WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.017.861
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
WP8 - Općenito

Jel neko mjenjao bateriju na Lumia 920? 

Jer razmisljam kupiti drugu jer sumljam da je moja stara buduci da mi mob drzi 8-9 sati od zadnjeg punjenja pa bi nova baterija mozda rijesila problem.

Windows Phone FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: WP8 - Općenito
skank666 kaže...

ako ima još nekog da koristi xbox music ovo će ga usrećiti... ne mogu vjerovat da su tako nesposobni za napravit pristojan app... http://www.wpcentral.com/microsoft-opens-xbox-music-api-all-developers

Baš nekidan razmišljan. To nisu ni balavci ni wannabe developeri i programeri nego ljudi koji rade u Microsoftu. Znači, zbog nečega su na tim pozicijama. I nije mi jasno zašto treba toliko čekati. Apple štanca updateove kao na pokretnoj traci, android se krpa svakako, a mi čekamo. I obično se od silnih najava dočeka aplikacija s potencijalom. I novim obećanjima.

xbox music je dobar primjer, evo, sa internet explorerom se upravo zezam dok pišem ovaj post.

sve u svemu, razočara san se u WP.

“Don’t go to men who are willing to kill themselves driving in circles looking for normality.”
17 godina
odjavljen

ma ja sam zadovoljan sa wp i neću još neko vrijeme mijenjati platformu ali mi nikako nije jasan taj xbox music... koristim i plačam taj servis koji je jako dobar ali aplikacija je užas... hvala bogu na starom playeru... Na IE nemam zamjerki, barem za ono što meni treba...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Gameloft je izbacio novu igru na tržište, zove se Rival Knights, kako nemam mjesta na mobu, nisam je isprobao, ali izgleda prilično dobro {#}

= ) = )
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.7.2014 11:30 (1BIT).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Hoće mi se automatski instalirati aplikacije koje trenutno imam instalirane ako napravim restore s wp 8.1 natrag na wp 8?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Pozdrav. Planiram preć na wp 8.1 sa androida , ali me zanima jesu li na kraju dodali USB otg funkciju ili ne ( i kad planiraju ako nisu?) sa novim os-om ?

0 0 hvala 0
16 godina
Doovx kaže...

Pozdrav. Planiram preć na wp 8.1 sa androida , ali me zanima jesu li na kraju dodali USB otg funkciju ili ne ( i kad planiraju ako nisu?) sa novim os-om ?

http://www.winbeta.org/news/app-demonstrates-windows-phone-81s-usb-otg-feature

17 godina
odjavljen
EZY-E kaže...

Hoće mi se automatski instalirati aplikacije koje trenutno imam instalirane ako napravim restore s wp 8.1 natrag na wp 8?

ne, samo one od prije wp8.1

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
esko kaže...
Doovx kaže...

http://www.winbeta.org/news/app-demonstrates-windows-phone-81s-usb-otg-feature

Treba pročitati opis aplikacije :)

This app also uses Ninko's own non-OTG technology. This app neither confirms or denies that OTG support will be included in Windows Phone 8.1
Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
14 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

hm da. Izgleda da ništa onda od wp-a , to mi je među najbitnijim funkcijama.

0 0 hvala 0
15 godina
WP8 - Općenito

Da li je netko uspio skinut deezer na 8.1dp? Vidjeh da se u novom budu dijeli premium+  članarina a kad ono, nema app za moj divajs

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
dax-lax kaže...

Da li je netko uspio skinut deezer na 8.1dp? Vidjeh da se u novom budu dijeli premium+  članarina a kad ono, nema app za moj divajs

baš sad bacio oko... ima ga i da mi ga skinut

16 godina
dax-lax kaže...

skank666 kaže...
dax-lax kaže...

Kod mene ga u Storeu (US region namještena L520) nema, ali ga mogu instalirati slanjem kroz Store u browseru.

15 godina
skank666 kaže...
dax-lax kaže...

Zanimljivo... pod kojim si regijom? Meni je na USA. Vidim je, ali nemam opciju skidanja.

14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Već kad smo kod Deezera, jel se tamo mogu kupovati pjesme i dali se(ako se mogu kupiti) te pjesme mogu koristiti na Youtubeu bez onih glupih upozorenja i sl....?

0 0 hvala 0
16 godina
Dex.pwn kaže...

Već kad smo kod Deezera, jel se tamo mogu kupovati pjesme i dali se(ako se mogu kupiti) te pjesme mogu koristiti na Youtubeu bez onih glupih upozorenja i sl....?

Ne i ne.

Swedish latin super funk.
17 godina
odjavljen
dax-lax kaže...

Zanimljivo... pod kojim si regijom? Meni je na USA. Vidim je, ali nemam opciju skidanja.

regionalne postavke su mi HR a sve ostalo uključujući i account - UK.

17 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
Dex.pwn kaže...

Ne i ne.

kod Deezer premium + se mogu pjesme slušati offline , što znači da se kopija pjesme lokalno spremi na uređaj na kojem se sluša (mobitel, tablet, pc). upotreba tih pjesama za youtube videe nije legalna bez dopuštenja vlasnika autorskih prava tih pjesama

16 godina
Wolverine kaže...
sirka666 kaže...
Dex.pwn kaže...

Ne i ne.

kod Deezer premium + se mogu pjesme slušati offline , što znači da se kopija pjesme lokalno spremi na uređaj na kojem se sluša (mobitel, tablet, pc). upotreba tih pjesama za youtube videe nije legalna bez dopuštenja vlasnika autorskih prava tih pjesama

Možeš je slušati offline, ali ne možeš je kupiti, i kada ti istekne pretplata više je ne možeš slušati.

Swedish latin super funk.
11 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Jos nije izasao ni sluzbeni WP 8.1 sa pripadajucim firmwareom OEM-a, a Microsoft drugi tjedan zavrsava svoj prvi, veci update WP 8.1 platforme... Naravno trebat ce cekat nekoliko mjeseci da OEM i operatori izbace isti, ali za koji tjedan ce update biti dostupan svima koji su u DP programu...

http://m.wpcentral.com/windows-phone-81-update-1-reportedly-nears-completion

1 0 hvala 3
16 godina
WP8 - Općenito

Neka neka..ko ne voli apdejte :D

Windows Phone FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Nije problem update, problem je na koji nacin taj update kasnije kruzi kod OEM-a i operatora, i na kraju izade van pola godine kasnije, ako uopste izade(za Samsunga i HTC i njihov sluzbeni WP 8.1 nitko nista ne zna)... Sada je Microsoft preuzeo Nokiju, pa bi bar za Lumie mogao plasirat update izravno OTA,zaobilazeci operatore, bas kao sto to radi apple... Sada imamo situaciju da van ide prvi veliki update WP 8.1, a krajnji korisnici,sluzbeno su jos na WP8(ne racunam nas na DP verziji)... Dakle ista stvar kao i na Androidu, a ako ista istinski mrzim kod androida, ona je to nacin na koji se android uredaji azuriraju(ili bolje rec "ne azuriraju")...

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.7.2014 18:35 (mastermax).

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Mene iskreno to živcira... Mi koji imam Samsung/HTC ćemo dobiti Update kad na vr' brda vrba zamrda -.-

Ak Samsung ne izda fireware, *e*at ću im sve, i da usput pitam kako se može vratiti WP8.0 na Samsungu

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Upravo to... Ako ovako nastave nikad necu imat sluzbenu verziju OS-a jer dok operateri izbace updejt MS vec ima DP u pripremi...
Sad sam na wpcentralu vidio clanak da je updejt RTM... LOL A ni 8.1 ljudi nemaju, po nekakvim brojevima WP8.1 se vrti na 8% telwfona
11 godina
neaktivan
skank666 kaže...
Upravo to... Ako ovako nastave nikad necu imat sluzbenu verziju OS-a jer dok operateri izbace updejt MS vec ima DP u pripremi...
Sad sam na wpcentralu vidio clanak da je updejt RTM... LOL A ni 8.1 ljudi nemaju, po nekakvim brojevima WP8.1 se vrti na 8% telwfona

Mi na Nokijama jos nemamo Cyan update koji donosi sluzbeni WP 8.1 i prilagodeni firmware... Zapravo je dan danas Cyan kao neki trac, svi su culi za njega,al nitko ga nije vidio... U nekim regijama je navodno izasao,al po forumima ga nitko nema...Navodno bi po europi trebao izac krajem ovog tjedna,al otom potom... Sa druge strane pak juzeri Samsunga i HTC-a neznaju ni dal ce dobit, a kamo li da znaju kad ce dobit... I sad sa trece strane, Microsoft zavrsava svoj prvi veliki update WP 8.1, kojega ironicno koristi oko 8% WP juzera, a ti juzeri su vecinom u DP programu... Shebana je to kolotecina, i ocito nema skidanja sa DP programa, ako se zeli bit u toku sa Microsoftom...

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.7.2014 21:28 (mastermax).
15 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Sve mi se čini da ću na iphone preći, tamo se bar zna tko pije a tko plaća.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625
Moj PC  
5 4 hvala 0
14 godina
odjavljen

Mogo bi i ja, al kad mob preraste moju čunu {#}

Mada razmišljam kad se u Links vrati l1520 da uzmem nju, ak ništa drugi imam barem dobar GPS i siguran sam da će biti update, kad tad

17 godina
EZY-E kaže...

Sve mi se čini da ću na iphone preći, tamo se bar zna tko pije a tko plaća.

EZY-E znaj, svemu je kraj, zbogom i više se ne vraćaj! {#}
PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
17 godina
WP8 - Općenito
Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Dolazi mi u petak L920, pa do sada sam se ganjao s 800, i odličan je mob, ne bi ga mjenjao, da eto nema više podrške i sad neke stvari više ne rade kako su trebale raditi. 

Pa na ovom novom 8WP, koje postavke imate, HR vjerojatno neću gledati kao jezik, a regionalne postavke? Koje držite, i imate neke tipove što napraviti u početku. A i aplikacije koje su dobre.

Jer ipak razlika je ogromna s 7.8 na WP8+ 

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice