Jel samo meni japanski ljepši? :P
japanski je definitivno bolji, iako je tesko suditi ovako preko interneta. ali vidi se cisto da je znatno bolji
Jel samo meni japanski ljepši? :P
japanski je definitivno bolji, iako je tesko suditi ovako preko interneta. ali vidi se cisto da je znatno bolji
Ljudi instalirah Vice city, radi mi ok tj. ne trza ali se igra uvijek smrzne nakon 2 min i moram onda hard reset napravit :/
Mijenjao sam apk, ali ista stvar.
Ma jel to preko 4Share ili Blackmarket? Meni preko toga nije radio, ali frendu org. je radio bez problema.
Ma da, nije ogrinal, skunio sam ga preko pirate bay-a.
Znam da ima ljudi koji imaju vice city na Xperiji i sve im normalno radi, a nije kupljena verzija već ovakva piratska.
Ovakva ti nikada ne radi. Znam da na SII se neće ni pokrenut... Pusti to
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
Pozz interesuje me da li postoji neki program preko preko kojeg se brze salje s laptopa na mobite ??? . Posto na staroj N82 nokiji sam imao brzinu do 70kbs , a u xperije ide do 68 maximalno
Imam jedan problem. Uradio sam root mobitela i stavio FreeXperia project. Nije mi se svidio i vratio sam stari 6.1.A.2.45 firmware preko Flashtoola. Jedini problem u svemu tome je sto nemogu uraditi update sistema na .60 ili .65 verziju neznam koja je zadnja. Ima te li ikakvo rjesenje?
Pozz interesuje me da li postoji neki program preko preko kojeg se brze salje s laptopa na mobite ??? . Posto na staroj N82 nokiji sam imao brzinu do 70kbs , a u xperije ide do 68 maximalno
Ja radim prek TeamViewer, and I (y) it. :P
Imam jedan problem. Uradio sam root mobitela i stavio FreeXperia project. Nije mi se svidio i vratio sam stari 6.1.A.2.45 firmware preko Flashtoola. Jedini problem u svemu tome je sto nemogu uraditi update sistema na .60 ili .65 verziju neznam koja je zadnja. Ima te li ikakvo rjesenje?
eo prati tut pa napravi update sa seus-om, sto ja znam ovo 6.1.A.2.55 je zadnja verzija firmware-a
eo prati tut pa napravi update sa seus-om, sto ja znam ovo 6.1.A.2.55 je zadnja verzija firmware-a
Ma ja mislio sam na 6.1.A.2.55
Hvala, probat cu cim dođem kuci...
dali netko ima ili zna di mogu skinuti Asphalt 7 da radi normalno
Onaj sa google playa radi normalno.
Uradio sam sve po uputama, ali opet mi govori da je telefon up to date, a verzija je .45
Meni je isto 6.1.A.2.55 updjeto sam prvo na ovu 45 i onda jos jednom iso provjerit i onda mi je na 55. odi na ovaj link pa probaj ovdje spoji mob na komp preko usb kabla... te instaliraj javu ako nemas na komp i to je to sigurno ce ti updejtat na 6.1.A.2.55
Meni je isto 6.1.A.2.55 updjeto sam prvo na ovu 45 i onda jos jednom iso provjerit i onda mi je na 55. odi na ovaj link pa probaj ovdje spoji mob na komp preko usb kabla... te instaliraj javu ako nemas na komp i to je to sigurno ce ti updejtat na 6.1.A.2.55
Prikazuje mi da je .45 zadnja verzija...
@MaXt0r
evo ode neki firmware, .55 verzija pa flash-aj preko flashtool-a
Prikazuje mi da je .45 zadnja verzija...
Da tako i meni pise kad otvorim taj link ali prvi put sam updejto i doslo mi je na 45... i onda reko idem probat opet i kaze ima novi updejt nije bio bas velik za cas mi skinulo i rr se mob i na kraju bilo 55 verzija
Ljudi hoce li brzo jelly bean ??? za xperiu s
valjda prvi tjedan u travnju, koliko sam naša po netu
Prije će biti kraj travnja, nego 1. tjedan... Fingers crossed ;)
a ne znam, ako pola godine nije bilo dovoljno da naprave dobru stvar onda stvarno neman šta za reć!!
Skoro pa nemoguć scenarij, ali zamislite da kažu da ga neće izdati 
Meni je xperia S zapela za oko i mislim da ću to uzeti kao prvi smartphone.
Jedino mi je možda bed što na internetu za istu cifru mogu nabaviti i Lg optimus 4h hd.....ipak će mislim manja veličina Xperije S presuditi u njenu korist.
Pozz
Evo imam par pitanja u vezi ovoga mobitela...
Imam ga vec oko 8-9 mjeseci , i sada mi je dolo na pamet da ga root-am ali neznam kako se to radi i neznam koji root uopce na njega stavit...
Malo sam citao o onoj temi za root ali nisam je bas najbolje shvatio. Pa ako moze neko pojašnjenje jer ja bih htio da mi baterija malo duze traje , da je brzi i da ostane sličan meni kako što je i do sada bio.
Citao sam malo i ovu temu , pa zasto raditi backup , i gdje se sve to sprema kad je backupano , i sto je to uopce bootloader ??
Jos nesto ako ga sada root-am , a za par dana izade 4.1 adnroid , jel onda trebam makniti root , da skinem update ili ocu li opce moc dignuti update nakon roota .
Mozeli se root uopce totalno maknuti ako mi bude nepotrebam jednostavno da sve pobrisem.
I jos nesto u ovom music playeru na mobu kako mogu promjeniti onu sliku kad vrtim muziku , jer onaj dosadni bijeli cd na ekranu me stvarno iritira pa bih ga htio necime zamjeniti ??
Hvala unaprijed...
Evo da ti objasnim par stvari u vezi roota:
Ako si ikada koristio Linux,već bi trebao znati što je,uglavnom,daje ti pristup svim sistemskim mapama,
nešto kao administrator na Windowsu.
Imaš na xda,pogledaj u threadu Root Many Android,i Bin4ry je stavio link za one koji imaju .55 verziju.
Ja sam jučer ga rootao,i stavio PAC v22 ROM.
Stvari su punooo bolje,fludnije,ljepše,i funkcionalnije.
Preporuke sve :D
Kad ce vise taj JB... :P