WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.023.955
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: WP8 - Općenito
Primjetio sam da mi je mobilni net na 3gu(tocnije h+) sporij nego na wpu 8.0 treba mu pola sata da otica stranicu....

Kako da to popravim?
16 godina
Sandro HR Zagorje kaže...
Kopite0310 kaže...

Jel ima netko od vas problem s Viberom?? Od kada sam na 8.1 ne dolaze mi notifikacije,nista.. Tek kad uđem u Viber onda vidim poruke,pozive itd. A notifikacije i push su mi ukljuceni u postavkama! Također nemam Viber u onom u postavkama telefona za namjestanje melodija itd.. Jel netko zna nesto o tome??

Bas sam ja to htio pitat al u vezi whatsapp-a! Potpuno isto ko i tebi...sve je ukljuceno, al tek kad otvorim whatsapp , tek onda mi pokaze da mi je dosla poruka! Uzasno me nervira

Koristite li battery saver? Ako da, a niste dopustili Wappu, Viberu ili bilo kojem trećem appu da radi u pozadini na baterry saveru, dok ne uđete u sam app, notifikacija neće biti.

Da se i ja osvrnem na bateriju. Prvih par dana potrošnja baterije je bila luda, znalo je otići po pola baterije do podneva (od 6 sati ujutro), bez prčkanja po mobitelu. Jučera sam primjetio da se smirila potrošnja, pola sata prije ponoći bila je na 57% uz istu količinu korištenja.

16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Pozdrav, trebala bi mi pomoc oko HTC 8s. Nabavio sam ga sa razbijenim ekranom i bootloop-om, tj. nakon pocetne HTC dobrodoslice ekran bi poplavio i resetirao se. To sam rijesio sa hard reset. E, sada kada idem napravit update wp 8, javi mi gresku 8007000d. Trazio sam sinoc po netu, ali nisam nasao nikakovo rijesenje, pa se nadam da bi mi netko ovdje mogao pomoc.

Hvala!

0 0 hvala 0
12 godina
WackyZG kaže...
Kopite0310 kaže...

Jel ima netko od vas problem s Viberom?? Od kada sam na 8.1 ne dolaze mi notifikacije,nista.. Tek kad uđem u Viber onda vidim poruke,pozive itd. A notifikacije i push su mi ukljuceni u postavkama! Također nemam Viber u onom u postavkama telefona za namjestanje melodija itd.. Jel netko zna nesto o tome??

Bas sam ja to htio pitat al u vezi whatsapp-a! Potpuno isto ko i tebi...sve je ukljuceno, al tek kad otvorim whatsapp , tek onda mi pokaze da mi je dosla poruka! Uzasno me nervira

Koristite li battery saver? Ako da, a niste dopustili Wappu, Viberu ili bilo kojem trećem appu da radi u pozadini na baterry saveru, dok ne uđete u sam app, notifikacija neće biti.

Da se i ja osvrnem na bateriju. Prvih par dana potrošnja baterije je bila luda, znalo je otići po pola baterije do podneva (od 6 sati ujutro), bez prčkanja po mobitelu. Jučera sam primjetio da se smirila potrošnja, pola sata prije ponoći bila je na 57% uz istu količinu korištenja.

Normalno da NE koristim battery saver... 

16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
WackyZG kaže...
Kopite0310 kaže...

Nema potrebe biti nervozan. Idemo dalje. Jesi li radio hard reset? Meni se Wapp rušio svako malo dok nisam nakon updatea napravio dva hard reseta jedan za drugim, s postavljanjem između.

16 godina
neaktivan

ajde napokon, iako teamviewer odraduje posao odlicno, bilo je i vrijeme da izdaju sluzbenu podrsku :D

Steam: just_mau5
12 godina
WackyZG kaže...
WackyZG kaže...
Kopite0310 kaže...

Nema potrebe biti nervozan. Idemo dalje. Jesi li radio hard reset? Meni se Wapp rušio svako malo dok nisam nakon updatea napravio dva hard reseta jedan za drugim, s postavljanjem između.

Nisam nimalo nervozan na tebe...nervozan sam na Whatsapp :) ! Jesam, uradio sam hard reset, soft reset...whatsapp je dodan na zakljucni zaslon, u pozadinu te u obavijesti + radnje ( ili ti notifikacijski centar) ..sve je ukljuceno! Jucer je bilo uzas...dns se nesto malo popravilo...kako mu dode! E sad..jel to do moba( software-a) ili whats app-a, neznam... a isto tako, baterija nakon updatea 8.1  je kraca za 2h najmanje...Ovako jadnu bateriju imam na l820, sad je jos gora. Mislim da necu vise tako brzo zurit za nekim updateom...

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.4.2014 11:32 (Sandro HR Zagorje).
16 godina
WackyZG kaže...
WackyZG kaže...
Kopite0310 kaže...

Nisam nimalo nervozan na tebe...nervozan sam na Whatsapp :) ! Jesam, uradio sam hard reset, soft reset...whatsapp je dodan na zakljucni zaslon, u pozadinu te u obavijesti + radnje ( ili ti notifikacijski centar) ..sve je ukljuceno! Jucer je bilo uzas...dns se nesto malo popravilo...kako mu dode! E sad..jel to do moba( software-a) ili whats app-a, neznam... a isto tako, baterija nakon updatea 8.1  je kraca za 2h najmanje...Ovako jadnu bateriju imam na l820, sad je jos gora. Mislim da necu vise tako brzo zurit za nekim updateom...

Probaj onda pisati Wappu preko llinka u Storeu, i skini Diagnostics app, pa tamo napravi snimanje loga (odabereš kategoriju, odradi ulaz u Wapp kad tinetko pošalje notifikaciju, a ne pojavi se), screenshotaj, zalijepi uz report, opiši što se događa i drži fige da će što prije ispeglati taj problem.

15 godina
DrFriks kaže...

Pozdrav, trebala bi mi pomoc oko HTC 8s. Nabavio sam ga sa razbijenim ekranom i bootloop-om, tj. nakon pocetne HTC dobrodoslice ekran bi poplavio i resetirao se. To sam rijesio sa hard reset. E, sada kada idem napravit update wp 8, javi mi gresku 8007000d. Trazio sam sinoc po netu, ali nisam nasao nikakovo rijesenje, pa se nadam da bi mi netko ovdje mogao pomoc.

Hvala!

Dali ti ovdje pričaš o updejtu na WP 8.1 developer preview??

Ako da evo ti link kako si to likovi riješili  http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=52011799&postcount=23

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.4.2014 13:07 (izzy007).
16 godina
neaktivan

Iskreno ne znam koji je update, samo mi je nakon resetiranja mobitela ponudilo update, skinilo ga je, ali ga nije uspilo instalirati. Pokusat cu s ovim. Hvala!

15 godina
DrFriks kaže...

Iskreno ne znam koji je update, samo mi je nakon resetiranja mobitela ponudilo update, skinilo ga je, ali ga nije uspilo instalirati. Pokusat cu s ovim. Hvala!

Provjeri prvo u mobitelu u postavkama koju trenutno verziju os-a imaš pa objavi ovdje. Ovaj link koji sam postavio je za WP8.1 update, ali ti prvo trebaš imati GDR3 na HTC-u da bi ovo stavio. Zato provjeri prvo u postavkama koju trenutno verziju os-a imaš pa postavi ovdje na forumu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.4.2014 13:31 (izzy007).
15 godina
Sto se tice Whatsappa i Vibera, na WP platformi su, mozemo reci, odavno, a niti se ne trude popraviti bar da nas obavijesti kad nam stigne poruka ili poziv, a ne da moramo ulaziti svaki put u aplikaciju. Sramota
16 godina
neaktivan
OS version: 8.0.10211.204
11 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Sto se tice Vibera i Whatsappa, to je njihova greska, a ne DP verzije WP 8.1... Na popravljanje buga se ne bi previse zanosio, jer te aplikacije su bugovite od kad su se pojavile na wp platformi, a ni dan danas ne sljakaju ni priblizno kako bi trebale... Srecom pa postoji messenger, tako da Viber i Whatsapp ni ne koristim...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Evo posto sam jucer pitao dali netko ima rijesenje oko Vibera pa da samo stavim update svojim zapazanja... Sinoc sam reinstalirao Viber i ponovo mi nisu dolazile notifikacije ali zato danas ujutro se valjda sam zblesirao i pocele su jedna za drugom dolaziti push notifi. za sve one poruke koje su mi dosle ovih dana a nisam ih dobio notifikacijama iako sam ih procitao i izbrisao u samoj app!  tako da je jedno 15 puta ujutro zazvonio i skoro ga nisam rastavio u zid od nervoze!  Uglavnom sad valjda dolaze i pojavio mi se Viber u postavke>obavijesti+radnje tako da mogu personalizirati app...  

Da se nadovezem na Whatsapp;  meni je whatsapp u 95% slucajeva od pocetka u redu... nekad i on zna zastekat pa se poruka vidi tek kad se ude unutra ali to je toliko rijetko da niti ne primjecujem... Messenger me zivcira i iskreno bezveze mi je sto su izbacili FAcebook chat iz telefona jer ovaj messenger mi nikako ne pase! Svaka budala mi u svako doba dana moze poslat poruku a na integriranom chatu si mogao se odlogirat i nebi ti dolazile poruke kad ti ne zelis da ti dolaze!  

Sve u svemu jedina zamjerka mi je na sve te chat applikacije sto su jako spore i treba im dosta vremena da se otvore.. Puno su sporije od applikacija na Iphone-u i Androidu... Viber pogotovo a i messenger je isto spor.. jos mi je whatsapp najbolji!

0 2 hvala 0
15 godina
DrFriks kaže...
OS version: 8.0.10211.204

Ti imaš GDR 1 u mobitelu

Moraš prvo napraviti update na GDR2. pa onda na GDR 3 pa tek onda možeš na WP8.1

ovo su verzije:

8.0.10211.204  - (GDR 1)

8.0.10327.77  ili 8.0.10328.78   - (GDR 2)

8.0.10512.142, 8.0.10501.127, 8.0.10517.150, 8.0.10521.155   - (GDR3)

To što on tebi pokušava instalirati je GDR 2 update,a ne WP8.1

Moguće da ti ne prolazi jer nemaš dovoljno slobodnog prostora. Treba ti oko gigu slobodnog prostora. Pobriši sve što ti ne treba te napravi FACTORY RESET. Nakon toga probaj ponovno napraviti update. Ako prođe opet napravi FACTORY RESET pa ponovno potraži update i ako sve bude ok dobit ćeš i GDR3 te ponovno napravi FACTORY RESET.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.4.2014 14:55 (izzy007).
16 godina

Jel ima netko HUAWEI W1 dobivam ga jeftino u pretplati jel se čemu?

16 godina
neaktivan

Evo pobrisao sam par aplikacija, imam oko 1.1 gb slobodno. Pokusao sam ponovno napraviti update, al ponovno se ista greska javlja. Moze li se taj GDR2 update nekako napravit preko kompa, kao na wp 8.1?

Evo ponovno sam napravio factory reset, ponovno nije htjelo instalirati update, zatim me mobitel lijepo pozdravio, ugasio se i vise nece da se upali {#}

A nista, sutra cu ga pokusati ponovno oziviti

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.4.2014 21:27 (DrFriks).
14 godina
WP8 - Općenito

dostupan update za access point koji bi trebao rijesiti problem sa ie 11 koji neki korisnici imaju

http://nokiamob.me/wp-content/uploads/2014/02/access-point-tag.jpg

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
15 godina
DrFriks kaže...

Evo pobrisao sam par aplikacija, imam oko 1.1 gb slobodno. Pokusao sam ponovno napraviti update, al ponovno se ista greska javlja. Moze li se taj GDR2 update nekako napravit preko kompa, kao na wp 8.1?

Evo ponovno sam napravio factory reset, ponovno nije htjelo instalirati update, zatim me mobitel lijepo pozdravio, ugasio se i vise nece da se upali {#}

A nista, sutra cu ga pokusati ponovno oziviti

Očito imaš problem s ROM-om koji je u mobitelu. Nešto je zeznuto. Ako ne uspiješ niti nakon što ga oživiš jedini način ti je fleshanje novog ROM-a u mobitel. 

Nisam to nikada radio, ali ima kolega na forumu koji jesu pa bi ti mogli detaljnije objasniti kako to ide. Možeš i potražiti na netu. Ima informacija. Pogotovo na XDA-developers forumu.

16 godina
neaktivan
Ne znam do cega je, Problem je sto ga uopce ne mogu upaliti, sa niti jednom kombinacijom . Kad ga pokusam upaliti, ponekad zavibrira, ali najcesce nema niti vibracije.
14 godina
odjavljen
Pa nosi na servis, sta cekas?
16 godina

Da ti nije prazna baterija?

HTC 8X :)
16 godina
neaktivan
kratos091 kaže...

Da ti nije prazna baterija?

LOL! Nadam se da bi to prvo provijerio...

Btw najbolje da to odnese na servis...

17 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

probaj sa nokia software recovery tool-om ...

http://www.nokia.com/us-en/support/software-recovery/

a da, htc je u igri.. sorry

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.4.2014 9:47 (skank666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Kada se ugasio baterija je bila na oko 80%, stavio sam ga na punjac, ali ne reagira. Kada ga spojim na laptop preko usb win 7 mi javi gresku da usb nije prepoznat.

0 0 hvala 0
15 godina
skank666 kaže...

probaj sa nokia software recovery tool-om ...

http://www.nokia.com/us-en/support/software-recovery/

On ima HTC 8s. Dali će to raditi?

17 godina
odjavljen

ne

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
Mislim da ovdje jedino pomaže flash-anje mobitela ili servis
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice