Sony Xperia S

poruka: 2.039
|
čitano: 750.492
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Sony Xperia S
Ne,ne dešava se :) to je stock browser,ali meni dobro za citat tekst tako...
Ontopic,evo conclusion jednog odlicnog reviewera: jedan od objektivnijih na netu

The Xperia S offers the best user experience we've yet seen on a Sony Android phone, but that in itself is not enough. Upcoming devices like the One X, LG Optimus 4X, and Samsung Galaxy S III threaten to obviate the Xperia S' existence before it's truly gotten started, while the currently available Galaxy Nexus shows it up in the usability stakes. The Xperia S isn't a bad phone, it's just not particularly good at any one thing. I find this disappointing because Sony's brand ethos has always been about conquering the heights of technology, not settling for a moderately good device in the middle of the pack. Judged by the company's own lofty standards, then, a flagship phone that fails to at least momentarily claim the title of best-in-class has to be considered a failure.

Evo isti za htc one x
So yes, I think Sense can do better, but there’s still a lot to be optimistic about. Looking back on Sense 3.0 and 3.5, Sense 4.0 is a big step in the right direction, and HTC’s new commitment to bootloader unlocking through the HTCdev program means that intrepid owners who feel as strongly about the user experience as I do should expect to see replacement ROMs from the community in short order. And even without any modification whatsoever, the One X isn’t just one of the best Android phones I’ve ever used — it’s one of the best mobile devices I’ve ever used, period. Seriously, HTC has done something pretty special with the One line, and I’m encouraged that Peter Chou and company appear to be back on the right track.

Njega pratim,i ima osobno najobjektivnije reviewe iako je prije bio iphone fanboy...

max
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Sony Xperia S
maks0806 kaže...
Teški bullshit...
Necu ni raspravljat s moronima poput njega...
Sony ima god dana stari hardver halo... I neznam zakaj je tegra podbacila al dobro,
Dok mi je na xperii bench bil 5500 na one x je 11500 jednom 13000 al nisam mogo ponovit...
Molim te zavuci se u neku rupu i tamo pricaj gluposti,a to da je htc ko jeftinjaca... Eto sony fanboji sa konzola na mobitele presli...

Sta ti vrijedi duplo veci rezultat u benchmarku kad xperia s brze pokrene angry birds {#}

15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Slazem se s ovim za Xperiu, no One X mi nije bas nista specijalno.

Cekam S3, necu se zaletavati u novu kupnju kad nema potrebe, pogotvo kad me One X nije ocarao, dobar je ,ali nista posebno, za to nesto posebno cekam S3.

Ista prica je bila sa Sensationom > S2, tako ce biti i sada. A do tada, drzim se GNexa, jedan od najboljih uredaja koje sam imao prilike koristiti.

One X je dobar, dapace, ali, nema onog booma da me natjera da predem na njega. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Sony Xperia S
To je istina,ima dosta napredaka one x u odnosu na nexusa,zamjenil sam nexusa za one uz doplatu pa znam :P
Ali, sto se tice osnovnijeg koristenja,galaxy je brutala
max
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Vjerujem da znas, ali naprosto mi nema razloga otici na One X.

Preko Custom roma sam maknuo navigacijske tipke i koristim LMT , ima onu PIE opciju , izgleda kao pita u ICS+ browseru za HOME/BACK/RECENT i to mi je fantastcino, imam full screen.

Dakako i kernel i sve sto ide uz to, mobitel doslovno leti, 0 lagga, baterija mi izvrsno traje, strasno sam zadovoljan.

Xperia ce tek uskoro dobit nadogradnju na ICS pa cemo onda vidjet da li ce to fino sredit da bude kako spada kad i ICS izade.

A do tada se nabrijavam i cekam S3 {#} 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Sony Xperia S
Ma znam... Jedino da je nesto bolji gpu u nexusu,to mi je bilo presudno,ali odlican je u svakom drugom pogledu...
A sa nexusa na xperiju je s neke strane i korak unazad :/
Cekaj samsunga ;)
max
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Uz OC kernele se cuda daju izvuc iz tog gpua iako je star ali je svinjski naklokan :D.
A s Nexusa kao sto kazes nema smisla ici na Xperiu S.
Koliko vidim ima identican HW kao i Sensation XE, ako je optimiziran OS onda je to i dobra kombinacija.

A iskreno nije da imas nesto igara, Asphalt6 mi radi u 60fpsa, Shadowgun isto leti fino.
Tako da :).
17 godina
Sony Xperia S

Mob je strava po pitanju ekrana, oštro da se porežeš:) Što se tiče dimenzija, neznatno je veća spram Omnije 7, zanemarivo..

Usporedba sa Omniom 7 koja ima amoled ekran.. Omnia ima življe (pre)naglašene boje, Xperia ima realnije boje, prigušenije; kut gledanja je ipak bolji na Omniji, al niš strašno...

Pogubil sam se u opcijama na androidu, spram WP7 di je sve na svom mjestu...

Dok sam došel na Android, nisam znal od kud krenut, samo sučelje je brzo i glatko radi, kolko vidim nema znakova trzanja tj lagga.. Verziju koju koristim je 2.3.7...

Dok upoznam malo mob, kreće onda najzabavniji dio, rootanje, tweak-anje i sve kaj ide uz to{#}..

Ak imate linkove.. Samo napred...

To je to ukratko....

Kad će bit dostupan ICS? stavil sam zadnju verziju 2.3.7 prek Sony PC Companion...

Za one kaj svršavaju na rezultate{#} score u AnTuTu Benchmark je oko 6500..

Dobro il loše, nebi znao, pošto eto bezveze pokrenul pa da vidim score...

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.4.2012 20:52 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sony Xperia S

Da iznesem svoje utiske, hardverskog i softverskog dijela..

Ergonomija uređaja je ok, mada bi više odgovaralo da je zaobljeniji, neg ovak kockasti, kolko sam primjetil uređaj je dobeo sklopljen, nigdje nema lufta, jedino su tipke mogle bit "dubljeg hoda"...

MicroSim je nekaj najblesavije, al dobro karticu sam dobil od operatera (bonbon) u roku 1h, s adapterom...

Tri "tipke" na dnu, home, back i meni, mi baš nisu sjele, pošto znam nekad profulat, pa mob ne registrira moj dodir, mogli su komotno stavit hardversku tipku-e..

Mob je brz, skrulanje po browseru, čitanje pdf formata, gledanje filmića, radi glatko..

Kamera je odlična, mada sam primjetil šum na slikama, al to je u slabije osvijetljenim prostorijama..

Video je ok, nisam ga previše koristil, tak da nemam još neko mišljenje, osim to kaj sam nabrzaka malo snimal, 10-11sec, čini mi se ok...

Sučelje je odlično, al videl sam da kod šaltanja desktopa, da zatrzne, to ću pripisat (2.3.7) samom OS-u "problem"; ulaske-izlaske iz menija, pokretanje programa, skidanje s neta, instalacija, traje ekspresno, ostal iznenađen kolko to brzo odrađuje..

Wifi radi fenomenalno, stranice otvara brzo.. Dok na Omniji nijsam primjetio brzinu dok je bio spojen na wlan spram androida...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ja imam Xperia S oko mjesec dana, kupljen u Tele2 u Osijeku. Jučer sam primijetio žutu mrlju na ekranu dolje desno. Zna li tko što o tome? Pojavljuje se kad je u futroli u džepu neko vrijeme, pa pretpostavljam da ima veze s temperaturom. Ima li tko sličan problem?
17 godina
anomal kaže...
Ja imam Xperia S oko mjesec dana, kupljen u Tele2 u Osijeku. Jučer sam primijetio žutu mrlju na ekranu dolje desno. Zna li tko što o tome? Pojavljuje se kad je u futroli u džepu neko vrijeme, pa pretpostavljam da ima veze s temperaturom. Ima li tko sličan problem?

Imaš o tom problemu na netu kaj ekipa piše.. Uglavnom nosi na reklamaciju...

17 godina
Sony Xperia S

Pozdrav, jel ko napravil root sa xperii s sa firmware 73?

Uglavnom nalazim na netu samo root sa firm. 63 i 67..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Pozdrav,bas sam kupio  xperiu s i stvarno sam zadovoljan,samo ovo malo trzanje me muci,nista strasno ali zivcira,pa me zanima oce li se to rijesit sa ics-om??

Nisam pratio temu i prosle postove,pa ako mozete samo ukratko se izjasnit ,jer mi se neda bas citat 9 stranica,hvala!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kakvo trzanje? A sa ICS će mobitel samo usporiti

13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

neradi na pocetnoj strani bas najglade i koliko sam cua da bi to sa ics-om mogli rijesit

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Sony Xperia S
Hoce,mislim... Trebali bi...
Sensation je trzao dosta,a sa icsom radi puno gladje...
max
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

dali si dobio HDMI i NPC u paketu?

15 godina
Sony Xperia S

e kakve se slusalice dobiju sa ovim mobitelom? trebam tocnu oznaku modela

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sony Xperia S

Kak vam baterija drži na mobu?

Evo prosječno korištenje, 15-20min razgovora, 20-tak min surfanja prek wifi-a, izdrži 2 dana... Max je bilo 3 dana i 10h..

Al sad sam brightness smanjil na 20% da još manje ždere bateriju, uglavnom ja zadovoljan..

Mada još nije konačno, al ovo su neki okvirni podaci što se tiče trajanja baterije..

Inače zaslon pokaže iznad 40% svu svoju draž, al onda i više troši, tak da sam ipak smanjil svijetlinu zaslona...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zvonac kaže...

Kak vam baterija drži na mobu?

Evo prosječno korištenje, 15-20min razgovora, 20-tak min surfanja prek wifi-a, izdrži 2 dana... Max je bilo 3 dana i 10h..

Al sad sam brightness smanjil na 20% da još manje ždere bateriju, uglavnom ja zadovoljan..

Mada još nije konačno, al ovo su neki okvirni podaci što se tiče trajanja baterije..

Inače zaslon pokaže iznad 40% svu svoju draž, al onda i više troši, tak da sam ipak smanjil svijetlinu zaslona...

Pa zašto ne puniš svaku noć bateriju, kao svako normalan?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Sony Xperia S
jel to dobro za bateriju da se ostavlja prek cijele noci?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
domac5 kaže...

neće njoj ništa bit... a za ove baterije je bolje da se pune svako malo, nego čekat do 0 pa punit.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
Ma ne koristim baš tak mob maksimalno, pa ga ne punim onda svakii dan.
15 godina
Mitsuoka kaže...
domac5 kaže...

neće njoj ništa bit... a za ove baterije je bolje da se pune svako malo, nego čekat do 0 pa punit.

a jel to vrijedi i za EP500 bateriju(ona koja je u xperiji x8)?

16 godina
neaktivan
domac5 kaže...
Mitsuoka kaže...
domac5 kaže...

Sve Li-Ion baterije.

17 godina
Sony Xperia S

Kaj jel ko od vas uspio rootat mob sa firmware .73?

Napravil sam bootloader unlock, sad bi još samo trebal rootat mob..ali...

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 21:51 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Mitsuoka kaže...
domac5 kaže...
Mitsuoka kaže...
domac5 kaže...

Sve Li-Ion baterije.

aha znaci za ovu nemoze posto je li-poly

13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

to ti je skoro isto,ali sta se tice punjenja baterije je identicno

http://www.info-mob.com/clanci/baterije-liion-nimh-nicd.html

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sony Xperia S

Pozdrav, jučer odem na svadbu a mob ostavim doma, ujutro se vratim, kad vidim mob ugašen, nisam ga nikak mogel (držim gumb za paljenje mobitela, al niš, nula bodova) upalit, stavim ga na punjač, ne trza, ne daje nikakve znakove; upalio sam ga dok sam držal tipku power+volume up...

Jel imal ko isti problem, i o čem bi tu moglo bit riječ?

Dal je to do mobitela, il neki bug, il se jednostavno zblesiral.. Nadam se da nije u pitanju hardverska greška..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Nakon dvije godine romantičnog druženja moj Desire odlazi u mirovinu, Xperia S je po meni dostojan nasljednik. Žao mi One X-a kojeg sam čekao al bojim se da će ipak bit preskup (na TELE2 sam) i moram priznati da me se nije dojmio ničim osim specifikacijama. Prtljao sam po njemu u VIP-u i skužio da to jednostavno nije više to. HTC Sense mi više jednostavno nema taj wow efekt ko kad sam ugledao Desirea prvi put.

U ovih par sati kaj prćkam po ovoj Xperiji morem reći samo...wow.

Ekran, brzina, je, sve je na svom mjestu. Ja zadovoljan.

Jedina mana svih Sonija, ide mi na živce taj njihov imenik, ima ko savjet za neki imenik sličniji HTC-ovim imenicima?

Još jedan minus, pokazni video iz galerije trza, ne kužim, kaj ga nisu isprobali pa vidjeli da to ne štima?!

dzodzoista doista
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice