Zelio bi uzeti neku stariju iphone generaciju, posto su dosta jeftinije, a meni ne treba sada neka novija koja leti, a i vjerujem da nije sada velika razlika izmedju 1. 2. generacije od 4s. Ima razlike ali nije sada ogromna neka. Dakle zanima me da li se to isplati ? Ako budem uzimao uzet cu na ebay.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Razlika izmedu 1. i 4. (s) generacije je velika... touch se poboljsao, procesor, grafika, ekran, rezolucija, kamera pogotovo, aplikacije i verzija iOSa (na 3GS jedino mozes staviti iOS od 5.**, na starije generacije nemozes, pa cak i da stavis stekat ce ko ludo.
Haj je li mi mozes naci na ebay povoljan iphone 3 i da je siguran za kupim da me ne zakine ? Nisam nikad kupovao preko ebay.
Ogromna je razlika između npr 3gs-a i iphona 4. Imao oba(iPhone 4 još uvijek imam). Četvorka puno brža, kamera bolja puno, ima bljeskalicu itd. Uglavnom ja na tvom mjestu nebi uzimao ispod iPhona 4.
Haj je li mi mozes naci na ebay povoljan iphone 3 i da je siguran za kupim da me ne zakine ? Nisam nikad kupovao preko ebay.
Ne postoji iPhone 3(ovo ponavljam barem 10x dnevno)
Ogromna je razlika između npr 3gs-a i iphona 4. Imao oba(iPhone 4 još uvijek imam). Četvorka puno brža, kamera bolja puno, ima bljeskalicu itd. Uglavnom ja na tvom mjestu nebi uzimao ispod iPhona 4.
Pa 4 i nije baš toliko brži, ima dosta jači HW, ali i 4x više piksela, pa nije toliko istaknuto. Iako, svim drugime opravdava razliku pa definitivno uzmi 4 ili 4s.
@OP Svaka generacija iPhonea je sve brža, ima novi OS i nešto novo:
- iPhone-početni model
- iPhone 3G-ima 3G, GPS, prvi s app storeom
- iPhone 3Gs-puno brži, puno bolja kamera, kompas
- iPhone 4-nešto brži, puno bolji ekran, prednja kamera, novi dizajn, puno bolja kamera, multitasking
- iPhone 4S-dosta brži, bolja kamera, SIRI
Ajoj sto sam se ja morao roditi na bijednom balkanu, skuplji iphone nego moja plata :( A kakvi su ovi samsungovi telefoni, da li su slicni, jeftiniji ?
ako imas bijednu plaću zasto gledas najskuplje mobitele?jer i ti moras biti kao ostali balkanci,samo nek se vidi da se ima,a to sto je na kredu od 20 godina nije ni bitno?
ako imas bijednu plaću zasto gledas najskuplje mobitele?jer i ti moras biti kao ostali balkanci,samo nek se vidi da se ima,a to sto je na kredu od 20 godina nije ni bitno?
Ma jarane ja ti imam 19 godina, radim onako bzvz da imam cisto za sebe, ne izdrzavam ti ja tom bjednom platom porodicu, cisto eto da imam.
Zasto mora biti Iphone?
Ima puno Andoid uredaja, koji su meni osobno puno ljepsi, kvalitetni su takoder, a jeftiniji su od Iphona...
Zasto mora biti Iphone?
Ima puno Andoid uredaja, koji su meni osobno puno ljepsi, kvalitetni su takoder, a jeftiniji su od Iphona...
Nabroj neke ? Posto uglavnom mnogi su kineski no name.
Zasto mora biti Iphone?
Nabroj neke ? Posto uglavnom mnogi su kineski no name.
Ti se salis?!
Zeppe :D
Samsung Galaxy Note
Huawei Ascend
Xperia Neo
Xperia Ion
HTC Sensation
LG Optimus 2X
...
You can either try to destroy it... Run from it... Or concede to it. Aren't you tired of running?