Pozdrav ovako prebacio sam film na mobitel te i titlove od filma te sam spojio mobitel preko hdmi kabla na televizor i pustio film ali titlove nikako nece prikazati a ne znam kako da ih ucitam ili sta da stinsnem na mobitel da mi prikaze titlove od filma na tv-u.... pa ako netko ima iskustva da mi kaze ako zna.. hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
za Božić čini se :/
Pozdrav ovako prebacio sam film na mobitel te i titlove od filma te sam spojio mobitel preko hdmi kabla na televizor i pustio film ali titlove nikako nece prikazati a ne znam kako da ih ucitam ili sta da stinsnem na mobitel da mi prikaze titlove od filma na tv-u.... pa ako netko ima iskustva da mi kaze ako zna.. hvala
mx player, imenuj titlove isto kao i film i stavi u istu mapu. Automatski ce ti ucitat titlove.
Kad ce vise taj JB... :P
XDA-Xperia S-Android Development--Pac v22.
Kad ce vise taj JB... :P
XDA-Xperia S-Android Development--Pac v22.
Pokusao sam instalirati v22 ali nece,installation aborted.
radio sam sve kako pise,znas li gdje bi bio problem?
Znam da je offtopic, ali mi je ova tema prva pala na pamet. Pronašao sam doma bijelu masku za Xperiu S (valjda, kupljena je prošle godine greškom umjesto maske za Xperiu Arc S). Evo slika, pa ako netko želi, neka me PMa, dajem je free. Nađemo se uživo ako ste u ZG ili šaljem poštom na vaš račun ako ste izvan.
Update: maska otišla kolegi Frenkyca.
mx player, imenuj titlove isto kao i film i stavi u istu mapu. Automatski ce ti ucitat titlove.
Da titlove mi pokazuje na mobitelu ali na televizoru nece samo se na mobu vrte gledo sam po postavkama od playera isto nema nigdje nesto da se ukljucii i da na tv prikazuje....
Probao si s MX playerom, zar ne? Probaj VLC, možda je neki bug u MXu, ili ga pokušaj izvrisati pa ponovno instalirati.
Probao si s MX playerom, zar ne? Probaj VLC, možda je neki bug u MXu, ili ga pokušaj izvrisati pa ponovno instalirati.
Da probao sam i pazi sad ovo znaci na mobu mi pisu titlovi a na tv-u ne... i sad npr kad stisnem na mobu neke postavke opcije ili nesto od mx playera onda mi se titlovi pocnu prikazivati na tv-u hahah a zasto normalno nece ne razumijem probat cu sa vlc...
Zanima me jedna stvar u vezi xperie S.
Posto sam prosle godine imao xperiu U, i sada sam ju htjeo kupiti ali je doslo do komplikacije sa doticnom prodavacicom i nazalost nista od kupnje, pa prelazim na S model.
Na bivsoj U, kada sam ju nagnuo ispod ekrana je probijalo pozadinsko osvjetljenje po cijeloj desnoj i lijevoj strani. Tako je i kod frenda na xperii Miro. Sada da li je to problem na svim xperiama, ne znam ?!?
Mozete pogledati na vasim S modelima, da li vama probija pozadinsko osvjetljenje pod određenim kutem ispod ekrana, na samom rubu...
Zanima me jedna stvar u vezi xperie S.
Posto sam prosle godine imao xperiu U, i sada sam ju htjeo kupiti ali je doslo do komplikacije sa doticnom prodavacicom i nazalost nista od kupnje, pa prelazim na S model.
Na bivsoj U, kada sam ju nagnuo ispod ekrana je probijalo pozadinsko osvjetljenje po cijeloj desnoj i lijevoj strani. Tako je i kod frenda na xperii Miro. Sada da li je to problem na svim xperiama, ne znam ?!?
Mozete pogledati na vasim S modelima, da li vama probija pozadinsko osvjetljenje pod određenim kutem ispod ekrana, na samom rubu...
Na mojoj Xperiji U nije probijalo. Ne znam koliko si ti puta skidao straznji poklopac. Mozda je doslo do potrosenja zubica koji drze taj straznji dio. Ugl, Xperia S ima lateralne dijelove fiksne i ekran je izmedju; staklo ekrana ne mozes vidjeti ako gledas od strane. Pogledaj http://www.gsmarena.com/sony_xperia_s-3d-spin-4369.php
Za sve nas koji nestrpljivo cekamo JB za nase S (SL u mojem slucaju), evo jedna novost ;) http://www.xperiablog.net/2013/04/02/sony-poland-says-xperia-s-jelly-bean-update-due-in-a-few-days/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+XperiaBlog+%28Xperia+Blog%29&utm_content=FaceBook
neznam kakvi su drugi sa izdavanjem upadate-a na nove verzije android-a ali sony je vise nego katastrofalan, i fascinantno mi je to kako neko na xda forumu doslovno iz zahebancije izda funkcionalan jb par mijeseci prije sony-a
vezano uz ovu novu vijest, cisto sumnjam da cemo ga dobit tokom tijedna
neznam kakvi su drugi sa izdavanjem upadate-a na nove verzije android-a ali sony je vise nego katastrofalan
Optimus 4x je isto jedan primjer, samo iz LG-a.
Zaista šteta da tako dobri uređaji pate od katastrofalnog supporta.
neznam kakvi su drugi sa izdavanjem upadate-a na nove verzije android-a ali sony je vise nego katastrofalan
Optimus 4x je isto jedan primjer, samo iz LG-a.
Zaista šteta da tako dobri uređaji pate od katastrofalnog supporta.
ma lako i za support, al kad već izbace da bar onda valja, nego bude gori isprdak nego šta je bilo
Bu hu,neda mi se relockat bootloader,a i jedinu dobru stvar koju ima Sony
je Walkman(apk na xda),i ikonice,što se valjda lako nađe,zasad uživam na 4.2.2 :D
Zna neko kako najlakse otljucati xperiu s kupljenu u tele2.?
Ima za kupiti unlock code ili neka uputstva na xda?
Evo za par sati idem vidjeti jednu xperiu S, pa jel' mi mozete preporuciti na sto da posebno obratim pozornost oko nje ? Na IMEI znam vec, ali ima li ovaj uređaj kakvih mana, da posebno obratim pozornost ?
Kupljena Xperia. Da li je ovo moguce, da sam napokon dobio POTPUNO ISPRAVNI mobitel u protekle 2 godine ? Da, nema niti jednu manu. Kupljena je u 12.mj, 2012, prije 4 mj, odlicno ocuvana, bijele boje, covjek ima ovjeren jamstveni list iz tele2, original racun, IMEI se poklapa sa mobitelom sa kutije, i sa racuna.
Jos ju nisam previse isprobavao, ali odusevljen sam sa svime..Jos samo da se priviknem malo na ekran, jer je drugaciji nego na htc one x.
I jos sam mislio da xperia S ima samo 16gb, kada ono 32, a dostupno oko 26gb. 
Kao sto sam i rekao u jednoj temi. Sony mi se ne sviđa nikako jer je izbacio preko 20 modela u zadnju godinu dana, ali xperia U i S su best mobiteli od njega.
Uh, dosta pisanja, idem ju testirati... 
EDIT: Uh, izmrcvario sam ju do kraja hehe. Sve je odlicno, 10/10 
Daj mi samo recite, ona ima ekran ekran kao HTC one X ? Mislim, jer kada se malo jace stisne ekran, onda se onako vidi kao preljev boje, kao kada se stisne po monitoru od pc.a ? Mislim treba malo jace da se stisne, da se onako malo, jako sitno prelije.. To je normalno za takav ekran ? Jer se ne razumijem bas dobro u ekrane od mobitela... Jer kod iPhonea mozes stisnuti ko magarac a nece se boja preliti, osim sto moze puknut xD...
ja imam SL...meni iskreno nema traga prelivenih boja...bas sam stisnuo na centar i nista...vrlo je moguce da ti je lik prodao mob koji je imao strgani ekran, pa je promjenjen neoriginalnim. koliko si ga platio?
ja imam SL...meni iskreno nema traga prelivenih boja...bas sam stisnuo na centar i nista...vrlo je moguce da ti je lik prodao mob koji je imao strgani ekran, pa je promjenjen neoriginalnim. koliko si ga platio?
1700, trazio je 1800kn...Ma sumnjam..stvarno mi nije jasno..
Daj probaj stisnuti uz sam rub ekrana gdje ti je crni okvir /trakica oko zaslona, pa ces vidjet da li ti se onda prelije boja kao na HTC One X...Ovako isto...
ja imam SL...meni iskreno nema traga prelivenih boja...bas sam stisnuo na centar i nista...vrlo je moguce da ti je lik prodao mob koji je imao strgani ekran, pa je promjenjen neoriginalnim. koliko si ga platio
Daj probaj stisnuti uz sam rub ekrana gdje ti je crni okvir /trakica oko zaslona, pa ces vidjet da li ti se onda prelije boja kao na HTC One X
evo ja sam sada stisnuo uz rub,i boja se malo prelije ali samo ako jace stisnem.Bez brige nije samo kod tebe
ja imam SL...meni iskreno nema traga prelivenih boja...bas sam stisnuo na centar i nista...vrlo je moguce da ti je lik prodao mob koji je imao strgani ekran, pa je promjenjen neoriginalnim. koliko si ga platio
Daj probaj stisnuti uz sam rub ekrana gdje ti je crni okvir /trakica oko zaslona, pa ces vidjet da li ti se onda prelije boja kao na HTC One X
evo ja sam sada stisnuo uz rub,i boja se malo prelije ali samo ako jace stisnem.Bez brige nije samo kod tebe
U hvala boze, vec sam gledao kako me opljackao za 1700kn..uh, hvala stari ..
A zasto se to desava, a na iphone 4/4s ne ? Jer sada vidim da imaju isti ekran...Na iphone 4/4s stisnes kao blesav i nece se ni malo preliti..
Kojeg vraga pritiskaš ekran, šta ti to znači :S
Pa jer kada pritisnem po sredini, boja se zabijeli, na sekundu...kao bljesak na kratko..
Pa zanima me u cemu je razlika, ako imaju iste ekrane...A iPhone nema taj problem..
Pa jer kada pritisnem po sredini, boja se zabijeli, na sekundu...kao bljesak na kratko..
Pa zanima me u cemu je razlika, ako imaju iste ekrane...A iPhone nema taj problem..
Ali te pitam zašto pritišćeš ekran ? Razlog. Pa mislim, dovoljno je dodirnuti ekran, nikakvo pritiskanje.
iPhone ima čisto staklo za ekran, ovo je onaj scratch-resistant glass.
Meni se takodjer minimalno prelije u rub, iako moram bas jako stisnuti. Pri normalnoj uporabi, takve sile nisu potrebne.