i gotovo. Android je najbolji sustav za mobitele, jednako kao što je Windows za računala.

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
17 godina
Hacker002 kaže...
escobar_ kaže...

Android je najjednostavniji moguć, a Windows je kompliciraniji od njega jer sve što trebaš dodatno je sakriveno.

Hoćeš primjer? Windows. Odem na listu poziva, i u njoj u imenik, i vidi, nemogu uredit nijedan kontakt odande već ga mogu samo nazvati. Da bi ga uredio, moram otići u Osobe i tamo to napraviti, ili ako slučajno imam taj kontakt u prošlim pozivima mogu od tamo. To je jednostavno? ....

Hm. A zasto bi uopce sa liste poziva isao u imenik zbog uredjivanja? Zar nije logicnije (i jednostavnije) odmah u imenik? A kontakte u listi poziva se moze uredjivati direktno iz liste - ikonica desno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.2.2015 17:36 (Eld).
14 godina
odjavljen
Hacker002 kaže...
escobar_ kaže...

Hoćeš primjer? Windows. Odem na listu poziva, i u njoj u imenik, i vidi, nemogu uredit nijedan kontakt odande već ga mogu samo nazvati. Da bi ga uredio, moram otići u Osobe i tamo to napraviti, ili ako slučajno imam taj kontakt u prošlim pozivima mogu od tamo. To je jednostavno? Da ne govorim o tome kako je nemoguće uvesti kontakte NA sim, možeš samo sa sima..pa to je baš krasno (bar na mom, l630). Samo neki od primjera, a ima ih još hrpa.. Mobitel kao mobitel je ok, opravdava svoju nisku cijenu, ali nije to to i gotovo. Android je najbolji sustav za mobitele, jednako kao što je Windows za računala.

Ako je WP kompliciran onda stvaro ne znam šta sam, vjerovatno neki spajder-men... Recimo na Androidu(S3 Mini) stara nije mogla pronači kalendar, nema ga uopće na popisu... Nakraju je našla negdje tamo zapokanu u nekoj stotoj aplikaciji... To se zove Android

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

WP je sto puta bolji nego Android. Brži,fluidniji,ne treba odrzavanje i ne stopa pri radu. Mnogo je lakši za korištenje,šteta što nema veliki broj aplikacija kao i Android i iOS,ali mi to uopće ne smeta. Ne sudi ničemu dok se lično ne uvjeriš ;)

Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Uređaji do cca 1500kn i za manje zahtjevne korisne = windows phone,

za sve preko tu je android / ios. 

Moj PC  
5 9 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja bih kad bih birao telefon da mi neko pokloni, uzeo bih nasljednika Lumie 1020, umjesto bilo kojeg Androida ili iPhone-a.

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Nasljednik L1020 još ni ne postoji, a pitanje je dal će MS izbacit još jedan takav "camera phone", dok danas kod L1020 jedino što je vrijedno spomena je kamera, sve ostalo je "out of date"... Sa druge strane trenutno ne postoji baš kvalitetab High End WP... L930 je neki fail pokušaj, osim što se ona 20MP kamera ne može mjeriti sa old timerima poput L920/925, još je i šlag na tortu loš ekran, tu je i slaba baterija, tako da kad se sve zbroji i oduzme ne može konkurirat androidima poput Z3,Appleovom iPhoneu... Kao što je "bik" rekao; do 1500kn još ima izbora, sve iznad je slabo,preslabo...

3 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

L1520?

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
skyhawk10 kaže...

Nasljednik L1020 još ni ne postoji, a pitanje je dal će MS izbacit još jedan takav "camera phone", dok danas kod L1020 jedino što je vrijedno spomena je kamera, sve ostalo je "out of date"... Sa druge strane trenutno ne postoji baš kvalitetab High End WP... L930 je neki fail pokušaj, osim što se ona 20MP kamera ne može mjeriti sa old timerima poput L920/925, još je i šlag na tortu loš ekran, tu je i slaba baterija, tako da kad se sve zbroji i oduzme ne može konkurirat androidima poput Z3,Appleovom iPhoneu... Kao što je "bik" rekao; do 1500kn još ima izbora, sve iznad je slabo,preslabo...

Loš ekran? po čemu loš? nema glance i to je odma odlika lošeg ekrana? 

Slaba baterija- kolega s faksa ima 930 i prezadovoljan je za baterijom, mobitel koristi za sve jer nema laptop. Kaže da mu baterija izdrži čitav dan bez problema. Ja za L920 uvijek iman punjač. 

Kamera- tu bi se složio, mada treba isprobati sad sa Denimom. Kolega koji ima 1520 kaže da je kamera brutalna u odnosu na Cyan, navodno je isto i sa L930 

A činejnica je da u WP platformi trenutno skoro da nema high end uređaja bez kompromisa, takva je jedino Lumia 1520

www.wpnovosti.com
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Nema display memory(zato nema glance), sto je u tom cijenovnom rangu moguće samo kod nokije, a zbog toga i vise zdere bateriju, jer sa svakim gasenjem ekrana, sprema se u RAM, a sa svakim paljenjem povlaci sa RAM-a... Takoder ima premali refresh rate,a i slag na tortu AMOLED je sa starim pen tile rasporedom pixela, nije "dimond shaped" kao kod Samsunga... BTW L1520 nije smartphone, i mnogima je njena velicina neprihvatljiva, plus tome, mnogi vlasnici se zale na los touch..

0 0 hvala 0
15 godina
skyhawk10 kaže...

Nema display memory(zato nema glance), sto je u tom cijenovnom rangu moguće samo kod nokije, a zbog toga i vise zdere bateriju, jer sa svakim gasenjem ekrana, sprema se u RAM, a sa svakim paljenjem povlaci sa RAM-a... Takoder ima premali refresh rate,a i slag na tortu AMOLED je sa starim pen tile rasporedom pixela, nije "dimond shaped" kao kod Samsunga... BTW L1520 nije smartphone, i mnogima je njena velicina neprihvatljiva, plus tome, mnogi vlasnici se zale na los touch..

to sve po glasinama ili iz prve ruke? 

14 godina
odjavljen
skyhawk10 kaže...

To je koliko ja znam smartphone a tip smarta je phablet

14 godina
WindowsPhone - Općenito

Gluposti. Lumia 930 ima jedan od najboljih ekrana na tržištu, a i sam uređaj je odličan. Aplikacije rade neusporedivo bolje nego na android ekvivalentima. Iz prve ruke, osobno s4 i s5 isprobani. 

Ali na kraju se sve svede na igru koliko tko love ima i koji brand preferira. Sve se to ipak lagano može staviti u isti koš.

Fuck me I am famous.
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Kako da rijesim ovaj problem "cuclanja baterije" . Vec mi 3 punjena aplikacija osobe stalno u vrhu potrosnje.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
roach kaže...

Kako da rijesim ovaj problem "cuclanja baterije" . Vec mi 3 punjena aplikacija osobe stalno u vrhu potrosnje.

Koliko vidim pije bateriju u pozadini.. onemogući rad aplikaciji u pozadini..

EDIT

DA.. sad vidim da to nije moguće..

Probaj restart telefona..

Smrt u penziji
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2015 8:43 (geothia).
15 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Problem je sto nemam nikakvu opciju kada udem u aplikaciju, isto je s ugasenon stednjom baterije i s upaljenom.

EDIT: Probao sam i factory resert i resertiranje mobitela, izvadio sam i bateriju i opet stavio i dalje je isto.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2015 8:51 (roach).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice