Ništa ne pomaže. Već sam frustriran u vezi ove SD kartice i ovih glupo napravljenih particija. Jel ima itko jos kakvu ideju kako to rijesiti?
Ne mozes prebaciti aplikaciju u postavkama telefona. Treba ti aplikacija FolderMount, dalje je sve jednostavno prebacivati, pa čak i aplikacije koje se ne mogu, mogu se! skini s marketa aplikaciju, samo prati upute, nemas sto zeznuti, nakon odradjene stvari, i dalje ti se prikazuje folder aplikacije i u unutarnjoj pohrani i na sd kartici, al ne brini, aplikacija je na sd kartici, a ono sto vidis u unutarnjoj pohrani je image.
Pozdrav ekipa, dal netko zna gdje nabaviti novi ekran za V5?
Dobardan ja bi trebao pomoc
nedavno sam na mom telefonu (Mobiwire Auriga/tele2fon v5) instalirao aplikaciju sa play stora (android tweaker 2 ) poslije sto sam napravio nekoliko promjena aplikacija me pitala da restartam telefon nakon sto sam restartao telefon usao mi je u bootloop
molim vas dali bi netko mogao napraviti recovery svog telefona i poslat mi ga ili mi samo reci gdje ga mogu naci na internetu
hvala vam
Pozdrav! Pitanjce jedno..
kako si ga otključao.. ??
imam ga trenutno i trebao bi ga otključati da radi na sve mreže pa ako mi možeš pojasniti
Hvala!
Pozdrav.
Imam jedan problem sa ovim uređajem.prednja kamera mu je prestala raditi.zadnja kamera radi normalno no kada pokušam ući u prednju kameru slika se zamrzne i na kameri ne mogu nista te se nakon 10 sec kamera isključi i Pise da je prestala sa radom.
Zna li netko možda kako da to popravim? Probala sam sa tvorničkim desetom i nije uspjelo.
LP.

Za root koristi framaroot....mislim da je Boromir exploit
Je li postoji nekakva maskica za ovaj mobitel?
Imam nekih problema s ovim mobitelom....Znaci u zadnje vrijeme kamera mi se pocne paliti sama od sebe,zatim tipka za zakljucavanje radi kada treba odkljucati mobitel a kada ga trebam zakljucati onda ne radi.Nemam pojma zasto...To sve se pocelo događati odjednom.Dan poslije toga napunio sam mobitel i par sati poslije gledam baterija je na 67% !!!!! Sve je bilo iskljuceno wifi,apk,svee. Mobitel imam oko 4mj i nema ni ogrebotinu,nikad mi nije ispao iz ruke.Stvarno neznam sto se događa s njim,molim vas recite mi ako netko zna u cemu bi mogao biti problem...
Molio bih tko ima ovaj telefon odnosno mobitel Tele2fon V5 MobiWire Auriga da mi posalje ako je ikako moguce file
"vold.fstab" na mail ili da link. Radio swap radi Micro sd kartice pa ga obrisao bez backup.
To cete pokupiti sa programom Root Browser. Ovo je putanja.
1 . Download root browser from play store
2. Browse to /system/etc/vold.fstab
I onda copy "vold.fstab". OK.
Hvala i pozdrav.
imam isti problem,kamera se pali sama od sebe kada mobitel priključim na punjač,i nemože se zaključati....danas sam ga odneso na servis u mesc...jesi riješio problem sa svojim???
problem riješen,nekakva tvornička greška,dobio sam novi mobitel od tele2
Zna neko di je najjeftinij servis (zamjena ekrana) i kolko odprilike kosta?
Stara ga uzela na pretplatu ali joj nije pasala tarifa pa sam ga ja odlucio preuzeti,u manje od 24 sata mi pao mob i puko ekran,touch ne radi takodje,sad jos fora da u kuci nemam mob koji bi isao na tele2
Jutro nećakinja uplai mobitel i dobije ovu poruku - Enkripcija neuspješna (Enkripcija je prekinuta i ne može se dovršiti. Stoga podaci na vašem telefonu više nisu dostupni. Da biste nastavili upotrebljavati telefon morate vratiti tvorničke postavke....). Ispod ima tipka poništi telefon. Ali sad je zapeo na Tele 2 logu i vrti tako pola sata. Što i kako dalje ? Može li se nekak spasiti ili mora na garanciju ?
Jel zna netko kako se iskljucuje autocorrect? Jako je glup i živcira me.
Svi koji muku mučite sa slabim dometom WIFI mreže:
1. Postavke
2.Wi-Fi
3. klik na 3 kvadratića u desnom uglu pa odaberite - NAPREDNO
4. Odznačite (maknite kvačicu) sa Optimizacija Wi-Fija
Problem riješen!
A ja ga skoro bacio u smeće jer mi ne hvata kroz dva zida na 5 metara!
Hvala care!!!
Gel maskicu sam uspjela naci u kauflandu za 30kn s tim da je imala i dio koji je isao preko ekrana.
Mobitel je prije gašenja bio na 21% baterije. Nakon što je bio ugašen 9-10 sati upalim ga kad ono 1% i ugasi se nedugo nakon paljenja. E sad mene zanima jel to normalno?
Bojim se da nije.
Mislim da bi trebalo zamijeniti bateriju ako je i dalje takvo ponašanje vidljivo,onda je potrebno promijeniti software.
Bojim se da nije.
Mislim da bi trebalo zamijeniti bateriju ako je i dalje takvo ponašanje vidljivo,onda je potrebno promijeniti software.
Evo nakon što sam ga napunio sve je normalno zasad. Nisam ga gasio i u 24h obavio sam par kratkih poziva samo. Ostatak vremena bio je u mirovanju i potrošilo se 8% baterije. Izgleda da mu se ne sviđa kad ga gasim. Vidit ću kako će se ponašati dalje. U svakom slučaju hvala na odgovoru.
Jel postoji kakav program za flashanje novog softwera na ovaj mobitel? imam jednog doma ali treba novi software jer se na trenutnom sve rusi i nemoguce ga je koristit