Znam da je to devolper preview, sve je to meni jasno. Necu tu verziju jer je bugovita itd. Cekat cu rade konacnu verziju:)
Mene zanima, zasto nemam jos niti GDDR3 ? Kako tu updatati?
Pa čuj... Ovo u osnovi i je konačna verzija... Baš i nema nekih bugova. Ono što će biti konačna verzija u osnovi će biti romovi specifični za teleoperatere i proizvođače... Pošto Samsung nema specifičnosti tipa glance i sl., slobodno si stavi na svoj mob.
Ja na mojem koji je ful otključan isto nisam imao GDR3 dok nisam ušao u dev preview program...
A ovaj 8.1 ti preporučam... Ono što se ljudi bune po forumima nisu bugovi, nego dizajnerske odluke (kao npr. Xbox music koji zamjenjuje music hub - siromašniji opcijama, ali se zato može updatati neovisno o osu... dolazi ovaj tjedan update; onda stavljanje igara u app list - tu je mislim bio glavni razlog podilaženje developerima da se poveća vidljivost igara - ovak buš vidil igru samo kad ciljano ideš u games hub ili ju imaš pinanu na start... onak ju vidiš u popisu pa si pomisliš "baš bi se mogao malo igrati")
Nekakvi problemi tipa "kraće trajanje baterije" su ljudima bili prisutni samo zato jer može više programa raditi u pozadini... Ja sam si složio da mi rade točno oni koji su radili i u WP8.0 i trajanje baterije mi je +/- 5% u odnosu na prije updatea.

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
, moram koristit dodatan softver za kopirat muziku na mob , a onda mi ne prikazuje ime izvođača (id tagovi su svi upisani)
Samo stoji na locksreen-u da je podešen al nikako ne zvoni...
Tnx
. Kad se malo napunila upalila se i sad bi rekao da je stanje malo bolje, neda mi se hard reset radit ali mislim da bi bilo dobro!