- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovo za RAM-e, napisat ću kasnije jer sada me internet 
Ovo za RAM-e, napisat ću kasnije jer sada me internet 
Prvo ugasiš mob, pa stisneš zajedno tipku za palit mob i volume down i držiš sve dok se ne upal (safe mode) i onda ga opet ugasiš, pa upališ. Možda nestane neka ikona sa home screen-a ali inače sve je tu. 
Rootan je.
Sto misliš rootan je?
Kratki guide o Rootanju Xperie S:
1.Ako imate XP,instalirajte drivere za mobitel.
2.Spojite mobitel u PC.
3.Skinite Root_with_Restore_by_Bin4ry_v18 s ove stranice.
4.Odpakirajte to,te pokrenite RunMe.bat i slijedite instrukcije.
5.Nakon par koraka vaš mobitel je rootan.
kakva su vam iskustva http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1780338 CM10 FXP , ( pretpostavljam da je bolje stavit FXP , nego ovaj obicni CM ? )
kakva su vam iskustva http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1780338 CM10 FXP , ( pretpostavljam da je bolje stavit FXP , nego ovaj obicni CM ? )
Tek danas sam stavio taj room, i nova kernel v1.4, javim kroz par dana dok usporedim s stanjem kako je prije bilo, za sada sam zadovoljan brzinom.
ako stavim CM10 sa tog linka on sadrzi vlastiti kernel ? stoga ti samostalno mozes uz CM10 stavit neki drugi kernel ? i treba li mi odredeni kernel da bi mogao OC procesor na mobu ili mogu sa CM 10 pod settings-processor
Dali postoji nacin da saznam dali je mobitel otkljucan na druge mreze ako nemam druge kartice??
*#*#7378423#*#* service info sim lock
Da ti je lockan.
Mora ti biti sve 0 sa strane i ni jedan x u zagradama.
Da 99% Tele2 mobitela je otkljucano pogotovo ovi koji su kupljeni unutar 1g.
i moj je otključan u šta sam sumnja, pošto je pretplata..
nego malo san se vrtia po netu u vezi brzog punjenja
i ima masu toga od verzije punjača do kabela, kako vama ide..
ugl se spominje od 20%-80%
Evo kako sam prije 2 dana stavio 6.1.A.2.55 update mobitel se čini nekako brži ali da se razumijemo nije ni bio spor prije toga.
Baterija je na 38% trenutno a prazni se 47h i 50m uz slušanje glazbe nekoliko puta po oko pola sata i povremeno surfanje na wifiju, par kratkih poziva i sl.
Također primjetio sam manje oscilacije signala što je ugodno iznenađenje i manje će cuclat bateriju a radna memorija mobitela se više ne natrpa kao prije nego je nekako zauzeće manje.
Sve u svemu meni se čini kao jako dobar update, or is it just me? 
Evo kako sam prije 2 dana stavio 6.1.A.2.55 update mobitel se čini nekako brži ali da se razumijemo nije ni bio spor prije toga.
Baterija je na 38% trenutno a prazni se 47h i 50m uz slušanje glazbe nekoliko puta po oko pola sata i povremeno surfanje na wifiju, par kratkih poziva i sl.
Također primjetio sam manje oscilacije signala što je ugodno iznenađenje i manje će cuclat bateriju a radna memorija mobitela se više ne natrpa kao prije nego je nekako zauzeće manje.
Sve u svemu meni se čini kao jako dobar update, or is it just me? 
Ja taj updejt nemogu ni dobit.Pokušavao sam na razne načine,preko ovog Companiona,moba i svaki put javljda da je 6.1.A 2.45 zadnji.
Neznam, evo ja sam samo spojio na PC, pokrenuo PC companion i odmah cim se učitalo, kada sam odabrao dio za update mi je reklo da imam nadogradnji za instalirat i to je to. Nisam morao ništa čeprkat, imam mob iz Tele2.
Naime, sad su mi u kontaktima svi ljudi s facea šta ne želin. Kad me mob pita za tu sinkronizaciju slučajno san pritisa da i eto ti vraga.
U postavkama san isključija sinkronizaciju facea s imenikon ali su ljudi s facea i dalje u kontaktima. U imeniku neman opciju da ih izbrišen.
Zna li itko kako rješiti ovo ?
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
Naime, sad su mi u kontaktima svi ljudi s facea šta ne želin. Kad me mob pita za tu sinkronizaciju slučajno san pritisa da i eto ti vraga.
U postavkama san isključija sinkronizaciju facea s imenikon ali su ljudi s facea i dalje u kontaktima. U imeniku neman opciju da ih izbrišen.
Zna li itko kako rješiti ovo ?
Probaj otic na kontakte, menu, i filter te tu odabrati koje hoces da ti mob prikazuje.
Kad u postavkama mobitela isključiš sinkronizaciju s kontaktima koju si potvrdio kad ti se ponudila (kao šta san ja prihvatija) onda se ništa,ne promjeni.
Kad uđeš u aplikaciju, tamo piše ono što si maloprije u postavkama napravio, tj. Sync s kontaktima isključen. Ali u aplikaciji treba ponovno napraviti istu stvar, neman pojma zašto ali nakon toga se izbriše sve.
Hvala vam na pokušaju pomoći svejedno ;)
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
Neznam, evo ja sam samo spojio na PC, pokrenuo PC companion i odmah cim se učitalo, kada sam odabrao dio za update mi je reklo da imam nadogradnji za instalirat i to je to. Nisam morao ništa čeprkat, imam mob iz Tele2.
Ja probao s reinstalacijom toga Pc companiona i stavljam na Us regiju i dalje ništa,preko moba mi nikakva obavijest nije došla..Inače mob otključan,kupljen u Vipu.Idem još malo sprobavat..
I da rootan je..ima to kakvih nuspojava s updejtima?
ni meni nije išlo pa sam skinia SUS i priko njega nekako jedva
Ljudi, kad stavim ovu 6.1.A.2.55 novu verziju, dali mi se brišu slike i podatci ili sve ostaje ?
Stavio bi je sada pa pitam
EDIT: nix- imaš u Arena centru case-eva dosta, ima jedan štand kod Interspara i u Sony trgovini ima.
NILLKIN
Ovako ekipa, nadogradio sam sustav, telefon mi napokon brže radi.
Ali me zanima kako da bacim widget u smeće, može li mi tko opisati postupak jer ja ništa ne nalazim