Što odabrati??

poruka: 6
|
čitano: 1.139
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Šta odabrati??

Pozdravljam sve clanove bug-a posto sam novi clan i evo odlucio sam se kupit mob pa se mislim, između HTC Toucha HD i samsunga i900 omnie. Znaci proucavao sam malo reporte o tim mobitelim pa me zanima vase misljenje kakvi su(multimedija,slike,kamera,video,ekran u biti sve sto znate.) te istrazivajuci sam naisao na LG KM900 Arena i Samsung Omniu i8910 HD koje jos nisu izasle. Znaci trebam li cekati nesto od noviteta ili da odmah odeberem jedan od ova dva? Hvala unaprijed!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.4.2009 2:21 (Naki).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Šta odabrati??
Naki kaže...

Pozdravljam sve clanove bug-a posto sam novi clan i evo odlucio sam se kupit mob pa se mislim, između HTC Toucha HD i samsunga i900 omnie. Znaci proucavao sam malo reporte o tim mobitelim pa me zanima vase misljenje kakvi su(multimedija,slike,kamera,video,ekran u biti sve sto znate.) te istrazivajuci sam naisao na LG KM900 Arena i Samsung Omniu i8910 HD koje jos nisu izasle. Znaci trebam li cekati nesto od noviteta ili da odmah odeberem jedan od ova dva? Hvala unaprijed!!

ja bi uzeo omniu ......sam zato sto ima windows mobile (nezznam el ovaj drugi ima windows mobile ili neki drugi os)
amd 3200+,3gb ram,320gb hdd,nvidia 7300gt
17 godina
neaktivan
RE: Šta odabrati??

Hmmm,probaj nać karakteristike pa usporedi.

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
17 godina
Što odabrati??

evo ovdje mozes detaljno pogledati karakteristike... imaju odličnih reviewa

Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Što odabrati??

neemoj ominu spora je dosta i touch screen je koma stvrano neprecizan.. definitivno glas ide touch hd-u predobar je ...

A.C.A.B allways carrie a biblle..........xDDD

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Što odabrati??

onda uzmi htc touch hd...nisam ni znao da ima windows mobile..

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice