Windows Phone 7 P&O

poruka: 3
|
čitano: 1.343
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Windows Phone 7 P&O

Koliko vidim nema tema o WP7, a sve više je korisnika ove sve bolje platforme, koji su sigurno zaslužili svoju temu. Famozni mango update je najavljen da će stići kroz tjedan-dva dana i tako će WP7 postati znatno bolja platforma i više će konkurirati iOS-u i Androidu.

Lista featuresa koji dolaze s mangom:

http://pocketnow.com/windows-phone/windows-phone-7-mango-features-fully-revealed

Kako mango radi:

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Windows Phone 7 P&O

Bas sam htio otvoriti novu temu ali moze valjda i ovdje nije totalni OT.

Htio sam malo experimentirati s mobilnom OS-ovima pa sam uzeo HD2.

Zanimam me dali netko ima isti s WP7 i dali je primjetio krace trajanje baterije (i do 30%) u odnosu na Android Rom-ove.

WP7 je xbmod/yuki 7720 ROM v2.

I WP7 i Andriod(i) su instalirani na tel a ne na karticu, znaci bez dualboota i slicno.

0 0 hvala 0
14 godina
Windows Phone 7 P&O

zelim sve najbolje Wp7 os-u zbog nokie, a  i inace, bolje da imamo veci izbor mobitela s razlicitim os.om. na WP7 UI nikako da se naviknem, sve planiram da kupim, vidi se da je OS fluidan, radi besprijekorno, al UI nikako mi se ne svidja, ocekivao sam da ce to Nokia promjeniti, ali nazalost nista od toga,  za one koji se odluce za WP7, dobro je pa mogu kupiti po "niskim" cijenama mobitele, HTC HD7, Samsung Omina7, LG Optimus 7 (kako se vec ono zove), a i sad ce taj famozni update, koji ce preporoditi te mobitele, samo se bojim pomalo za taj samsung, znam da imaju neke probleme s tim updateom, a najvise mi se svidja mobitel Samsung Focus

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice