Sony Xperia S

poruka: 2.039
|
čitano: 751.396
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Sony Xperia S
ExStazy kaže...

japanski je definitivno bolji, iako je tesko suditi ovako preko interneta. ali vidi se cisto da je znatno bolji

16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Ljudi instalirah Vice city, radi mi ok tj. ne trza ali se igra uvijek smrzne nakon 2 min i moram onda hard reset napravit :/

Mijenjao sam apk, ali ista stvar.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.3.2013 22:50 (explorer 4).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ma jel to preko 4Share ili Blackmarket? Meni preko toga nije radio, ali frendu org. je radio bez problema. 

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Ma da, nije ogrinal, skunio sam ga preko pirate bay-a.

Znam da ima ljudi koji imaju vice city na Xperiji i sve im normalno radi, a nije kupljena verzija već ovakva piratska.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ovakva ti nikada ne radi. Znam da na SII se neće ni pokrenut... Pusti to

16 godina
neaktivan
Sony Xperia S
Jučer kod mene bio frend, ima S3 , istu verziju igre i apk-a i njemu sve normalno radi.

Problem je nešto u mobitelu a ne u igri

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Pozz interesuje me da li postoji neki program preko preko kojeg se brze salje s laptopa na mobite ??? . Posto na staroj N82 nokiji sam imao brzinu do 70kbs , a u xperije ide do 68 maximalno

Riki
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Imam jedan problem. Uradio sam root mobitela i stavio FreeXperia project. Nije mi se svidio i vratio sam stari 6.1.A.2.45 firmware preko Flashtoola. Jedini problem u svemu tome je sto nemogu uraditi update sistema na .60 ili .65 verziju neznam koja je zadnja. Ima te li ikakvo rjesenje?

The future is Fusion - AMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kurijak kaže...

Pozz interesuje me da li postoji neki program preko preko kojeg se brze salje s laptopa na mobite ??? . Posto na staroj N82 nokiji sam imao brzinu do 70kbs , a u xperije ide do 68 maximalno

Ja radim prek TeamViewer, and I (y) it. :P

15 godina
neaktivan
MaXt0r kaže...

Imam jedan problem. Uradio sam root mobitela i stavio FreeXperia project. Nije mi se svidio i vratio sam stari 6.1.A.2.45 firmware preko Flashtoola. Jedini problem u svemu tome je sto nemogu uraditi update sistema na .60 ili .65 verziju neznam koja je zadnja. Ima te li ikakvo rjesenje?

eo prati tut pa napravi update sa seus-om, sto ja znam ovo 6.1.A.2.55 je zadnja verzija firmware-a

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.3.2013 8:56 (xxxmitoxxx).
15 godina
neaktivan
xxxmitoxxx kaže...
MaXt0r kaže...

eo prati tut pa napravi update sa seus-om, sto ja znam ovo 6.1.A.2.55 je zadnja verzija firmware-a

Ma ja mislio sam na 6.1.A.2.55 {#} Hvala, probat cu cim dođem kuci...

13 godina
Sony Xperia S

dali netko ima ili zna di mogu skinuti Asphalt 7 da radi normalno 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Onaj sa google playa radi normalno. 

15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Uradio sam sve po uputama, ali opet mi govori da je telefon up to date, a verzija je .45

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sony Xperia S

Meni je isto 6.1.A.2.55 updjeto sam prvo na ovu 45 i onda jos jednom iso provjerit i onda mi je na 55. odi na ovaj link pa probaj ovdje spoji mob na komp preko usb kabla... te instaliraj javu ako nemas na komp i to je to sigurno ce ti updejtat na 6.1.A.2.55

http://www.sonymobile.com/gb/software/phones/xperia-s/

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Frenkyca kaže...

Meni je isto 6.1.A.2.55 updjeto sam prvo na ovu 45 i onda jos jednom iso provjerit i onda mi je na 55. odi na ovaj link pa probaj ovdje spoji mob na komp preko usb kabla... te instaliraj javu ako nemas na komp i to je to sigurno ce ti updejtat na 6.1.A.2.55

Prikazuje mi da je .45 zadnja verzija...

15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

@MaXt0r

evo ode neki firmware, .55 verzija pa flash-aj preko flashtool-a 

0 0 hvala 1
17 godina
MaXt0r kaže...
Frenkyca kaže...

Prikazuje mi da je .45 zadnja verzija...

Da tako i meni pise kad otvorim taj link ali prvi put sam updejto i doslo mi je na 45... i onda reko idem probat opet i kaze ima novi updejt nije bio bas velik za cas mi skinulo i rr se mob i na kraju bilo 55 verzija

15 godina
neaktivan
xxxmitoxxx kaže...

@MaXt0r

evo ode neki firmware, .55 verzija pa flash-aj preko flashtool-a 

Evo uspio sam preko ovog linka. Nadam se da cu moc dobivat OTA update...

13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Ljudi hoce li brzo jelly bean ??? za xperiu s

Riki
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sony Xperia S

valjda prvi tjedan u travnju, koliko sam naša po netu

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Thx :)
Riki
13 godina
neaktivan
Ma nema sanse da dobijemo 1 tjedan u travnju .
13 godina
neaktivan

Prije će biti kraj travnja, nego 1. tjedan... Fingers crossed ;)

17 godina
Sony Xperia S

a ne znam, ako pola godine nije bilo dovoljno da naprave dobru stvar onda stvarno neman šta za reć!!

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Skoro pa nemoguć scenarij, ali zamislite da kažu da ga neće izdati {#}

0 1 hvala 0
17 godina

Meni je xperia S zapela za oko i mislim da ću to uzeti kao prvi smartphone.

Jedino mi je možda bed što na internetu za istu cifru mogu nabaviti i Lg optimus 4h hd.....ipak će mislim manja veličina Xperije S presuditi u njenu korist.

magistar prava
14 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Pozz

Evo imam par pitanja u vezi ovoga mobitela...

Imam ga vec oko 8-9 mjeseci , i sada mi je dolo na pamet da ga root-am ali neznam kako se to radi i neznam koji root uopce na njega stavit...

Malo sam citao o onoj temi za root ali nisam je bas najbolje shvatio. Pa ako moze neko pojašnjenje jer ja bih htio da mi baterija malo duze traje , da je brzi i da ostane sličan meni kako što je i do sada bio.

Citao sam malo i ovu temu , pa zasto raditi backup , i gdje se sve to sprema kad je backupano , i sto je to uopce bootloader ??

Jos nesto ako ga sada root-am , a za par dana izade 4.1 adnroid , jel onda trebam makniti root , da skinem update ili ocu li opce moc dignuti update nakon roota .

Mozeli se root uopce totalno maknuti ako mi bude nepotrebam jednostavno da sve pobrisem.

I jos nesto u ovom music playeru na mobu kako mogu promjeniti onu sliku kad vrtim muziku , jer onaj dosadni bijeli cd na ekranu me stvarno iritira pa bih ga htio necime zamjeniti ??

Hvala unaprijed...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Evo da ti objasnim par stvari u vezi roota:
Ako si ikada koristio Linux,već bi trebao znati što je,uglavnom,daje ti pristup svim sistemskim mapama,

nešto kao administrator na Windowsu.
Imaš na xda,pogledaj u threadu Root Many Android,i Bin4ry je stavio link za one koji imaju .55 verziju. 

Ja sam jučer ga rootao,i stavio PAC v22 ROM.
Stvari su punooo bolje,fludnije,ljepše,i funkcionalnije.
Preporuke sve :D 

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
1 0 hvala 4
14 godina
odjavljen
Sony Xperia S

Kad ce vise taj JB... :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail: