Vip Ideal+Mobile Surf 50 - iskustva i savjeti

poruka: 7
|
čitano: 2.496
|
moderatori: XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina

Godinama sam Vip član, no nikad ne i pretplatnik.

Također sam potpuni "noob" po pitanju "pametnih telefona", pošto imam svoj stari-dobri Samsung D900 i jedino surfanje mi je par put na godinu pogled na Wodafone besplatni site :)

Vjerojatno dolazi vrijeme kad nebum mogel na net od doma, tj. nebu me doma, a namjerevam pratiti neke forume itd...nikaj naveliko, no tražim pristup netu i mogućnost postanja i logiranja svugde.

Malo sam gledal stranice i ponude Vipa i naišel na ovu iz naslova teme:

Vip Ideal + Mobile Surf 50 tarifa

Čini se kolko-tolko prihvatljivom, recimo da bi išel na "prelazak na pretplatu", a za oko su mi zapeli LG Optimus One L500 i Samsung i5500 Galaxy 5

Kaj me zanima?

Sve :)

Od vjerodostojnosti ponude, dal ima nekih caka (financijskih naravno), na kaj treba eventualno paziti. koji mobitel, korištenje, tj. surfanje s njim...

Isplativost naravno i ima li neka bolja ponuda.

Zanimaju me točne brojke, iz prakse.

Hvala

Sto mi Darkwoodskih bubnjeva! |CroSimRacing|
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni se čini da ti je bolje uzet Bez limita 50 tarifu i uzmeš si sam Mobile Surf 50 paket. Mobitel ti dođe isto, a pretplata sa Mobile surf 50 sveukupno 75 kn. Jedino kaj je naknada za uspostavu poziva 4 lipe skuplja, ali se isplati ako ne zoveš po 150 puta mjesečno. I SMS-ovi su malo skuplji...

S Vip Ideal+Mobile Surf 50 plaćaš 70 kn mjesečno, ali kad potrošiš ovih 6 besplatnih surf paketa nakon 6 mjeseci bit će ti 85 kn.

Ja si uskoro kupujem u Vip-u Omniu 7 pa sam pogledao malo te tarife {#}.

0 0 hvala 1
18 godina

Ne znam, a ovde daju 6 tih paketa, a velim da bi mi trebal za net - kak to uopće funkcionira, pošto spominju neograničeno surfanje, a s druge strane u cjeniku piše da ide po 10kb obračunski?

Velim, to me interesira više od svega - koji mob, kak to šljaka i na kaj trebam paziti da se eventualno financijski ne zeznem - cake s ugovorom i to...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sa tih 6 paketa dobiješ 50 MB prometa mjesečno u prvih 6 mjesesci. Poslije si moraš sam plaćat. To su ti ovi paketi. Neograničeni su pozivi u Vip mreži.

Samo pročitaj šta sve piše i nećeš se zeznut. Do kolko kuna kupuješ mob?

0 0 hvala 0
18 godina
Re: Vip Ideal+Mobile Surf 50 - iskustva i savjeti
idoh kaže...

Sa tih 6 paketa dobiješ 50 MB prometa mjesečno u prvih 6 mjesesci. Poslije si moraš sam plaćat. To su ti ovi paketi. Neograničeni su pozivi u Vip mreži.

Samo pročitaj šta sve piše i nećeš se zeznut. Do kolko kuna kupuješ mob?

Pa do nekih 400-500, velim, jako, od presudne važnosti mi je net, tj. mogućnost kvalitetnog korištenja foruma, po mogućnosti i admin opcija (recimo u PS3 browseru pol toga ne radi na SMF-u, nemrem se logirati na (samo/isključivo) ovaj forum... 

16 godina
neaktivan

Ne znam što se tiče korištenja foruma. I ja si isto tek kupujem svoj prvi smartphone :). Pretpostavljam da netko koristi na ovom forumu pa bi mogao reć. Inače, taj Optimus One P500 koji si reko u prvom postu bi trebao bit dobar.

0 0 hvala 0
18 godina
Re: Vip Ideal+Mobile Surf 50 - iskustva i savjeti
idoh kaže...

Ne znam što se tiče korištenja foruma. I ja si isto tek kupujem svoj prvi smartphone :). Pretpostavljam da netko koristi na ovom forumu pa bi mogao reć. Inače, taj Optimus One P500 koji si reko u prvom postu bi trebao bit dobar.

Podcrtano, nije da ih nema reganih :)

I meni se više dopada Optimus, no imam i volim Samsung :)

Zato i tražim mišljenja...ovo gore ne mora nikaj značiti.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice