Sony Xperia S

poruka: 2.039
|
čitano: 751.557
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia S
Panda jesi ti rooto mob?
13 godina
neaktivan

Ovo za RAM-e, napisat ću kasnije jer sada me internet {#}

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
13 godina
neaktivan
ExStazy kaže...

Ovo za RAM-e, napisat ću kasnije jer sada me internet {#}

Prvo ugasiš mob, pa stisneš zajedno tipku za palit mob i volume down i držiš sve dok se ne upal (safe mode) i onda ga opet ugasiš, pa upališ. Možda nestane neka ikona sa home screen-a ali inače sve je tu. {#}

15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Rootan je.

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Sto misliš rootan je?

15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Kratki guide o Rootanju Xperie S:

1.Ako imate XP,instalirajte drivere za mobitel.
2.Spojite mobitel u PC.
3.Skinite  Root_with_Restore_by_Bin4ry_v18 s ove stranice.

4.Odpakirajte to,te pokrenite RunMe.bat i slijedite instrukcije.
5.Nakon par koraka vaš mobitel je rootan. 

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sony Xperia S

kakva su vam iskustva http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1780338 CM10 FXP , ( pretpostavljam da je  bolje stavit FXP , nego ovaj obicni CM ? )

XS LT26i

0 0 hvala 0
13 godina
g3arv8 kaže...

kakva su vam iskustva http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1780338 CM10 FXP , ( pretpostavljam da je  bolje stavit FXP , nego ovaj obicni CM ? )

Tek danas sam stavio taj room, i nova kernel v1.4, javim kroz par dana dok usporedim s stanjem kako je prije bilo, za sada sam zadovoljan brzinom.

When we're good they never remember, when we're bad they never forget. JM
14 godina
Sony Xperia S

ako stavim CM10 sa tog linka on sadrzi vlastiti kernel ? stoga ti samostalno mozes uz CM10 stavit neki drugi kernel ? i treba li mi odredeni kernel da bi mogao OC procesor na mobu ili mogu sa CM 10 pod settings-processor

XS LT26i

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Sony Xperia S

Dali postoji nacin da saznam dali je mobitel otkljucan na druge mreze ako nemam druge kartice??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sony Xperia S

*#*#7378423#*#*  service info sim lock

XS LT26i

0 0 hvala 3
14 godina
g3arv8 kaže...

*#*#7378423#*#*  service info sim lock

Evo sto mi izbaci. Sad ja bas ne razumijem dali to znaci da je otkljucan ili zakljucan.

15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Da ti je lockan.

Mora ti biti sve 0 sa strane i ni jedan x u zagradama.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Sony Xperia S

Tnx, sad znam da je moj otkljucan (tele 2)

... ...
They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.1.2013 18:51 (lmutak).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Da 99% Tele2 mobitela je otkljucano pogotovo ovi koji su kupljeni unutar 1g.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Sony Xperia S

i moj je otključan u šta sam sumnja, pošto je pretplata..

nego malo san se vrtia po netu u vezi brzog punjenja

i ima masu toga od verzije punjača do kabela, kako vama ide..

ugl se spominje od 20%-80%

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Sony Xperia S

Evo kako sam prije 2 dana stavio 6.1.A.2.55 update mobitel se čini nekako brži ali da se razumijemo nije ni bio spor prije toga.

Baterija je na 38% trenutno a prazni se 47h i 50m uz slušanje glazbe nekoliko puta po oko pola sata i povremeno surfanje na wifiju, par kratkih poziva i sl.

Također primjetio sam manje oscilacije signala što je ugodno iznenađenje i manje će cuclat bateriju a radna memorija mobitela se više ne natrpa kao prije nego je nekako zauzeće manje.

Sve u svemu meni se čini kao jako dobar update, or is it just me?  {#}

Another Day My Dreams Fade Away, Another Day Wasted From My Real Life
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
D.N.R. kaže...

Evo kako sam prije 2 dana stavio 6.1.A.2.55 update mobitel se čini nekako brži ali da se razumijemo nije ni bio spor prije toga.

Baterija je na 38% trenutno a prazni se 47h i 50m uz slušanje glazbe nekoliko puta po oko pola sata i povremeno surfanje na wifiju, par kratkih poziva i sl.

Također primjetio sam manje oscilacije signala što je ugodno iznenađenje i manje će cuclat bateriju a radna memorija mobitela se više ne natrpa kao prije nego je nekako zauzeće manje.

Sve u svemu meni se čini kao jako dobar update, or is it just me? {#}

Ja taj updejt nemogu ni dobit.Pokušavao sam na razne načine,preko ovog Companiona,moba i svaki put javljda da je 6.1.A 2.45 zadnji.

16 godina
odjavljen
Sony Xperia S

Neznam, evo ja sam samo spojio na PC, pokrenuo PC companion i odmah cim se učitalo, kada sam odabrao dio za update mi je reklo da imam nadogradnji za instalirat i to je to. Nisam morao ništa čeprkat, imam mob iz Tele2.

Another Day My Dreams Fade Away, Another Day Wasted From My Real Life
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Xperia S - face problem
Ljudi pomagajte, facebook mi se us*a u imenik.
Naime, sad su mi u kontaktima svi ljudi s facea šta ne želin. Kad me mob pita za tu sinkronizaciju slučajno san pritisa da i eto ti vraga.
U postavkama san isključija sinkronizaciju facea s imenikon ali su ljudi s facea i dalje u kontaktima. U imeniku neman opciju da ih izbrišen.
Zna li itko kako rješiti ovo ?
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Sony Xperia S - face problem
explorer 4 kaže...
Ljudi pomagajte, facebook mi se us*a u imenik.
Naime, sad su mi u kontaktima svi ljudi s facea šta ne želin. Kad me mob pita za tu sinkronizaciju slučajno san pritisa da i eto ti vraga.
U postavkama san isključija sinkronizaciju facea s imenikon ali su ljudi s facea i dalje u kontaktima. U imeniku neman opciju da ih izbrišen.
Zna li itko kako rješiti ovo ?

Probaj otic na kontakte, menu, i filter te tu odabrati koje hoces da ti mob prikazuje.

13 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia S - face problem
Meni se to znalo dogodit sa fejsom i imenikom. Ali stiso bi u fejs app dont sync i obrisao bi sve, probaj i u postavkama ugasit sve sinkornizacije
16 godina
neaktivan
Sony Xperia S
Evo sredija san pa da van kažem u čemu je bila caka.
Kad u postavkama mobitela isključiš sinkronizaciju s kontaktima koju si potvrdio kad ti se ponudila (kao šta san ja prihvatija) onda se ništa,ne promjeni.
Kad uđeš u aplikaciju, tamo piše ono što si maloprije u postavkama napravio, tj. Sync s kontaktima isključen. Ali u aplikaciji treba ponovno napraviti istu stvar, neman pojma zašto ali nakon toga se izbriše sve.
Hvala vam na pokušaju pomoći svejedno ;)

0 0 hvala 0
17 godina
D.N.R. kaže...

Neznam, evo ja sam samo spojio na PC, pokrenuo PC companion i odmah cim se učitalo, kada sam odabrao dio za update mi je reklo da imam nadogradnji za instalirat i to je to. Nisam morao ništa čeprkat, imam mob iz Tele2.

Ja probao s reinstalacijom toga Pc companiona i stavljam na Us regiju i dalje ništa,preko moba mi nikakva obavijest nije došla..Inače mob otključan,kupljen u Vipu.Idem još malo sprobavat..

I da rootan je..ima to kakvih nuspojava s updejtima?

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.1.2013 12:16 (jpelko2).
17 godina
Sony Xperia S

ni meni nije išlo pa sam skinia SUS i priko njega nekako jedva

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S
ovako ... zanima me najbolji plasticni case .... preko ebaya ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Ljudi, kad stavim ovu 6.1.A.2.55 novu verziju, dali mi se brišu slike i podatci ili sve ostaje ?

Stavio bi je sada pa pitam

EDIT: nix- imaš u Arena centru case-eva dosta, ima jedan štand kod Interspara i u Sony trgovini ima.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.1.2013 15:37 (explorer 4).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
nix2811 kaže...
ovako ... zanima me najbolji plasticni case .... preko ebaya ...

NILLKIN

16 godina
neaktivan

Ovako ekipa, nadogradio sam sustav, telefon mi napokon brže radi.

Ali me zanima kako da bacim widget u smeće, može li mi tko opisati postupak jer ja ništa ne nalazim

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.1.2013 18:24 (XXX-Man).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice