WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.027.628
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: WP8 - Općenito
FlyBoy kaže...

Bok ekipa. Jest da je tema o OS-u a ne o uređajima, ali koji je po vama best buy WP8 trenutno? 

Pri tom dolazi u obzir i polovno sa ebaya/njuškala itd...

Vidim da Lumije 920 idu već za 200-250 dolara na ebayu i to iz UK (bez PDV-a znači) a Ativ S još i jeftinije, dok već npr. Lumia 925 (koja nije puno bolji mobitel) kreće na 350$.

Već kad spominješ ebay i lumije, sjetio si me da pitam.

Evo par L925 koje me iznenaduju cijenom a ne znam koja je fora tu ?!

1. 925 - bad imei, šta bi to znacilo?

2. 925 - ova je valjda zakljucana na tmobile?

Uglavnom moje pitanje bi bilo dal se moze nac 925 na ebayu a da radi normalno u hrvatskoj i da je otkljucana na sve mreze?

Windows Phone FTW
11 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Bad IMEI znaci da je mjenjan IMEI na mobitelu, a sad ti zakljuci zasto bi to netko radio(ukraden mob mi pada na pamet)...

1 1 hvala 1
17 godina
WP8 - Općenito

jos je i razlika u gb 16 kod 925 i 32 kod 920 - makar ima i opcija vodafone 925 sa 32gb,ali to se tesko moze naci (ima mislim 1 ducan samo kod nas sa tim )

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
Jel se vama dogadja da nekad kad upalite kameru, da bude crno, app se upali ali nema slike....

To mi se dogodilo poslje snimanja videa

Isto tako kad snimam video i prebacim ga na komp, bude mi velik kao 4.8" ekran, a ne u rezolucij 1920x1080...
Jel netko zna kako to popravit? Imam Ativ S i8750...
16 godina
Dex.pwn 
Isto tako kad snimam video i prebacim ga na komp, bude mi velik kao 4.8" ekran, a ne u rezolucij 1920x1080...
Jel netko zna kako to popravit? Imam Ativ S i8750...

Dal ti je u video postavkama postavljeno na 1080p?

Windows Phone FTW
14 godina
odjavljen

Jest, isto tako kad drzim drugacije mob(znaci vodoravno il kako vec), moram glavu postavit vodoravno da bi normalno vidio video -.-

17 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Evo... Meni odjednom počeo Whatsapp radit probleme... Sve drugo super radi, samo ovdje kasne notifikacije.

Sa 8.0 radi bez greške, ali sa 8.1 hoće kasniti...

Ako stavite na lockscreen da ima detailed notifikaciju raditi će OK kojih 24h, ali onda ponovno počinje kasniti... Onda promijenite program koji pokazuje detailed (npr. FB ili kalendar) pa vratite na WhatsApp pa će ponovno raditi.

Uglavnom... Očekuje se update koji će to riješiti

Tko pod drugim jamu, ja mu mamu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
WP8 - Općenito

kako prebaciti brojeve iz imenika na karticu na htc 8x? danas mu je zadnji dan korstenja pa si trebam spremit brojeve na karticu jer ide u novi uređaj.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

To ti se sprema na e-Mail

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Kako se može izbrisati pjesma iz playera a da se mob nemora sajati na komp? Postoji uopče ta mogučnost?Imam jednu stvar skinutu ali ima neki feler i player ju ne želi očitati pa bi želio to maknuti bez spajanja na komp.L925 WP 8.0 black

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.4.2014 11:20 (honda_zg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WP8 - Općenito

dodirni i drzi malo duze i pojavice ti se opcija delete, ali ima taj bug kad izbrises pjesmu ostaje ona tu u playlisti ali se ne moze pokrenut, bar je tako bilo kod Music aplikaciji, mislim da ovo ne mozes na nekim drugim muzickim aplikacijama tipa Nokia Mix Radio 

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Nakon 3 tjedna od instalacije DP 8.1, izdrzljivost baterije mi se drasticno poboljsala... Inace bi max drzalo 24h,al unazad nekoliko dana ide preko 30h... Uredaj je Nokia Lumia 925 :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.4.2014 19:33 (mastermax).

2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Indestructible kaže...

dodirni i drzi malo duze i pojavice ti se opcija delete, ali ima taj bug kad izbrises pjesmu ostaje ona tu u playlisti ali se ne moze pokrenut, bar je tako bilo kod Music aplikaciji, mislim da ovo ne mozes na nekim drugim muzickim aplikacijama tipa Nokia Mix Radio 

Znači iz play liste se može maknuti samo ako se spoji na komp?
16 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Kada dolazi official wp 8.1?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

Kada dolazi official wp 8.1?

Možda krajem ljeta, ne zna se točno...

17 godina
WP8 - Općenito

One Tube aplikacija je trenutno besplatna u Storeu

Ova aplikacija poprilično nalikuje na nekadašnju službenu, možda i najbolju microsoftovu Youtube aplikaciju s tri podizbornika recommended, trending i izbornik posvećen vašem profilu. Aplikacija osim pregledavanja videa s Youtube usluge nudi mogućnost preuzimanja videa kao i samog tona videa, a isto tako omogućava i postavljanje videa na vaš prijavljeni profil kao i mogućnost pregledavanja preuzetih video filmova.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.5.2014 11:48 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WP8 - Općenito

windows phone store opet stekucka

Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Ja moram priznati da je na 8.1 totalni krš i bug sa playlistama u odnosu na 8.x.

nemožeš prebrisati što želiš,čak ni nakon spajanja s kompom.

Aplikacija Glazba nije dobro i kvalitetno riješena,tako da sam se prevario kad sam mislio da se Nokia može nositi sa Ipodom(Iphoneom) što se tiče glazbe.

Za sada,to je nebo-zemlja razlika u intuitivnosti pri korištenju u korist Applea.

0 0 hvala 0
17 godina

Kako, meni šljaka sve dobro kao i prije!? Inace najlakše je iskopirat apple sistem ili onog koga je apple iskopirao..

14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Mene ebe jos samo kamera i to je to....

Kad snimim video i stavim ga na YT ispadne ovako, a postavljen je na 1080p

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa naravno kad okomito snimaš... 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

A kako bi onda trebao?

1 2 hvala 0
17 godina
odjavljen

lol, pa valja vodoravno... jel ti npr. monitor ili tv stoje okomito? naravno da ne

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
WP8 - Općenito

Hahaha ovo je super. {#}

- Psiho246
Moj PC  
11 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

xD Pa onda bolje da nemam kameru...

Kad moram tako drzat xD

0 5 hvala 0
14 godina
Okreni si monitor kao sto drzis mobitel i onda neces imat tih problema te ce ti kamera opet dobiti funkciju.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
17 godina
Dex.pwn kaže...

Mene ebe jos samo kamera i to je to....

Kad snimim video i stavim ga na YT ispadne ovako, a postavljen je na 1080p

To ti je poznata greška na svim wp8 telefona i nju, na žalost, MS neće ispravljati.

Apple i Android, čujem, nemaju taj problem :)

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Ako nece ispravit tu gresku, cemu onda snimanje? Kao da st prodali auto bez motora xD

Jel ima neka app koja nema taj problem ?

@ Nije problem u tome kako je okrenuto, pogledaj kako je formiran video, kao da snimam ekran moba s kojim snimam sobu -.-

Isto tako sam primjetio kad se slikam s prednjom kamerom, da sve sto je u stvarnosti na desnoj strani ce na slici bit na lijevoj strani :|

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.5.2014 19:05 (Dex.pwn).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Šta pričaš ti?

Ti se zayebavaš ili?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625
Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
odjavljen

Sta xD?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice