baš se dvoumim između ova dva mobitela pa me zanima koji od ovih mobitela se vise isplati?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
k530i se dobro da flashirati
kako da flashiram s302?
i kako staviti teme na taj mob?......jer opce nema mape u koje bi stavio teme....
trebas proram- Xs++, noviju verziju
Definitivno K530i , zato što s302 nema 3g.
ima ko tu od vas flash menu???
imam k530i flashiran na W610i
menu sam flashirao n puta
Ja imam K530i, mobitel je super samo eto meni je zao sto nema svjetlo!:D
...Aj objasni to sa flashiranjem, kako to napraviti? Sto dobijes time?
daj mi plizz objasni jednu stvar oko flashiranja....downloadam xs++ i to sve,,,te se konektiram na njemu, no neče mi prepoznati uređaj....ALI DRŽIM TIPKU C ali mi ne preopozna ništa....ne razumijem u čemu je fora.....OPČE JE PITANJE DALI Sony Ericsson S302 podržava Flashiranje?!?!?
daj mi plizz objasni jednu stvar oko flashiranja....downloadam xs++ i to sve,,,te se konektiram na njemu, no neče mi prepoznati uređaj....ALI DRŽIM TIPKU C ali mi ne preopozna ništa....ne razumijem u čemu je fora.....OPČE JE PITANJE DALI Sony Ericsson S302 podržava Flashiranje?!?!?
samo da se nadopunim na odgovor prije......imam dosta problema oko gledanja videa na tom mob, itd....
1. u koju datoteku staviti theme da bi mob prepoznao?
2. koje video formate opče podrzava taj mob?mp4,3gp???...a kad stavim video(u mp4
formatu) na mob....i kad zelim pogledati pise mi da je datoteka ostecena(prvo sam konvertirao u rez. 220x176 a poslije u rez. 176x144 QCIF) NI U JEDNOJ REZOLUCIJI NE MOGU GLEDATI VIDEO ISJEČKE
Kako da stavim na ovaj prokleti mob teme?Probao sam neće,nema niti j..... folder za njih.Grešku sam napravio kad sam ga kupio misleći da je pravi Sony Ericsson.
Ja imam K530i, mobitel je super samo eto meni je zao sto nema svjetlo!:D
...Aj objasni to sa flashiranjem, kako to napraviti? Sto dobijes time?
Kako da stavim na ovaj prokleti mob teme?Probao sam neće,nema niti j..... folder za njih.Grešku sam napravio kad sam ga kupio misleći da je pravi Sony Ericsson.
potpuno se slazem s Izgr-om, ocekivao sam malo vise od tog moba.....ali spor zaslon ubija...ne podrzava teme....kamera isto tak......
Znam,ali na s302 nema mape teme ili themes.Kad stavim temu u bilo koji folder kaže da stavka nije podržana.Isto tako kad mi neko pošalje temu bluetoothom.
jednostavno se moramo pomirit da taj mob ne podržava ikakve teme