Sony Xperia S

poruka: 2.039
|
čitano: 751.052
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia S
explorer 4 kaže...

Gdje si kupio mobitel?

u svijet media u 9 mjesecu , a mreza t-mobile

16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Hmm, pa jel tvornički otključan? Jer ako je, Pc companion bi trebao prilikom spajanja na pc javiti da je update tu.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
17 godina
Sony Xperia S

meni je najjače to šta san uzea na pretplatu, a mob otključan i sve, ahahha

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

Hmm, pa jel tvornički otključan? Jer ako je, Pc companion bi trebao prilikom spajanja na pc javiti da je update tu.

pa kako cu vidit jel otkljuca, ali mislim da jest na sve mreze , ali u pc companionu mi pise da je zadnju .55 update

16 godina
neaktivan
NeZnam kaže...

pa kako cu vidit jel otkljucan, ali mislim da jest na sve mreze , ali u pc companionu mi pise da je zadnju .55 update

Evo ovako

Pozivi>upiši *#*#7378423#*#*>mob će sam ući u service menu>service info>SIM lock>ako u uglatim zagradama lijevo nema ništa i ako su desno sve nule, onda je otključan na sve mreže.

14 godina
neaktivan
Sony Xperia S

jest sve su nule , ali kako cu sada rijesit to za update ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Pričekaj, doći će ti ubrzo vjerojatno. Ima tu još par ljudi s foruma kojima nije došlo.

0 0 hvala 1
15 godina
Sony Xperia S

Je li nekome došao update na Xperiji SL?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Ni meni još nije došao, mob otključan je na sve mreže. Koja bi trebala biti zadnja verzija ics prije jb? meni je 6.1.A.2.45, gledao sam na sony-evim stranicama tamo piše .55, pokušao sam updateat preko onog update servisa ali tamo mi govori da je .45 zadnja verzija

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Xperia S

I ja sam svoj kupio u Svijetu medie u 9.mjesecu i no update :-).

Postao sam na 51 strani kako rješiti update.

Pitanje dali vama prekida muzika kada surfate netom.

Koristim poweramp i osjeti se ali manje nego na ICS-u.

.55 je zadnja ICS verzija.

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.5.2013 0:21 (Sićo).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Sićo kaže...

I ja sam svoj kupio u Svijetu medie u 9.mjesecu i no update :-).

Postao sam na 51 strani kako rješiti update.

Pitanje dali vama prekida muzika kada surfate netom.

Koristim poweramp i osjeti se ali manje nego na ICS-u.

.55 je zadnja ICS verzija.

znalo bi zaštekat nekad, ni meni nije išlo preko pc companiona,

negdi san stavija link na prošloj možda stranici, pa preko toga

programa probajte updateat!

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
15 godina
Sony Xperia S

Moj uređaj je kupljen u Tele2, sinoć mi je stigao update i opet razočaranje...pri snimanju videa u 1080p rezoluciji dolazi do teškog trzanja. Što reći, koju posluku porati?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hrde kaže...

Moj uređaj je kupljen u Tele2, sinoć mi je stigao update i opet razočaranje...pri snimanju videa u 1080p rezoluciji dolazi do teškog trzanja. Što reći, koju posluku porati?

Pogledaj stranicu, dvije prije što sam napisao o tome.

Ako ti opet bude trzalo stavi na 720 p i doviđenja, razlika u kvaliteti je nikakva.

15 godina

Stalno trza i svima trza, koliko vidim po forumima. Ne bih se složio da je razlika u kvaliteti nikakva, 1080p snimanje je jedan od razloga zašto sam i uzeo ovaj mobitel, a Sony očito nije sposoban napraviti dobar firmware, predugo se čekalo na Jelly Bean da bi ga pustili ovakvog za službenu nadogradnju. Mislim da nakon ovoga više neću uzimati Sonyja.

13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

meni jos nista...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Ej ljudi moze pomoc. Instalirao sam novi android i sve je ok osim sto mi ne radi widget za vrijeme, na mjestu gdje bi trebao biti stoji crveni pravougaonik na kojem pise UCITAVANJE APLIKACIJE NIJE BILO MOGUCE. Da li ima ko ovakav problem i zna li iko kako da ga osposobim?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lilium bosniacum kaže...

Ej ljudi moze pomoc. Instalirao sam novi android i sve je ok osim sto mi ne radi widget za vrijeme, na mjestu gdje bi trebao biti stoji crveni pravougaonik na kojem pise UCITAVANJE APLIKACIJE NIJE BILO MOGUCE. Da li ima ko ovakav problem i zna li iko kako da ga osposobim?

A da ga izbrises i stavis ponovo ??

14 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Aaa čovječe poludjet cu , jos mi update nije stigao :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
lilium bosniacum kaže...

bilo i meni makni i stavi opet i eto!!

16 godina
Sony Xperia S

Kako fino radi sada, novi mob. baš sam zadovoljan. samo ne znam di je onaj autosync nesto pa me bombardiraju gluposti sa facebooka

Dirty dosen
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Pislje kaže...

Kako fino radi sada, novi mob. baš sam zadovoljan. samo ne znam di je onaj autosync nesto pa me bombardiraju gluposti sa facebooka

meni je to sve pogašeno, nije da mi je prijeko potrebno :)

16 godina

Baš super za tebe

Dirty dosen
15 godina

Ovoga vidim da je netko vec spomenuo da mu ne radi data trafic ,ja ga isto upalim I nis se ne dogadja (imam aktivnu tele 2 smart tarifu),osim toga sve je super I ja sam zadovoljan (nisam josvprobal snimat u full hd)

Edit :full hd snimanje videa trokira u tri lepe .....

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.5.2013 21:49 (lmutak).
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

dajte malo opsirnije opišite šta ste dobili sa novim updateom :) jel bolji losiji mob, jel sve radi jel brzi itd...

0 0 hvala 0
17 godina
lmutak kaže...
Ovoga vidim da je netko vec spomenuo da mu ne radi data trafic ,ja ga isto upalim I nis se ne dogadja (imam aktivnu tele 2 smart tarifu),osim toga sve je super I ja sam zadovoljan (nisam josvprobal snimat u full hd)

nezz, meni sve radi bez problema isto tele2, pošalji zahtjev da ti pošalju postavke pa možda bude radilo

16 godina
neaktivan
mile1989 kaže...

dajte malo opsirnije opišite šta ste dobili sa novim updateom :) jel bolji losiji mob, jel sve radi jel brzi itd...

Stranicu prije sam napisao opsežno sve što je došlo pa baci oko.

15 godina

Eto ga na,bio zadovoljan do sad sa JB,uglavnom jucer sam napunio mob na 100% I eto tokom noci pocuclo je 12% Baterije,na sladoledu bi pocuclo 6-7%

Edit: proradio data traffic skinuo sam ponovo internet settings

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.6.2013 9:54 (lmutak).
17 godina
lmutak kaže...

Edit :full hd snimanje videa trokira u tri lepe .....

Za internet postavke odete u postavke-xperia-internetske postavke i mob će sam preuzeti postavke.

17 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Imam sljedeći problem s xperiom s.

Danas sam kupio mobitel i piše mi u postavakam o telefonu da je na njemu android verzije 4.0.4

a kad odem na ažuriranja na mobu i preko pc companiona kaže mi da je na njemu zadnji sofver da nema ažuriranja.

U čemu može bit problem,šta napravit?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nikaj., moraš čekati da dođe update za tvoj mob.. Ide po serijskim brojevima

Ali ne moraš previše žaliti nema nekih poboljšanja koja su must have...

Jedino kaj je sad UI puno ružniji sve je bjelo umjesto tamno sms, dial, kontakti... Kak su s prošlom verzijom zeznuli kalendar tak su sad sve ostalo.. Sad bum morao rootat mob da maknem to blještavo sranje
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice